خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 18 نخستنخست ... 34514 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 267

موضوع: حجاب

1. Top | #46
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sam-n نمایش پست ها
      من با شما کاملا مخالف
      تو همین سریال ها هم آدم های خیانت کار منفورن و نقش های دوست داشتنی سریال وفادار میدونن
      بعد شما برو آمار طلاق در ترکیه رو با طلاق در تهران مقایسه کن ...در ترکیه و آمریکا از هر 8 ازدواج یک مورد به طلاق منجر میشه اما در تهران هر 3 ازدواج یک طلاق در پی خواهد داشت و نتیجه اش همین فقط فرهنگیه که باید درمان بشه
      خوب باید اخر سریال هاشون اونطوری بشه , اگه اونطور نمیشد که این همه مخاطب نداشت.

در مورد امار طلاق هم , اگه همون فرهنگی که میفرماییین دقت کرده باشین , شاید امار طلاقشون اونی که شما میگین باشه اما به امار ازدواج های سفیدشونم نگاه کردین ایا؟

2. Top | #47
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اتفاقا اگه بچه های ایرانی بیان و دوستی شونو به پدرو مادرشون گزارش بدن که بابا جان یا مامان جان این خانوم دوست دختر منه یا این خانوم دوست منه ...همین که میاد و بیان میکنه این مسئله رو خودش به تنهایی از خیلی از مشکلات جلو گیری میکنه
      چرا آمار طلاق کشیده بالا ؟؟چون مردم از قدرت فرهنگ اسلامی خسته شدن و میل کردن به سمت فرهنگ اروپایی و همین مسئله باعث میشه قایمکی از والدین رابطه برقرار کنن و بعدشم خیلی خیلی راحت بزنن زیر همه چیز

3. Top | #48
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستانی که اهل تحقیق و مطالعه راجع به دین هستن و میخوان بدونن کین چین از کجا اومدن و به کجا میرن اگه سوالی ذهنشونو درگیر کرده از سایت اسلام کوئست بپرسن هر چیزی رو با منطق قبول کنیم بهتره من خودم بیشتره وقتا تو این سایتم و واقعا جواب های خوبی برای سوالام پیدا میکنم و البته گهگاهی هم نه ولی خب قصدم اینه که بعد از کنکور قران رو بخونم و راجع به دین اسلام تحقیق کنم...

4. Top | #49
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yaghma نمایش پست ها
      خوب باید اخر سریال هاشون اونطوری بشه , اگه اونطور نمیشد که این همه مخاطب نداشت.

در مورد امار طلاق هم , اگه همون فرهنگی که میفرماییین دقت کرده باشین , شاید امار طلاقشون اونی که شما میگین باشه اما به امار ازدواج های سفیدشونم نگاه کردین ایا؟
      خیلی عذر میخوام ولی ازدواج سفید و سوری که شما میفرمایین یه مقوله کاملا من در آوردیه و من تا بحال ندیدم در کشورهای اونا این مسئله بحران باشه
      ازدواج سفید تو ایران بیشتر از هر نقطه در دنیا انجام میشه

5. Top | #50
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rick نمایش پست ها
      بله دقیقا . من خودم اون اشنایی نسبی که از فرهنگ غرب بدست اورم با دیدن فیلم و اینترنت و یادگیری زبان میگم که اون ها اونقدر فرهنگ های خوبی دارن که ما میتونیم ازش استفاده کنیم و البته فرهنگ های بدم زیاد دارن ما هم خیلی فرهنگ خوب داریم و خیلی بد با بوجود اومدن اینترنت داره به تعداد بد ها اضافه میشه در حالی که میشه از همین اینترنت فرهنگو قوی کرد بذارین اصلا یه مثال بزنم ما ایرانیا تو یه روز وقتی یه ادمو میبینیم بهش حتی 2 یا 3 بار هم سلام میگیم و دست میدیم که نشانه احتراممونه و صمیمیتمونو بیشتر میکنه یا تعارف میکنیم که خیلی خوبه ولی مثلا فرهنگ غرب اصلا به هم سلام بگن یا نگن تو طول روز اهمیتی نداره حدا اکثرش یه باره...یا مثلا کجای دنیا با ماشین میرن رو ساحل کناردریا؟؟؟من که تو یکی از شهر های ساحلی زندگی میکنم اینو با چشم خودم دیدم که مردم با ماشین میرن رو شن ساحل کنار دریا ولی تو فرهنگ غرب تا حالا ندیدم از این جور سوژها زیاده ولی خب کو گوشه شنوا یه دست هم که صدا نداره!!!!

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

یغما جان شما درست میگی ولی چرا من جرات نکردم یا نمیکنم تو عروسی این کارو بکنم چون محیط خانوادم خوب بود و از ریشه اون جریان فکریم همسو با محیط اجتماعی ایران رشد پیدا کرده خب اون پدری که میخنده خوشش میاد پس قردا همون بچه بقول شما تو سن 15 سالگی میگه من زن میخوام و بلوغ زودرس شکل میگیره...
      خب عزیز من در شما تاثیری نداشته قبول , به قول خودت از بچگی هم تا این سن به یک دختر متلک نداختی اینم قبول.

اما واقعا فک میکنی چند درصد از امثال من یا شما اینطوری هستیم؟

چند درصدمون پا رو فراتر گذاشتم و خودمون رو گذاشتیم جای نقش اول همون سریال که...................؟

6. Top | #51
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستانی که اهل تحقیق و مطالعه راجع به دین هستن و میخوان بدونن کین چین از کجا اومدن و به کجا میرن اگه سوالی ذهنشونو درگیر کرده از سایت اسلام کوئست بپرسن هر چیزی رو با منطق قبول کنیم بهتره من خودم بیشتره وقتا تو این سایتم و واقعا جواب های خوبی برای سوالام پیدا میکنم و البته گهگاهی هم نه ولی خب قصدم اینه که بعد از کنکور قران رو بخونم و راجع به دین اسلام تحقیق کنم...
      همین طور که در مورد اسلام میشنوین و تحقیق میکنین ...نقد اسلام رو هم ببینین

7. Top | #52
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خیلی عذر میخوام ولی ازدواج سفید و سوری که شما میفرمایین یه مقوله کاملا من در آوردیه و من تا بحال ندیدم در کشورهای اونا این مسئله بحران باشه
      ازدواج سفید تو ایران بیشتر از هر نقطه در دنیا انجام میشه
      کاملا موافقم و به چشم دیدم حالا بدترین جای کار این بود که طرف که یه زن مجرد بود با یه مرد زن و بچه دار صیغه شده بود بعد اون زنه هم اومد از اون زن صیغه ای شکایت کرد یه دعوایی شد که کلا مرده از خوردن خودش پشیمون شد.

8. Top | #53
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      این فقط اقایون نیستم که هوسبازن خانومهام هستن ...یعنی شما فکر میکنی فقط مردا ذهنشون درگیر خانومها میشه؟؟نه...خانومها هم درگیر اقایون میشن و ممکنه زندگیشونو خراب کنن پس اقایونم باید چادر بپوشند که خانوما عاشقشون نشن و هوس نگیردشون
      شما باید بیای و بگی اینا مشکلات جامعه اس و باید فرهنگ سازی بشه نه که شما اینقدر بسته نطر میدین
      اولن باید بگم که به نظر من فرهنگ سازی یه واژه دست نیافتنی که نه وجود داره نه میشه بوجود آوردش
      چون اینا فقط شعار با شعار دادن تنها هم چیزی تو جامعه تغییر نمیکنه هر کسی خودش باید به این درک برسه که
      حجاب درونی مهمه نه حجاب ظاهر،همون حجاب ظاهرم وقتی با ارزش که با اختیار انتخاب بشه
      اگرم دین گفته حجاب داشته باشین برای این بوده که آرامش فردی و اجتماعی حفظ بشه
      قصدش سخت گیری نبوده
      بعد همین هفته پیش یه زنه چادرش لای در اتوبوس موند ، اتوبوس راه افتاد حجابشم کامل بود
      حالا به جای اینکه چادر رو ول کنه بزاره بره ، دو دست داشت دو دست دیگه هم قرض کرد چادر رو
      گرفت حتی اگه حجابم نداشت باید چادرشو ول میکرد که 6 ماه با شکستگی دست و پنجه نرم نکنه
      اصن مگه خود دین نگفته نباید به بدن خودت آسیب بزنی خب پس کار این چی بوده!؟!
      بد ترین چیز اینه که آدم رو کاراش تعصب بیجا داشته باشه و بخواد کاسه داغ تر از آش بشه
      آیا تو چنان که می نمایی ​، تنگی!
      ویرایش توسط mahmoud.n : 07 بهمن 1393 در ساعت 01:46

9. Top | #54
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کاملا موافقم و به چشم دیدم حالا بدترین جای کار این بود که طرف که یه زن مجرد بود با یه مرد زن و بچه دار صیغه شده بود بعد اون زنه هم اومد از اون زن صیغه ای شکایت کرد یه دعوایی شد که کلا مرده از خوردن خودش پشیمون شد.
      دقیقا همین طوره
      ما مشهد رفته بودیم و در حرم یه خانومی از نهاد حرم میومد به مسافرا میگفت میشه کلید هتلتون رو بدید ما یه زوج صیغه ای داریم
      و این یعنی اوراق سفید

10. Top | #55
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan-66 نمایش پست ها
      اولن باید بگم که به نظر من فرهنگ سازی یه واژه دست نیافتنی که نه وجود داره نه میشه بوجود آوردش
      چون اینا فقط شعار با شعار دادن تنها هم چیزی تو جامعه تغییر نمیکنه هر کسی خودش باید به این درک برسه که
      حجاب درونی مهمه نه حجاب ظاهر،همون حجاب ظاهرم وقتی با ارزش که با اختیار انتخاب بشه
      قصدش سخت گیری نبوده
      بعد همین هفته پیش یه زنه چادرش لای در اتوبوس موند ، اتوبوس راه افتاد حجابشم کامل بود
      حالا به جای اینکه چادر رو ول کنه بزاره بره ، دو دست داشت دو دست دیگه هم قرض کرد چادر رو
      گرفت حتی اگه حجابم نداشت باید چادرشو ول میکرد که 6 ماه با شکستگی دست و پنجه نرم نکنه
      بد ترین چیز اینه که آدم رو کاراش تعصب بیجا داشته باشه و بخواد کاسه داغ تر از آش بشه
      آخ گفتی
      1.شعار بــــد است.
      2.تعصب خـر است.

دقیقا همین طوره
      ما مشهد رفته بودیم و در حرم یه خانومی از نهاد حرم میومد به مسافرا میگفت میشه کلید هتلتون رو بدید ما یه زوج صیغه ای داریم
      و این یعنی اوراق سفید
      صحن صفوی حرم آقا خوبه...

11. Top | #56
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yaghma نمایش پست ها
      خب عزیز من در شما تاثیری نداشته قبول , به قول خودت از بچگی هم تا این سن به یک دختر متلک نداختی اینم قبول.

اما واقعا فک میکنی چند درصد از امثال من یا شما اینطوری هستیم؟

چند درصدمون پا رو فراتر گذاشتم و خودمون رو گذاشتیم جای نقش اول همون سریال که...................؟
      حرفه شما قبول ولی به نظر من این ذهنیت پیر و کهنه هست که مردم رو وادار میکنه که چنین کاری رو کنن یا تقلید کورکورانه که مثلا فلانی دوست دختر/پسر داره منم باید داشته باشم فلانی پروتز کرده منم باید بکنم فلانی دوست پسر داره در حالی که ازدواج کرده هست پس منم باید داشته باشم حالا تو شهر های ما که کوچیکه اینجوریه تو شهر های بزرگ مثل تهران بمونه...

12. Top | #57
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan-66 نمایش پست ها
      قصدش سخت گیری نبوده
      مخالفم ...به راحتی میشه فرهنگ سازی کرد
      در جامعه خودمون میان رو تمام مشکلات جامعه به قول خانوم میلانی سرپوش میذارنو این مشکلات زیر اون سرپوش میگنده در حالی که اگر بیان مشکلات رو بگن به راحتی میشه براش راه حل ارائه کرد و عملیش کرد

13. Top | #58
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      حرفه شما قبول ولی به نظر من این ذهنیت پیر و کهنه هست که مردم رو وادار میکنه که چنین کاری رو کنن یا تقلید کورکورانه که مثلا فلانی دوست دختر/پسر داره منم باید داشته باشم فلانی پروتز کرده منم باید بکنم فلانی دوست پسر داره در حالی که ازدواج کرده هست پس منم باید داشته باشم حالا تو شهر های ما که کوچیکه اینجوریه تو شهر های بزرگ مثل تهران بمونه...
      چشم و هم چشمی و مقایسه ی خود با دیگران هم خیلی بده.

14. Top | #59
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کی گفته فرهنگ سازی نمیشه کرد من گاهی وقتا اونقدر چیزای خوب به ذهنم میرسه که شاید یه وقت اونا رو رو کاغذ نوشتم باور دارم میشه فرهنگ سازی کرد باور دارم میشه انسانیت کرد و باور دارم میشه زندگی کرد ولی در صورتی که ازادی باشه نه میدان ازادی

15. Top | #60
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      مخالفم ...به راحتی میشه فرهنگ سازی کرد
      در جامعه خودمون میان رو تمام مشکلات جامعه به قول خانوم میلانی سرپوش میذارنو این مشکلات زیر اون سرپوش میگنده در حالی که اگر بیان مشکلات رو بگن به راحتی میشه براش راه حل ارائه کرد و عملیش کرد
      کدوم فرهنگ سازی اقا سام؟

توی هر پستتون این جمله ای کلیشه ای رو میگین .

توی اولین صفحه از تاپیکتون بعنوان اولین نظرم گفتم ذهنیت هر فرد مهمه , اما توجه نکردین. وقتی توی این تاپیک ذهنیت ها اینقد از هم فاصله داره و اکثر نظرات با همدیگه مخالفن , چطوری داری از فرهنگ سازی توی یک جامعه چند میلیونی صحبت میکنی؟

صفحه 4 از 18 نخستنخست ... 34514 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن