خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا این اقدام حزب الله عاقلانه بود؟

رأی دهندگان
    13. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • بلی

9 69.23%
    • خیر

2 15.38%
    • من و منه نه

2 15.38%
    نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات

فوری / حمله موشکی حزب الله به پایگاه اسرائیل

سلام و درود ،
      خبری که همین الان به دستم رسید
      :yahoo (4):

«منابع خبری رسمی از کشته شدن 17نظامی اسرائیلی و اسیر شدن یک نظامی دیگر توسط حزب الله خبر دادند.»

ه گزارش سرویس بین الملل جام نیوز، شبکه الجزیره اعلام کرد: «حزب الله لبنان به حمله موشکی علیه پایگاه های اسرائیلی از طریق مزارع شعبا در مرز با سرزمین های اشغالی اقدام کرد.»این شبکه خبری در ادامه گزارش داد: «در این حمله موشکی، یک گشتی نظامی اسرائیل منهدم و شش صهیونیست زخمی شدند.»این شبکه خبری در ادامه افزود: «در این میان، ارتش اسرائیل در پاسخ به این حمله موشکی به منطقه کفرشوبا در مرز با جنوب لبنان حمله هوایی انجام داد.»خبرنگار الجزیره تاکنون از کشته شدن حداقل یک نظامی در حمله به پایگاه اسرائیل خبر می دهد.

در نوع خودش جالب بود
      :yahoo (3):

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      " من و منه نه " یعنی چه؟
      دوران افول و عقب ماندگی ملت ها زمانی شروع شد که جای اندیشیدن را "تقلید"، جای تلاش و کوشش را "دعا"، جای فکر کردن به آرروهای بزرگ را "قناعت"، جای اراده برای رفتن و رسیدن را "قسمت" و جای تصمیم عاقلانه را "استخاره" گرفت.

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Weidenfeller نمایش پست ها
      " من و منه نه " یعنی چه؟

تو و سنه نه (به تو چه )
      من و منه نه ( به من چه)

4. Top | #4
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      این نکبتا بیشتر از این حقشونه...

راستی علی آقا منه نه رو کاش نمیذاشتی!
      هرکس خواست تو نظرسنجی شرکت نمیکنه خوب!

به هر حال ساقول یولداش:yahoo (4):

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      حزب الله از قبل بهشون اعلام کرده بود!!!!!!!

اگر جوابشونو نمی داد ممکن بود در آینده کارهای خطرناک تری انجام بدن!!!!!!!

سیاست حزب الله و ارتشش نترسیدن از دشمنه و اونا از مرگ ترسی ندارن و مشکل اسرائیل هم با همین موضوعه!!
      ویرایش توسط M.AMIN.D : 09 بهمن 1393 در ساعت 01:06

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      آخه من موندم اینا به من چه ربطی داره الکی منو تگ میکنی؟؟؟ روزی 10 بار فقط دارم ایباکس ایمیل رو پاک میکنم.

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      منو منه نه :yahoo (94):
      هیچ جنگی خوب نیست.
      به امید روزی که هیچ کجا دنیا جنگ نباشه.

8. Top | #8
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      ببین عزیزجان
      تگ کردنی،گزینه همه دوستانو میزنیم!چه من چه بقیه!
      در مورد مشکل ایمیلت...میتونی تو تنظیمات شخصیت،دریافت پیام و... از این سایتو غیرفعال کنی!
      یانه با تگ های بنده وامثالهم مشکل داری،منو از لیست دوستات حذف کن!
      عذرمیخوام که مزاحمت ایجاد کردم!

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      لطفا اخبار رو کامل اطلاع بدید !

حزب الله با این کار چه چیزی رو دنبال میکنه ؟

آیا اسرائیل کاره خاصی کرده که اینا موشک بارونشون کردن ؟

یه سوال خیلی ساده که من جوابشو نمیدونم و دوست دارم بدونم :

حزب الله اصولا به کجا یا چه کسانی میگن ؟ چون همه جا هست !

هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی

Sina
      CEO of Iramrich

by the way here's my channel : @MrRich

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      حق پیروز و باطل نابود بشه به قول دوستمون دیگه جنگی تو دنیا نباشه.

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط sinabeskut نمایش پست ها
      لطفا اخبار رو کامل اطلاع بدید !

حزب الله با این کار چه چیزی رو دنبال میکنه ؟

آیا اسرائیل کاره خاصی کرده که اینا موشک بارونشون کردن ؟

یه سوال خیلی ساده که من جوابشو نمیدونم و دوست دارم بدونم :

حزب الله اصولا به کجا یا چه کسانی میگن ؟ چون همه جا هست !
      منم اهمیت نمیدم القاعده چیه تکوینیا کیا هستن و غیره غیره ...بزنن خودشونو بکشن به ما چه!

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط sam-n نمایش پست ها
      شما بیاین در مورد مسائل اقتصادی خودتون بحث کنین...روز به روز بدبختر از روز قبلمون میشیم الان دارن در مورد اسرائیل پست میذارن
      دلم میخواد زودتر کره ی مریخ رو واسه سکونت اماده کنن کلا از این جا برم بیرون...

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      قابل توجه اونهاییکه میخوان حقیقت رو بدونن:
      دوستان عزیز من خودم خیلی از اینکه سایت کنکور محل بحث های غیر کنکوری باشه موافق نیستم.ولی شاید یک دکتر مهندس ما قرار شد بره یکی از کشورهای دیگه ادامه تحصیل بده.حتی برای این احتمال هم که شده بایستی بدونه طرف مقابلش این رو چی حساب میکنه.چطور است که در کشورهای غربی یک دانشجوی دکترای ما رو به به فجیعترین شکل به قتل میرسونن و هیچ کجای دنیا هیچ تریبونی به صدا در نمی آید.موضوع مهم تر از این حرف هاست.اصلا عزیزان برایتان بگویم که الان ما به شکل کامل با اسرائیل و آمریکا در جنگیم.منتهی ایران زرنگی کرده جبهه هاشو دور تر از مرزش برده.اونهاییکه دانسته یا ندانسته سنگ اسرائیل و دوستانشو به سینه میزنن نمیدونن که طبق پروتوکل های صهیونیزیم(نه یهودیت ) این بابا رو آدم حساب نمیشن.به شکل واضح در فرقه شیطانی صهیونیزم آمده که خدا شما را (یعنی قوم یهود را )قوم برگزیده کرد وشما هر کاری خواستید در هر کجای دنیا میتوانید انجام دهید.بقیه ی آدم نماها(تمام بشر غبر یهود)به مثابه چهارپایانی هستند که شما میتوانید رویشان سوار شوید و هر کاری خواستید باهاش انجام بدید.
      اصلا صهیونیزم قائل به این است که من و شما الکی داریم منابع زمین رو استفاده میکنیم.آنها پروژه دولت از نیل تا فرات رو در دستور کار دارن.از نیل تا فرات یعنی ایران هم یه لقمه چپ اونها.حالا بعضی ها هم فکر میکنن با یه عکس, با یه لباس پوپولیستی هوادار اونها بشه,آدم حسابش میکنن.خیلی زرنگ باشی آخرش میشی یه ماکیاولیست.نه آقای به اصطلاح روشنفکر و به قولی سید علی تکنو کرات!شما همونی شدی که اون میخواد.موضوع مفصل تر از این حرفهاست.اونها دارن مثلا پروژه آخرالزمانی رو به اجرا میذارن.تمام تئوریسین های آمریکایی و *** غربی هر روز برای مهار ایران برنامه دارن.اتاق فکرهایی که هر روز برای من و شما داره برنامه میریزه.آخه یکی نیست بگه چرا ایران برای اونها مهمه؟خیلی احمقانه است که بگیم آمریکا و اسرائیل از تسلیحات ایران میترسد و یه جورایی میخواد قدرت در منطقه رو تعدیل کنه به نفع خودش.این چیزیه که خودش میگه.ولی کیست که باور کنه.
      صهیونیزم میگه شما ها (یعنی من وشما) و چهارپایان برای ما هیچ فرقی ندارید.اصلا شما برای این آفریده شدید که قشنگ بیایید برای ما سواری بدین.هر کی میخواد یه سر بکشه تو اینترنت و هزارتا جای دیگه ببینه چه خبره.
      واما حزب الله:
      حزب الله دقیقا زائیده انقلاب ایران است.به این شکل که وقتی حدود 60 سال پیش رژیم اسرائیل در سرزمین های اشغالی اعلام موجودیت کرد آنقدر جنایت کرد جوخه هی ترور درست کرد.گروههای جنایت کار و آدمکش فالانژها رو تولید کرد تا دمار از روزگار مسلمانان در آورد.البته گاه گداری گروه های مبارز فلسطینی تشکیل میشد تا مانعی برای جنایات اسرائیل باشد.منتهی پس از انقلاب تنی چند از نخبگان ایران چون امام موصی صدر و شهید چمران و متوسلیان رفتند آنجا و مشغول شدند.لازم به ذکر است که قبل رفتن امام موصی صدر شیعیان لبنان هیچ فرصتی برای هیچ کاری نداشتند.کار به جایی رسیده بود که وضع خانواده های شیعه و نیز سنی و بقیه ی مذهب ها اسفبار بود.یعنی چی اسفبار؟یعنی اینکه دختران شیعه و نیز پسران شیعه با خودفروشی گذران میکردند و کلی وضع های ناجور دیگه که اینجا مورد بحث نیست.در ضمن آن موقع همه به جون هم افتاده بودند.همچین که الان این تکفیری ها بلای جون امت مسلمان (چه شیعه چه سنی)و قوم مسیح شده اند.امام موصی صدر آنجا کاری کرد که همه کینه ها به محبت تبدیل شد.به کلیسا رفت به کنیسه رفت.همه رو دعوت به اتحاد کرد.و هنوز هم که هنوز تمام ملت لبنان فقدان این شخصیت محبوب نتوانسته اند جبران کنند.
      حزب الله از همین جا کلید خورد و نابغه هایی چون شهید چمران اقدام به تربیت چریک کردند تا مردم بتوانند از خود و ناموس خود دفاع کنند.و شد آن چیزی که الان اسرائیل را مبهوت توانایی هایش کرده.
      آخر ای ابلهانی که فکر میکنید شما هم چیزی میدانید .با ادا در آوردن که نمیگن طرف حالیشه.نخیر.یهنی دکتر چمران اندازه من و شما نمیدونست داره چیکار میکنه؟بابا به ولله در دیگر کشورها وقتی یک سرباز صفرشون در راه کشورشون می میره ازش اسطوره میسازن.جوانهاش سعی میکنن پا جای پای اون بگذارن.حالا اینجا بعضی ها که تو درس دبیرستانی هم کاره ای نیستن یه حرفهایی میزنن که..... .لازم به ذکر است شاید بعضی ها ندونن دکتر چمران دکترای برق ش رو از آمریکا گرفته و همچین آدم معمولی هم نبود.یک مثال میزنم .دکتر چمران از یک استاد همون دانشگاهشون که نمره بیست به هیچ کس نداده بود وقتی سواد دکتر چمران رو دید نمره ای بالا تر از 20 (فکر کنم 22 یا 25)بهش داد.یک ایرانی-در یک دانشگاه آمریکایی-استاد سخت گیر رشته فنی-و نمره ای بالاتر از 20.برین یه فکری به حال خودتون بکنین ای کسانیکه ادای باسواد ها رو در آوردین.ادای شخصیت های کاریکاتوری ضد جنگ در نیارید.
      بابا چند روز پیش یکی از بچه این سرزمین رو اون نامرد ها به شهادت رسوندن.کک تون نگزید؟
      تا کی میخواین افکار هالیوودی رو نشخوار کنین؟با این چیزها درهای آکسفورد به روی شما باز نخواهد شد.
      حزب الله یک نیروی مقاومت است.یک حزب با تشکیلات نظامی است.یک حربه است برای اینکه اگر اسرائیل حماقت کرد جسارتی به ایران بکنه- حزب الله بیخ گوششه.فهمیدین؟البته اون دوست عزیز که گفته حزب الله به کیا میگن حق داره شاید اون طور که باید اطلاع رسانی انجام نشده.
      حزب الله همون شمشیر برنده ای است که اگر اسرائیل بخواد غلطی بکنه , تا سجیل -قیام-صاعقه تو 7 دقیقه برسه تلاویو .دنده های اسرائیل رو خورد خواهد کرد.
      دوره ی آدم کشی فالانژ ها به پایان رسیده.خبری در راه است.صدای شکستن استخوان های امپریالیسم جهانی بالا گرفته.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)