خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 5 از 18 نخستنخست ... 45615 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 61 به 75 از 267

موضوع: حجاب

1. Top | #61
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sam-n نمایش پست ها
      مخالفم ...به راحتی میشه فرهنگ سازی کرد
      در جامعه خودمون میان رو تمام مشکلات جامعه به قول خانوم میلانی سرپوش میذارنو این مشکلات زیر اون سرپوش میگنده در حالی که اگر بیان مشکلات رو بگن به راحتی میشه براش راه حل ارائه کرد و عملیش کرد
      من هم خیلی مخالفم با این شرم و حیاهای بیجا و افراظی و الکی...
      که مثلا فلان حرفو نزن که زشته...
      بیسار چیزو نگو بده...
      و...
      ما با خودمون رو راست نیستیم.

2. Top | #62
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan-66 نمایش پست ها
      اولن باید بگم که به نظر من فرهنگ سازی یه واژه دست نیافتنی که نه وجود داره نه میشه بوجود آوردش
      چون اینا فقط شعار با شعار دادن تنها هم چیزی تو جامعه تغییر نمیکنه هر کسی خودش باید به این درک برسه که
      حجاب درونی مهمه نه حجاب ظاهر،همون حجاب ظاهرم وقتی با ارزش که با اختیار انتخاب بشه
      اگرم دین گفته حجاب داشته باشین برای این بوده که آرامش فردی و اجتماعی حفظ بشه
      قصدش سخت گیری نبوده
      بعد همین هفته پیش یه زنه چادرش لای در اتوبوس موند ، اتوبوس راه افتاد حجابشم کامل بود
      حالا به جای اینکه چادر رو ول کنه بزاره بره ، دو دست داشت دو دست دیگه هم قرض کرد چادر رو
      گرفت حتی اگه حجابم نداشت باید چادرشو ول میکرد که 6 ماه با شکستگی دست و پنجه نرم نکنه
      اصن مگه خود دین نگفته نباید به بدن خودت آسیب بزنی خب پس کار این چی بوده!؟!
      بد ترین چیز اینه که آدم رو کاراش تعصب بیجا داشته باشه و بخواد کاسه داغ تر از آش بشه
      دقیقا

بنظر من ، اسم این تعصب رو میشه گذاشت ، " تظاهر کردن بی دلیل "

تو ایران کسایی هستن ( مانند این چیزی که شما گفتی ) حجاب خیلی خیلی خیلی کاملی هم دارن اما نمیدونن حجاب واقعا برای چیه ؛ یعنی ناخواسته تظاهر میکنن که با حجابن
      برعکس ، کسایی هم هستن بدون اینکه دلیل خاصی داشته باشند خیلی خیلی خیلی بی حجاب ( اینو هم بگم ؛ من بی حجاب رو اصلا موضوع دینی نمیدونم ؛ بی حجاب به نظر کسی هست که نوع پوشش و .. از فرهنگ ایران خیلی خیلی دور شده ) هستن و روز به روز بد تر میشن ؛ این گروه هم میخوان تظاهر کنن که بی حجابن
      تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..

M-aB

3. Top | #63
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من که سعی میکنم خوب باشم و همیشه از خودم راضی باشم تو هر شرایطی و حاضرم با توجه به منطق و انسانیت و البته وجدانی که منو از سایر موجودات جدا کرده به هم نوعان خودم کمک کنم اینطوری شاید ساده به نظر بیام ولی من ساده زندگی کردنو دوست دارم و باور دارم با همین ساده زندگی کردن میشه زندگی فوق العاده ای داشت چه از لحاظ مادی و چه از لحاظ معنوی

4. Top | #64
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yaghma نمایش پست ها
      کدوم فرهنگ سازی اقا سام؟

توی هر پستتون این جمله ای کلیشه ای رو میگین .

توی اولین صفحه از تاپیکتون بعنوان اولین نظرم گفتم ذهنیت هر فرد مهمه , اما توجه نکردین. وقتی توی این تاپیک ذهنیت ها اینقد از هم فاصله داره و اکثر نظرات با همدیگه مخالفن , چطوری داری از فرهنگ سازی توی یک جامعه چند میلیونی صحبت میکنی؟
      چین یک میلیارد نفر جمعیت داره فرهنگشون اینقدر بالاس که شهراشون رفتگر نداره بعضا چون مردمش ***** نمیریزن
      فرهنگ سازی در زمینه ایدز مثلا ...بیان آموزش بدن به افراد متاهل که از طریق همسر آلودشون به ایدز مبتلا نشن
      البته شما انقدر بسته این که واژه ی فرهنگ خیلی براتون غریبه

5. Top | #65
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان با ایجاد تاپیکی به عنوان فرهنگ ایرانی موافقین یا تو همین تاپیک ادامه لدیم چون داریم از بحث اصلی دور میشیم؟

6. Top | #66
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط milad65 نمایش پست ها

دقیقا

بنظر من ، اسم این تعصب رو میشه گذاشت ، " تظاهر کردن بی دلیل "

تو ایران کسایی هستن ( مانند این چیزی که شما گفتی ) حجاب خیلی خیلی خیلی کاملی هم دارن اما نمیدونن حجاب واقعا برای چیه ؛ یعنی ناخواسته تظاهر میکنن که با حجابن
      برعکس ، کسایی هم هستن بدون اینکه دلیل خاصی داشته باشند خیلی خیلی خیلی بی حجاب ( اینو هم بگم ؛ من بی حجاب رو اصلا موضوع دینی نمیدونم ؛ بی حجاب به نظر کسی هست که نوع پوشش و .. از فرهنگ ایران خیلی خیلی دور شده ) هستن و روز به روز بد تر میشن ؛ این گروه هم میخوان تظاهر کنن که بی حجابن
      آخ آخ آخ
      تظاهر خیلی از اون چیزایی که توی پستهای قبلی گفتم بدتره.

7. Top | #67
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rick نمایش پست ها
      دوستان با ایجاد تاپیکی به عنوان فرهنگ ایرانی موافقین یا تو همین تاپیک ادامه لدیم چون داریم از بحث اصلی دور میشیم؟
      داداش یه همچین تاپیکی رو من تابستون زدم که آخرش بسته شد.

8. Top | #68
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تاپیک جدا بزنین دوست من

9. Top | #69
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      در جامعه خودمون میان رو تمام مشکلات جامعه به قول خانوم میلانی سرپوش میذارنو این مشکلات زیر اون سرپوش میگنده در حالی که اگر بیان مشکلات رو بگن به راحتی میشه براش راه حل ارائه کرد و عملیش کرد
      خانم میلانی ؛ کاملا درست گفتن .

تو رسانه ایران ( حداقل تلویزیون ) طوری نمایش داده میشه که انگار تو ایران هیچ مشکلی نیست .
      هر وقت میزنی اخبار نگا کنی یا تیتر خبرش " درگیری های یمن و سوریه و عراق و ... " هست و یا " درگیری سیاه پوستان آمریکا با پلیس " !!!

ایران امروزی ؛ طوری شده که علاه بر هزاران مشکلات اجتماعی ، روز به روز آدمای بیشتر ، پول با مبلغ های بیشتر و بیشتر و به راحتی اختلاس میکنن

اما تو اخبار تلویزیون فقط جنگ و درگیری های کشور های همسایه نمایش داده میشه و تو ایران همچی امن و امانه !
      تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..

M-aB

10. Top | #70
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      به نظرم تمام مشکلاتمون آخرش میرسه به همین افراط & تفریط
      تیکه اول حرفتو قبول دارم نباید همیشه دلمون خوش باشه و الکی به خودمون روحیه بدیم که چقد اوضاع ما گل و بلبله و ...(افراط)
      اما یه وقتایی هس که سرپوش رو مشکلات نزاشتن باعث میشه که فقط جو متشنج بشه ببخشید این مثالو میزنم اما اگه یه جا یه آشغالی باشه و تو نتونی اون آشغالو تکون بدی
      کدوم راهو انتخاب میکنی
      1-یه سرپوش میزاری رو اون آ ش غ ا ل؟!
      2-سعی میکنی اون در پوش رو برداری که اونو حل کنی مثلن!!!
      حالا این بحثم همینه مشکلو که همه میفهمن الان بچه 7 ساله میدونه که جامعه و فرهنگ ما مشکل داره اما اونی باید حرف بزنه که برای این مشکلات راه حل داشته باشه هر وخ یکی ادعاش شد باید ازش بپرسی چطور و چگونه؟!
      اگه راه حلی که ارائه داد عملی بود ینی اون طرف ممکنه بتونه اون مشکلو حل کنه وگرنه همش شعارهاگه اون راهش
      آیا تو چنان که می نمایی ​، تنگی!

11. Top | #71
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط milad65 نمایش پست ها
      خانم میلانی ؛ کاملا درست گفتن .

تو رسانه ایران ( حداقل تلویزیون ) طوری نمایش داده میشه که انگار تو ایران هیچ مشکلی نیست .
      هر وقت میزنی اخبار نگا کنی یا تیتر خبرش " درگیری های یمن و سوریه و عراق و ... " هست و یا " درگیری سیاه پوستان آمریکا با پلیس " !!!

ایران امروزی ؛ طوری شده که علاه بر هزاران مشکلات اجتماعی ، روز به روز آدمای بیشتر ، پول با مبلغ های بیشتر و بیشتر و به راحتی اختلاس میکنن

اما تو اخبار تلویزیون فقط جنگ و درگیری های کشور های همسایه نمایش داده میشه و تو ایران همچی امن و امانه !
      گفتن صداشو در نیاریم و کشش ندیم وگرنه منم حرف میزدم درباره ی اختلاس ها.:yahoo (4):

12. Top | #72
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اونی باید حرف بزنه که برای این مشکلات راه حل داشته باشه هر وخ یکی ادعاش شد باید ازش بپرسی چطور و چگونه؟!
      اگه راه حلی که ارائه داد عملی بود ینی اون طرف
      ممکنه
      بتونه اون مشکلو حل کنه وگرنه همش شعارهاگه اون راهش
      وقتی اجازه ی انتقاد نداریم باید چیکار کنیم؟ @ehsan-66

13. Top | #73
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      به نظرم تمام مشکلاتمون آخرش میرسه به همین افراط & تفریط
      تیکه اول حرفتو قبول دارم نباید همیشه دلمون خوش باشه و الکی به خودمون روحیه بدیم که چقد اوضاع ما گل و بلبله و ...(افراط)
      اما یه وقتایی هس که سرپوش رو مشکلات نزاشتن باعث میشه که فقط جو متشنج بشه ببخشید این مثالو میزنم اما اگه یه جا یه آشغالی باشه و تو نتونی اون آشغالو تکون بدی
      کدوم راهو انتخاب میکنی
      1-یه سرپوش میزاری رو اون آ ش غ ا ل؟!
      2-سعی میکنی اون در پوش رو برداری که اونو حل کنی مثلن!!!
      حالا این بحثم همینه مشکلو که همه میفهمن الان بچه 7 ساله میدونه که جامعه و فرهنگ ما مشکل داره اما اونی باید حرف بزنه که برای این مشکلات راه حل داشته باشه هر وخ یکی ادعاش شد باید ازش بپرسی چطور و چگونه؟!
      اگه راه حلی که ارائه داد عملی بود ینی اون طرف ممکنه بتونه اون مشکلو حل کنه وگرنه همش شعارهاگه اون راهش
      خیلی عذر میخوام اما مثالتون اشتباه بود
      مشکلات ما نیاز به سرپوش ندارن باید بیان بشن تا حل بشن
      متاسفانه بی برنامگی ما رو به این روز انداخته اگه ما بجای این حرفا اومده بودیم جامعه رو درست کرده بودیم الان این مشکلات نبود

14. Top | #74
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Pr.Reza نمایش پست ها
      وقتی اجازه ی انتقاد نداریم باید چیکار کنیم؟ @ehsan-66
      باید انتقاد بکنی حتی اگه اجازه هم نداشته باشی ولی به یه شرط
      برا اون مشکل راه حل داشته باشی
      منم چون خودمو در اون حد نمیبینم که بتونم این مشکلو حل کنم
      انتقاد نمیکنم
      آیا تو چنان که می نمایی ​، تنگی!

15. Top | #75
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      باید انتقاد بکنی حتی اگه اجازه هم نداشته باشی ولی به یه شرط
      برا اون مشکل راه حل داشته باشی
      منم چون خودمو در اون حد نمیبینم که بتونم این مشکلو حل کنم
      انتقاد نمیکنم
      باشه.درسته.من قبول کردم.
      من راه حل دارم مثل خیلیای دیگه.
      من همین فردا میرم و انتقاد میکنم و راه حل میدم اما به یه شرط،اینکه تضمین بدی آسیبی بهم نمیرسه.
      راستی سازمانی هست که انتقادامو ببرم اونجا؟؟؟؟؟

صفحه 5 از 18 نخستنخست ... 45615 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن