سلام دوستان من معدلم 10.82 میخواستم ببینم راه برگشتی برای دوباره دیپلم گرفتن دارم یا همین جوری بد بخت شدم رفت.....تجربی ام........
سلام دوستان من معدلم 10.82 میخواستم ببینم راه برگشتی برای دوباره دیپلم گرفتن دارم یا همین جوری بد بخت شدم رفت.....تجربی ام........
از تجربی دیگه نمیتونی مجدد دیپلم بگیری... ولی بعد از این که پیش دانشگاهیت تموم شد، کافیه فقط برای یک ترم در مدارس بزرگسالان ((ثبت نام در تیرماه برای ترم تابستان که شهریور میری امتحان نهایی میدی یا هم ابان ماه ثبت نام میکنی که دی میری امتحان نهایی میدی )) ثبت نام میکنی و دوباره امتحان نهایی میدی و دیپلم ریاضی یا انسانی میگیری و با هر دیپلمت چه قدیمیت چه جدیدت که دوست داشتی میتونی کنکور تجربی شرکت کنی. ولی باید پیش دانشگاهیتو حتماً تموم کنی به عبارت دیگه بعد از کنکور اولت باید بری دنبال دیپلم مجدد.
بعد تموم کردن پیش دانشگاهیت برو مدرسه بزرگسالان ثبت نام کن و برای کنکور دومت با معدل دیپلم جدیدت شرکت کن.
ضمناً روند کامل کار در لینک زیر توضیح داده شده :
http://forum.konkur.in/thread14421-19.html
ویرایش توسط Janvaljan : 07 بهمن 1393 در ساعت 19:55
اگه پسرباشی که هستی در مورد سربازیت هم تحقیق کن.
مثلا کسی که لیسانس داره ، اگه سربازی نره اجازه نمیدن دوباره لیسانس بگیره
ی جورایی تو اینجور حساب کن
مثلا اگ زیستو 70 بزنی درصد میشه 52 باز اگ معدلت تاثیر منفی داشته باش کم تر میشه !!اینجور فک کنم باید حساب کنی درصد تو کنکور ضربدر 75 صدم !!میشه درصدی که متعلق به اون 75 درصد کنکور !!بعد باز 25 صدم معدل اگ اون و تاثیر منفی داشته باش خیلی کم میشه !!!
فک کنم همینجور باش
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
اینطور نیست که بگیم کسی که از 20نمره 10 گرفته باشه از اون 25% میان و 12.5 درصد بهش میدن. تاثیر خیلی خیلی عمیقتر و بیشتر از این حرفاست. چون تراز گرفته میشه.
در درس هایی مثل ریاضی و فیزیک تجربی تراز تقریبا متناسب با نمره ورقه هستش ولی درس هایی مثل ادبیات که حتی شاگردان ضعیف هم نمرات بالا میگیرن یا معارف، اگه کسی از 20نمره توی ورقه نهایی، 10 گرفته باشه از اون تاثیر25% سوابق راحت 20% از دست داده.
اما در درس های سخت که توزیع نمرات مثل توزیع ترازها هستن و میانگین نمرات به 10 نزدیک هستن میشه همین معادل سازی با درصد رو اجرا کرد.
به این نمره های کتبی دیپلم هیچ وقت دل خوش نکنید معدل تو کنکور ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههیچچچچ تاثیری نداره همش کشکه
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)