دقیقا
بنظر من ، اسم این تعصب رو میشه گذاشت ، " تظاهر کردن بی دلیل "
تو ایران کسایی هستن ( مانند این چیزی که شما گفتی ) حجاب خیلی خیلی خیلی کاملی هم دارن اما نمیدونن حجاب واقعا برای چیه ؛ یعنی ناخواسته تظاهر میکنن که با حجابن
برعکس ، کسایی هم هستن بدون اینکه دلیل خاصی داشته باشند خیلی خیلی خیلی بی حجاب ( اینو هم بگم ؛ من بی حجاب رو اصلا موضوع دینی نمیدونم ؛ بی حجاب به نظر کسی هست که نوع پوشش و .. از فرهنگ ایران خیلی خیلی دور شده ) هستن و روز به روز بد تر میشن ؛ این گروه هم میخوان تظاهر کنن که بی حجابن
تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..
M-aB
من که سعی میکنم خوب باشم و همیشه از خودم راضی باشم تو هر شرایطی و حاضرم با توجه به منطق و انسانیت و البته وجدانی که منو از سایر موجودات جدا کرده به هم نوعان خودم کمک کنم اینطوری شاید ساده به نظر بیام ولی من ساده زندگی کردنو دوست دارم و باور دارم با همین ساده زندگی کردن میشه زندگی فوق العاده ای داشت چه از لحاظ مادی و چه از لحاظ معنوی
دوستان با ایجاد تاپیکی به عنوان فرهنگ ایرانی موافقین یا تو همین تاپیک ادامه لدیم چون داریم از بحث اصلی دور میشیم؟
خانم میلانی ؛ کاملا درست گفتن .
تو رسانه ایران ( حداقل تلویزیون ) طوری نمایش داده میشه که انگار تو ایران هیچ مشکلی نیست .
هر وقت میزنی اخبار نگا کنی یا تیتر خبرش " درگیری های یمن و سوریه و عراق و ..." هست و یا " درگیری سیاه پوستان آمریکا با پلیس " !!!
ایران امروزی ؛ طوری شده که علاه بر هزاران مشکلات اجتماعی ، روز به روز آدمای بیشتر ، پول با مبلغ های بیشتر و بیشتر و به راحتی اختلاس میکنن
اما تو اخبار تلویزیون فقط جنگ و درگیری های کشور های همسایه نمایش داده میشه و تو ایران همچی امن و امانه !
تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..
M-aB
به نظرم تمام مشکلاتمون آخرش میرسه به همین افراط & تفریط
تیکه اول حرفتو قبول دارم نباید همیشه دلمون خوش باشه و الکی به خودمون روحیه بدیم که چقد اوضاع ما گل و بلبله و ...(افراط)
اما یه وقتایی هس که سرپوش رو مشکلات نزاشتن باعث میشه که فقط جو متشنج بشه ببخشید این مثالو میزنم اما اگه یه جا یه آشغالی باشه و تو نتونی اون آشغالو تکون بدی
کدوم راهو انتخاب میکنی
1-یه سرپوش میزاری رو اون آ ش غ ا ل؟!
2-سعی میکنی اون در پوش رو برداری که اونو حل کنی مثلن!!!
حالا این بحثم همینه مشکلو که همه میفهمن الان بچه 7 ساله میدونه که جامعه و فرهنگ ما مشکل داره اما اونی باید حرف بزنه که برای این مشکلات راه حل داشته باشه هر وخ یکی ادعاش شد باید ازش بپرسی چطور و چگونه؟!
اگه راه حلی که ارائه داد عملی بود ینی اون طرف ممکنه بتونه اون مشکلو حل کنه وگرنه همش شعارهاگه اون راهش
آیا تو چنان که می نمایی ، تنگی!
آیا تو چنان که می نمایی ، تنگی!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)