خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 14 از 14

موضوع: مشکلات من

1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

مشکلات من

salam doostan azizamsharmande finglish minvisam khataii ham age has bebakhshinagaram kasi toones inaroo be farsi benvise chon man alan nemitoonamdoostan man posht konkoriam sakien roostaye zelzele zade o mahroomto ddabirestan hamcmoalem khobi vnadashamvazzam to ekhtessasia badehar kariam kardam javab agereftam ta behalman mantae mahroomiam az hame chi mahroomammoalem nadasham kelas konkor nadashampedar madar o fake famil dars khonde o tahsil karde nadasham man kheili vagte mordam ama adaye zende haro dar miaramna omidam az hame hatta khoda chon hes mikonmkomakam nemikone shaiad khodam khalesane sedash nemikonm nemidonambe khater fesharaye roohi asabam dagoone raftam dr gors asab nevesh manam bad joor alan negaran o narahatobi halamdoostan be nazare shoma chi kar koonam?man age 9saat bekhonam mitoonam kole zist pish tamoom konm ama alan nemitoonm asabam dagoone halam bade khasteam khab aloodamlotfan har ki mitooni be har nahvi behem komak kone bad jooori parishoonamman omidam pezeshkiyezerang ham hasam chan ta idee vas ekhtera ham daramya hag

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فارسی تایپ کنید لطفا
      خدایا...

من... اینجا...

دلم سخت معجزه میخواهد
      ...

3. Top | #3
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      salam doostan azizamsharmande finglish minvisam khataii ham age has bebakhshinagaram kasi toones inaroo be farsi benvise chon man alan nemitoonamdoostan man posht konkoriam sakien roostaye zelzele zade o mahroomto ddabirestan hamcmoalem khobi vnadashamvazzam to ekhtessasia badehar kariam kardam javab agereftam ta behalman mantae mahroomiam az hame chi mahroomammoalem nadasham kelas konkor nadashampedar madar o fake famil dars khonde o tahsil karde nadasham man kheili vagte mordam ama adaye zende haro dar miaramna omidam az hame hatta khoda chon hes mikonmkomakam nemikone shaiad khodam khalesane sedash nemikonm nemidonambe khater fesharaye roohi asabam dagoone raftam dr gors asab nevesh manam bad joor alan negaran o narahatobi halamdoostan be nazare shoma chi kar koonam?man age 9saat bekhonam mitoonam kole zist pish tamoom konm ama alan nemitoonm asabam dagoone halam bade khasteam khab aloodamlotfan har ki mitooni be har nahvi behem komak kone bad jooori parishoonamman omidam pezeshkiyezerang ham hasam chan ta idee vas ekhtera ham daramya hag
      ها.. الان برات ترجومه میکنم بقیه بفهمن چی موگویی
      " سلام دوستان عزیزم. من پشت کنکوریم و ساکن مناطق بالا شهر تهرانم (مترجم: وضعش توپه) پدر مادرم همشون پزشک فوق تخصصن , من همیشه خوشحالم چون همه چی آرومه, رفتم دکتر قرص معده برام نوشت ( مترجم: به خاطر کسالت روده هاش) دوستان لطف کنن بگن با روزی 6 ساعت زیست خوندن میتونم رتبه 1 کنکور و بیارم؟ یه چندتا ایده هم دارم برا احختراح."

دوستان بیان مشاوره بدن لطفا

ها.... راستی مدیر گرامی خواستی جریمه کنی اول استارتر رو جریمه کن بعد منو.. آی قوربون دستت:yahoo (4):

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      ببینید اولین چیز اینه که بسیاری از افراد هرساله از مناطق محروم موفق میشن و مطمئنا همشون هم مهر شروع نکردن پس در اینکه میشه با تلاش موفق شد هیچ.شکی به خودتون راه ندید
      مطمئنا صفر نیستین چون سرکلاس رفتید گرچه.معلماتونم خوب نبودن
      مهمترین کار اینه که شما از همین الان شروع کنید به برنامه ریزی و درس خوندن و هیچ شک و تردیدی به خودنون راه ندید
      شما از الان بخونید من به شما اطمینان میدم شما پزشکی قبولید
      به حرفای منفی اطرافیان و این انجمن گوش نکنید چون اونا مطمئنا که اگه شما بخونید برای اونا رقیب میشید و کارشون هیچ دلیل دیگه ای نداره
      از همین امشب به طور مستمر شروع کنید به درس خوندن
      با شروع کردن به درس.خوندن استرس و سردرد ناشی از اون هم کم میشه چون دارید میبینید که گام به گام به پزشکی نزدیک میشید
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان آزیزمشرمنده فینگلیش مینویسم خطایی هم اگه حس ببخشینگرم کسی تونس اینارو به فارسی بنویسه چون من الآن نمیتونمدوستن من پشت کنکوریم سکین روستای زلزله زده و مهرومتو دبیرستان همکموالم خوبی وندشموزم تو اختسسیا بدهر کاریم کردم جواب آگرفتم تا بهلمن منتاع مهرومیم از همه چی مهرومموالم ندشم کلاس کنکور ندشمپدر مادر و فک فامیل درس خونده و تحصیل کرده ندشم من خیلی وگته مردم اما ادای زنده هارو در میرمنا امیدم از همه حتی خدا چون حس میکنمکمکم نمیکنه شاید خودم خالصانه صداش نمیکنم نمیدنمبه خاطر فشرای روحی عصابم داگونه رفتم در گرس اسب نوش منم بعد جور الآن نگران و نرهتبی هلمدوستن به نظر شما چی کار کونم؟ من اگه 9سات بخنم میتونم کل زیست پیش تموم کنم اما الآن نمیتونم عصابم داگونه حالم باد خواستم خواب آلودملتفن هر کی میتونی به هر نحوی بهم کمک کنه بعد جوری پریشونمن امیدم پزشکیزرنگ هم هسم چن تا ایده وس اخترا هم درمیا هاگ

مترجم اینارو داد بهم

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      ایشون میگن ناراحتن و شما اینجور ترجمه میکنید
      چشام در اومد تا خوندم فقط چرا عنوان رو شدش فارسی نوشتی؟؟؟؟؟؟؟
      دوست عزیزم تو اون چیزایی که گفتی رو منم نداشتم معلم و کلاس و ....عوضش منطقه 3هستی دیگه غمت نباشه
      بعدشم باور اینکه نمیتونی رو از سرت دور کن بشین تست بزن خورد خورد خودتو بالا ببر نه یهویـــــــــی

اگه که مدرسه ای هستی خوبه اما اگه فارغ التحصیلی کمه 9ساعت
      زندگی بی مکث جریان داره....

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Gartal نمایش پست ها
      سلام دوستان.عزیزم شرمنده فینگیلیش مینویسم.حطایی هم اگر هست ببخشین.اگرم کسی تونست اینارو به فارسی بنویسه(من)چون من الان نمیتونم.دوستان من پشت کنکوریم.ساکن روستایی زلزله زده و محروم.تو دبیرستانم معلم خوبی نداشتم.وضعم تو اختصاصیا بده.هر کاریم کردم جواب نگرفتم.معلم خوبی نداشتم...پدر مادر و فکو فامیل درس خونم نداشتم.کلاس کنکورم نرفتم.من خیلی وقته مردم...اما ادای زنده هارو در میارم.به هیچکس امید ندارم.حتی به خدا.چون حس میکنم کمکم نمیکنه.شاید خودم خالصانه صداش نمیکنم.نمیدونم...به خاطر فشار های روحی اعصابم داغونه.رفتم دکتر قرص اعصاب نوشت.منم الان خیلی نگران و خسته و بی حالم...دوستان به نظر شما چیکار کنم؟من اگر 9 ساعت بخونم میتونم کل پیشو تموم کنم..اما الان نمیتونم چون اعصابم داغونه..الان خسته و خواب آلودم...هر کی میتونه به هر نحوی کمکم کنه.بچه زرنگم...اما بد حوری پریشونم....هم حسم چندتا ایده داره واسه اختراع....
      سلام داداش...
      متنتو با این که سرعت تایپم خوب نیست اصلا نوشتم....چون میخواستم بهت ثابت کنم که امیدت باید اول به خدا باشه.دوم به هوشت و سوم به دوستای انجمنیت..

من آزمونی نرفتم...
      کلاس کنکوری ای نرفتم...
      خودممو خودممو خودم داداش...
      ماهمه آماده ی کمک به همیم....
      کمک به تو...به بقیه...نگران نباش.هر کاری ازم بر بیاد انجام میدم...همه کمکت میکنن

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

همه بامراما اومدنا...
      تکفیر جوکر سما...آفرین به مرامتون
      ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand

فعال عرصه ی رسانه

مدرس سواد فضای مجازی

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      چرا نا امید!!خدا بالاسرته فقط میخاد از ته دل صداش کنی
      منطقه 3 که هستی سال قبل به روستاهای زلزله زده سهمیه تعلق داده شد (اسم روستاهاشو یادم نیس)تو احتمالا 94 هم سهمیه بدن
      منم مشکلاتم کم نیس از شما هم بیشتره .دوستانی که دستشو به دهنشون میرسه از حمایت مالی دریغ نکنن

userupload_2013_13781426951414871412.3474.jpg:yahoo (3):

9. Top | #9
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

سلام از دوستان خوبم تشکر میکنم اون موقع بنده با تبلت بودم که متاسفانه فارسی نداشت اما خداروشکر الان با لپ تاب هستم من تراز ازمون اولم 4200 بود که الان ازمون سوم رسید به 5200 من اینجا نیومدم پست بزنم گدایی کنم دوستان،خدا رو شکر که اون قدر داده که به نامردا محتاج نشیم من خواستم اون افتی که داشتم رو با نظر هایی که باعث بهبود شرایطم میشه جبران کنم،همین و بس من هیچ حرفی و به دروغ اصلانمیگم دلیلی هم نداره دروغ بگم م از همه ی دوستانی که تو این تاپیک متن هایی که من نوشتم خوندن یا پستی نوشتن تشکر میکنم امیدوارم سال اینده قبول شدنم در دانشگاه پزشکی رو بهتون خبر بدم باز هم تشکر ویژه از دوستان عزیزم یاحق/.

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      سعی کن قرص رو بزاری کنار! چون این قرصا به جز اینکه خواب آورن کار دیگه ای واست نمیکنن!
      اگه از حالا بکوب بخونی چرا نتونی آخه؟
      اول بشین یه برنامه بریز واسه خودت بعد هم بسم الله بگو و شروع کن! اصلا هم به نتونستن فکر نکن!
      تواناییاتو بسنج و انتظارتو در همون حد بزار اصلا هم نا امید نباش...
      برای تغییر دادن اول باید باور کرد...

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کافیه اوایل تاپیک آدم یکی مسخره بازی در بیاره ؛ دیگه بقیه هم ادامه میدن :yahoo (21):
      بعضیا این جا تاپیک میزنن و واسشون همینجا تنها راه حله ...

دوست عزیز معلم و کلاس و فامیل درس خون هیچی نداری ... مهم نیست اصلا ... شکر خدا الان بهترین کتابها توی هر درس هست که واست درس رو از پایه توضیح داده ... انصافا خود آقای بهمن بازرگانی سر کلاساش نمیتونه به اندازه کتاب های شیمی مبتکران که مطلب رو باز کرده و از صفر توضیح داده ، انقدر همه چیز رو جزء به جزء و کامل بگه چون وقتش رو نداره ... تقریبا تو همه ی درسها همچین کتابهایی هست ... اگه تو شهرتون هم ندارن میشه اینترنتی سفارش بدین واستون میفرستون ...
      توضیح ندادید که چرا روانپزشک رفتید ! واسه کنکور ؟! ... خب درس خوندن کلن کار سختیه و به آدم فشار میاد موقع کنکور ولی فکر نمیکنم نیاز به روانپزشک باشه ... باز میگم نمیدونم مشکلتون واسه کنکور بود یا نه !!!
      میدونید با 9 ساعت میتونید کل پیش رو بخونید ولی اعصاب ندارید ؟؟؟؟؟ والا منم مثل شما اعصاب ندارم ... راحت تره آدم از صبح تا شب همش کارایی که دوست داره انجام بده و درس نخونه ... منم خیلی دوس دارم که درس نداشته باشم و فقط کارایی که دوس دارمو انجام بدم ... اما به این فکر میکنم که ی تایم محدودی قراره اینجوری بهم فشار وارد بشه بعدش تابستون 3 ماه وقت دارم استراحت کنم ... دانشگاه هم حتی سخت ترین رشته اش مث خوندن واسه کنکور به آدم فشار وارد نمیشه ...

در کل دوست عزیز شما دوس نداری نخون ... هیچکس منتظر خواب تو نیست که به پایان برسد ....

ی دوستی دارم من ... خیلی درگیر اینه که بره پیش فلان مشاور معروف و واسش از وضعیت خودش تعریف کنه که خیلی در سالهای مدرسه درسش خوب بوده و کنکورش رو خوب نداده و حالا هم نمیتونه درس بخونه ... فکر میکنه مثلا اگه بره پیش اون مشاور ؛ اون طرف واسش مهمه که حالا این بیاد و درس بخونه چون دختر خوبیه و حیفه که درس نخونه ... والا هیچ مشاوری اینجوری نیست ... مشاورای خوب فقط به اونی که داره خودش درس میخونه راه رو نشون میدن ... نه اینکه بیان شما رو مجبور کنن به درس خوندن ... والا ... طرف بیکار که نیست ...
      One Day Someone Is Going To Hug You So Tight, That All Of Your Broken Pieces Will Stick Back Together
      ویرایش توسط sama : 27 بهمن 1393 در ساعت 00:01

12. Top | #12
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

ممنونم از شما نه کلا معلوم شد دکتره داروی اشتباهی نوشته بوده ، من هم کلا نخوردم اون موقع اونارو الانم حالم خوبه سما جان بزار هر چی میگن بگن من کلا بی اهمیتم به اونا نه باور کن اگر ادم فامیل و پدر مادر باسواد داشته باشه بی تاثیر که نیست؟!!!!!!! ا کثر رتبه برترا پدر مادرشون با سواد و معلمن یا پولدار من کلا همه کتابای خوب رو خریداری کردم این ازمون 8اسفند هم امیدوارم ترازم بالای 5500 بشه من اغراق نکردم میتونم تو 9 ساعت هم بخونم هم جمع بندی کنم من ترازم که از 4200 رسیده به 5200 ساعت مطالعه ام این بوده در هفته روزهای سه شنبه و جمعه کلا کار میکنم واصلا درس نمیخونم بقیه روزا هم اگر خیلی باشه 4ساعت اونم به زور من میدونم که اگر روزی هر روز هفته 5 ساعت بخونم به 6500 هم میرسم اما کار کردن بهم چنین اجازه ای رو نمیده به خصوصی که سه شنبه و جمعه خسته میشم و چهارشنبه و شنبه هم که روز بعدشونه هم خستم من کلا دور برم یک عده ادمه که همش انرژی منفین من پیش روانپزشک نرفتم پیش دکتر رفتم یک ازمایشی داده بودم چک ات کامل از بدنم که دکتر گفت هیچیت نیس و همش از اضطراب و ایناس بعد دارو نوشت گفت قرص اعصابه که خوبت میکنه،بعدا من پرسجو کردم دیدم طرف دکتر پزشک قانونیه چیزیش هم حالیش نیس که قرصارو انداختم دور من برای هدفم که پزشکیه میجنگم مهم هم نیس که توی چه درسی ضعیفم و .... فقط میخوام بهش برسم من از تابستون کلا میخونم اما چون برنامه نداشتم پراکنده خوندم الان سه ازمونه که قلم چی ثبت نام کردم با برنامه های اون جلو میرم من عاشق درس خوندنم فقط شرایطم اجازه نمیده خوب بخونم....... یاحق

13. Top | #13
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      دادا.... ببین... خصومت شخصی نداریما... این حرفا رو بزار به حساب .... حساب... ( چی حسابی حالا) آها... به حساب هم فرومی بودن.
      کلا طبمعم اینجوریه..... چیز شعر زیاد میسرایم.

من خودم 24 ساعت بیدارم و 24 ساعت مطالعه میکنم و در کل 24 کلمه یاد نمیگیرم. ( به روح حضرت "دوشواری" قسم)

14. Top | #14
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

من کلا اهمیتی به این چرت و پرتا نمیدم اما باور کن زمانی که ناراحت بودم این تاپیک رو زدم پست شمارم که خوندم بیشتر ناراحت شدم شما اگر شوخ هستی شوخی هم جای خودش داره به هر حال،از شما هم ممنون

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن