خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: معدل ده

1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات

Angry معدل ده

سلام دوستان من معدلم 10.82 میخواستم ببینم راه برگشتی برای دوباره دیپلم گرفتن دارم یا همین جوری بد بخت شدم رفت.....تجربی ام........

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      از تجربی دیگه نمیتونی مجدد دیپلم بگیری... ولی بعد از این که پیش دانشگاهیت تموم شد، کافیه فقط برای یک ترم در مدارس بزرگسالان ((ثبت نام در تیرماه برای ترم تابستان که شهریور میری امتحان نهایی میدی یا هم ابان ماه ثبت نام میکنی که دی میری امتحان نهایی میدی )) ثبت نام میکنی و دوباره امتحان نهایی میدی و دیپلم ریاضی یا انسانی میگیری و با هر دیپلمت چه قدیمیت چه جدیدت که دوست داشتی میتونی کنکور تجربی شرکت کنی. ولی باید پیش دانشگاهیتو حتماً تموم کنی به عبارت دیگه بعد از کنکور اولت باید بری دنبال دیپلم مجدد.
      بعد تموم کردن پیش دانشگاهیت برو مدرسه بزرگسالان ثبت نام کن و برای کنکور دومت با معدل دیپلم جدیدت شرکت کن.

ضمناً روند کامل کار در لینک زیر توضیح داده شده :

http://forum.konkur.in/thread14421-19.html

ویرایش توسط Janvaljan : 07 بهمن 1393 در ساعت 19:55

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط koenigsegg نمایش پست ها
      سلام دوستان من معدلم 10.82 میخواستم ببینم راه برگشتی برای دوباره دیپلم گرفتن دارم یا همین جوری بد بخت شدم رفت.....تجربی ام........
      الان نه دیگه دیپلم مجدد میتونی بگیری نه هیچ کاری برا معدلت بکنی تنها راهی که داری برا کنکورت تلاش کنی تو از همین الان تا کنکور هفته ای 50 ساعت مفید بخون مطمئن باش رتبت عالی میشه

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

Mashkok
      نمایش مشخصات
      اگه پسرباشی که هستی در مورد سربازیت هم تحقیق کن.
      مثلا کسی که لیسانس داره ، اگه سربازی نره اجازه نمیدن دوباره لیسانس بگیره

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اگه معدل دیپلم 10 باشه, روی کنکور چه تاثیری میزاره؟

6. Top | #6
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ی جورایی تو اینجور حساب کن
      مثلا اگ زیستو 70 بزنی درصد میشه 52 باز اگ معدلت تاثیر منفی داشته باش کم تر میشه !!اینجور فک کنم باید حساب کنی درصد تو کنکور ضربدر 75 صدم !!میشه درصدی که متعلق به اون 75 درصد کنکور !!بعد باز 25 صدم معدل اگ اون و تاثیر منفی داشته باش خیلی کم میشه !!!
      فک کنم همینجور باش

پای دوست داشتنت ایستاده‌ام...
      مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lahze نمایش پست ها
      ی جورایی تو اینجور حساب کن
      مثلا اگ زیستو 70 بزنی درصد میشه 52 باز اگ معدلت تاثیر منفی داشته باش کم تر میشه !!اینجور فک کنم باید حساب کنی درصد تو کنکور ضربدر 75 صدم !!میشه درصدی که متعلق به اون 75 درصد کنکور !!بعد باز 25 صدم معدل اگ اون و تاثیر منفی داشته باش خیلی کم میشه !!!
      فک کنم همینجور باش
      اینطور نیست که بگیم کسی که از 20نمره 10 گرفته باشه از اون 25% میان و 12.5 درصد بهش میدن. تاثیر خیلی خیلی عمیقتر و بیشتر از این حرفاست. چون تراز گرفته میشه.

در درس هایی مثل ریاضی و فیزیک تجربی تراز تقریبا متناسب با نمره ورقه هستش ولی درس هایی مثل ادبیات که حتی شاگردان ضعیف هم نمرات بالا میگیرن یا معارف، اگه کسی از 20نمره توی ورقه نهایی، 10 گرفته باشه از اون تاثیر25% سوابق راحت 20% از دست داده.
      اما در درس های سخت که توزیع نمرات مثل توزیع ترازها هستن و میانگین نمرات به 10 نزدیک هستن میشه همین معادل سازی با درصد رو اجرا کرد.

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      به این نمره های کتبی دیپلم هیچ وقت دل خوش نکنید معدل تو کنکور ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههیچچچچ تاثیری نداره همش کشکه

9. Top | #9
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SNIPER نمایش پست ها
      اینطور نیست که بگیم کسی که از 20نمره 10 گرفته باشه از اون 25% میان و 12.5 درصد بهش میدن. تاثیر خیلی خیلی عمیقتر و بیشتر از این حرفاست. چون تراز گرفته میشه.

در درس هایی مثل ریاضی و فیزیک تجربی تراز تقریبا متناسب با نمره ورقه هستش ولی درس هایی مثل ادبیات که حتی شاگردان ضعیف هم نمرات بالا میگیرن یا معارف، اگه کسی از 20نمره توی ورقه نهایی، 10 گرفته باشه از اون تاثیر25% سوابق راحت 20% از دست داده.
      اما در درس های سخت که توزیع نمرات مثل توزیع ترازها هستن و میانگین نمرات به 10 نزدیک هستن میشه همین معادل سازی با درصد رو اجرا کرد.
      من درباره تاثیر معدل ک چیزی نگفتم داداش !!چون نمیدونم دقیقا چ جور حسا میکنن فقط در مورد اون 75 درصد کنکور گفتم !!
      اگ صد بزنی ینی 75 زدی اگ 70 بزنی تقریبا ینی 52 زدی !! معدلو نمیدونم

الان من معدلم 14 شده تاثیر منفی چقدر واسم؟؟ منطقه 3

پای دوست داشتنت ایستاده‌ام...
      مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن