اتفاقا اگه بچه های ایرانی بیان و دوستی شونو به پدرو مادرشون گزارش بدن که بابا جان یا مامان جان این خانوم دوست دختر منه یا این خانوم دوست منه ...همین که میاد و بیان میکنه این مسئله رو خودش به تنهایی از خیلی از مشکلات جلو گیری میکنه
چرا آمار طلاق کشیده بالا ؟؟چون مردم از قدرت فرهنگ اسلامی خسته شدن و میل کردن به سمت فرهنگ اروپایی و همین مسئله باعث میشه قایمکی از والدین رابطه برقرار کنن و بعدشم خیلی خیلی راحت بزنن زیر همه چیز
دوستانی که اهل تحقیق و مطالعه راجع به دین هستن و میخوان بدونن کین چین از کجا اومدن و به کجا میرن اگه سوالی ذهنشونو درگیر کرده از سایت اسلام کوئست بپرسن هر چیزی رو با منطق قبول کنیم بهتره من خودم بیشتره وقتا تو این سایتم و واقعا جواب های خوبی برای سوالام پیدا میکنم و البته گهگاهی هم نه ولی خب قصدم اینه که بعد از کنکور قران رو بخونم و راجع به دین اسلام تحقیق کنم...
اولن باید بگم که به نظر من فرهنگ سازی یه واژه دست نیافتنی که نه وجود داره نه میشه بوجود آوردش
چون اینا فقط شعار با شعار دادن تنها هم چیزی تو جامعه تغییر نمیکنه هر کسی خودش باید به این درک برسه که
حجاب درونی مهمه نه حجاب ظاهر،همون حجاب ظاهرم وقتی با ارزش که با اختیار انتخاب بشه
اگرم دین گفته حجاب داشته باشین برای این بوده که آرامش فردی و اجتماعی حفظ بشه
قصدش سخت گیری نبوده
بعد همین هفته پیش یه زنه چادرش لای در اتوبوس موند ، اتوبوس راه افتاد حجابشم کامل بود
حالا به جای اینکه چادر رو ول کنه بزاره بره ، دو دست داشت دو دست دیگه هم قرض کرد چادر رو
گرفت حتی اگه حجابم نداشت باید چادرشو ول میکرد که 6 ماه با شکستگی دست و پنجه نرم نکنه
اصن مگه خود دین نگفته نباید به بدن خودت آسیب بزنی خب پس کار این چی بوده!؟!
بد ترین چیز اینه که آدم رو کاراش تعصب بیجا داشته باشه و بخواد کاسه داغ تر از آش بشه
آیا تو چنان که می نمایی ، تنگی!
ویرایش توسط mahmoud.n : 07 بهمن 1393 در ساعت 01:46
حرفه شما قبول ولی به نظر من این ذهنیت پیر و کهنه هست که مردم رو وادار میکنه که چنین کاری رو کنن یا تقلید کورکورانه که مثلا فلانی دوست دختر/پسر داره منم باید داشته باشم فلانی پروتز کرده منم باید بکنم فلانی دوست پسر داره در حالی که ازدواج کرده هست پس منم باید داشته باشم حالا تو شهر های ما که کوچیکه اینجوریه تو شهر های بزرگ مثل تهران بمونه...
کی گفته فرهنگ سازی نمیشه کرد من گاهی وقتا اونقدر چیزای خوب به ذهنم میرسه که شاید یه وقت اونا رو رو کاغذ نوشتم باور دارم میشه فرهنگ سازی کرد باور دارم میشه انسانیت کرد و باور دارم میشه زندگی کرد ولی در صورتی که ازادی باشه نه میدان ازادی
کدوم فرهنگ سازی اقا سام؟
توی هر پستتون این جمله ای کلیشه ای رو میگین .
توی اولین صفحه از تاپیکتون بعنوان اولین نظرم گفتم ذهنیت هر فرد مهمه , اما توجه نکردین. وقتی توی این تاپیک ذهنیت ها اینقد از هم فاصله داره و اکثر نظرات با همدیگه مخالفن , چطوری داری از فرهنگ سازی توی یک جامعه چند میلیونی صحبت میکنی؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)