خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 18 نخستنخست ... 23413 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 267

موضوع: حجاب

1. Top | #31
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اول تشکر میکنم از همه ی دوستان که " آزاد " دارن عقیده و نظرشون رو میگن و فعلا خبری از دعوا نیست .

من با هر دو نوع تفکر موافقم (!)

تفکر دوم رو بیشتر قبول دارم ولی برای شرایط فعلی فرهنگ ایران ، تفکر اول جواب میده .

شما الان دارین میگین تیکه انداختن ؛ ولی تیکه انداختن در مقابل خیلی سو استفاده های دیگه خیلی کمه !

شما همین الان میتونی بری فیسبوک و سرچ کنی " ساپورت " ، میتونی ببینی چه راحت تو پیجا عکسای دخترایی که ساپورت میپوشن و میزارن و زیرشم می نویسن : ..... چه د ا ف ی ؛ ( البته این کمترین و کمترین و کمترین حرفی بود که ... ) ؛ بهتون پیشنهاد میکنم حتما ببینین و واقعا بفهمید که جنبه ی ایرانی یعنی چی !

اونایی که واقعا طرفدار حقوق مساوی زن و مرد هستن صد در صد قبول کنن که زن فقط به عنوان یه ابزار باشه .

متاسفم اینو میگم ولی فرهنگ ایران ، خیلی پایین تر از اون چیزیه ( شایدم من اشتباه میکنم !!! ) که بشه حقوق برابر زن و مرد یا خیلی چیزای دیگه رو توش گنجوند !

الان دست هر کوذک ده ساله ی شهر ( ) یه تبلته و شب و روز وایبر ! نمیگم وایبر بده ولی تو ایران خیلی افراطی داره استفاده میشه ( یه مثال بود فقط )

یا مثلا تو فیسبوک تو یه صفحه ی خارجی خاص و معروف ( که باید از کشور های مختلف کامنت بزارن و. .. ) پر بود از کامنت های فارسی زبان و از هر 20 تا کامنت شاید یکیش خارجی بود .

اینارو گفتم تا به این برسم که تو ایران برای هیچ چیزی فرهنگ استفاده و نحوه ی برخورد وجود نداره .

البته اینم بگم بعضی خانما از اینکه تو خیابونا تیکه و.. بشنوند بدشون میاد که به عنوان یه کالا دیده بشن

ولی بعضی ها هم بر عکس خوششون میاد ؛ و حس " تو چشم بودن " و خوشگل بودن و جذاب بودن و ... بهشون دست دست میده !
      تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..

M-aB
      ویرایش توسط milad65 : 07 بهمن 1393 در ساعت 00:30

2. Top | #32
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      منم از این دخترا که اصلا نمیدونن واسه چی خلق شدن حالم بهم میخوره از اونا که عمل زیبایی میکنن هم همینطور قیافه کاملا مصنوعی من خودم نمیگم برد پیتم ولی یکی رو به عنوان همسر انتخاب میکنم که افکارش شبیه خودم باشه نه خیلی به اصطلاح هایکلاس باشه نه خیلی بی کلاس یعنی حجاب فکریش به حجاب فکریم بخوره من اصلا نمیتونم درک کنم که چرا اینا مثلا میگن ماهواره رو جمع کنید از محیط خانواده چون بد اموزی داره یعنی عشق اینقدر ضعیفه که وقتی 2 تا ادم که به اصطلاح عاشق هم هستن با یه سریال ترکیه ای چرت از هم جدا بشن بعد بیان تو تلوزیون بگن عامل جدایی ها تو ایران سریال های ماهواره ایه...!!!!

3. Top | #33
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sam-n نمایش پست ها
      خیلی ممنون از سجاد عزیز بابت نطرشون
      لطفا به هیچ قشری از جامعه بی احترامی نشه حالا یکی دلش بخواد ارایش هم بکنه به خودش مربوطه
      شما در صحبتاتون گفتین دین میخواد که مرد چشمشو نگه داره و به نامحرم نگاه نکنه و زن هم حجاب داشته باشه
      خب در این صورت چطور باید به تفاهم برسن و با هم ازدواج کنن؟؟
      خواهش می کنم سام عزیز
      منم فکر نمی کنم بی احترامی کرده باشم صرفا یک مثال بود، اگرم بی احترامی شد عذر می خوام.
      اما ازدواج.....

اولا عموما افراد یه بار تو عمرشون بیشتر ازدواج نمی کنند،پس ازدواج یه عملی نیست که هی تکرار بشه و محدود به یه زمان خاصیه

دوم اینکه در اسلام نگاه کردن به صورت زن اگر از روی شهوت نباشه هیچ مشکلی نداره و برای ازدواج هم واجبه حتی،

سوم اینکه فکر نمی کنم تفاهم فقط به قد و قیافه و صورت و ظاهر باشه؟هست؟ تفاهم تشابه یا تطابق افکار،علایق و اهدافه،که بیشتر به درون طرف ربط داره تا ظاهرش

چهارم و مهمتر اینکه هر کسی اون ته ته وجودش می فهمه و می دونه که وقتی داره با کسی صحبت می کنه و به کسی نگاه می کنه هدفش عشق و علاقه ی واقعی و ازدواج و تشکیل یه زندگی سالمه یا هوس و یه رابطه چند ماهه یا روزه یا حتی ساعته!!!
      پس وقتی هدفد صحیح باشه دین هم باهات راه میاد و قوانینش انعطاف پیدا می کنه همون طور که بالا توضیح دادم

4. Top | #34
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      الان شما برو صفحه های اجتماعی اون داور بیچاره ی استرالیایی رو ببین پر از فحش خیلی ... بعد الان این همون فرهنگ غنی ایرانه؟؟؟منی که فقط تاریخ 30 سال پیش کشورمو میدونم بایدم اینجوری بشم نمیشدم تعجب برانگیز بود

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      منم دارم همینو میگم
      باید فرهنگ سازی بشه تا خانومها بتونن بصورت آزاد تو خیابونا راه برن و دغدغه مزاحمت نداشته باشن
      اما الان چه فرهنگ سازی شده؟
      داداش درسته؛ باید فرهنگ سازی بشه اما وقتی دم از فرهنگ ایرانی میزنیم باید از گذشته های دور بگیم که اگه هم صحبتی از گذشته بشه بعضیا میان و میگن که بودیم بودیم ملاک نیست ببین الان چی هستیم...
      پس تا وقتی که همچین آدمایی هستن فرهنگ سازی خبلی خیلی سخت میشه.

به قول یه نفر:
      فرهنگ عرب(البته شک دارم که عرب فرهنگ داشته باشه) چادر به سر زنان ایران کشید
      و فرهنگ غرب لباس را از تنشان درید...اما فرهنگ ما آریایی است نه به چادر و نه به دریدن لباس افتخار نمیکنیم.

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fateme.karaj نمایش پست ها
      پسر داریم باز با پسر...این داداش ما که تیکه ننداخته از اون ادمای شریفه...:yahoo (4):..
      نه..خوشم اومد داداش..
      ولی باز اینا گول شیطانه که دختر میتونه هر چی بپوشه....
      فسادو خیانت تو این دخترا بیشتره که خودشونو آزاده آزاد گذاشتن..
      دخترای ایرانی عالی تر از عالین...
      من عقاید همه رو قبول دارم..اما اونی که میگه این دلیل قرآن منطقی نیست و دلیل قانع کننده ای میخواد باید بگم این یعنی قبول نداشتن حکم خداوند....
      من آزادم..
      فوتسالیستم....
      والیبال بازی میکنم..
      با داداشامم حتی بازی کردم توکوچه...
      آزادیمو اینجوری نشون میدم..
      نه با بیرون ریختن اندامو موهام ...
      دوست دارم همسر آیندم ببینه که همسرش سرش پایینه و فقط به اونه که توجه داره...
      دوست دارم ببینم که خداوند زوج منو مال خودم قرار داده ..
      دوست دارم حس کنم زوج بودن انسانو...

فاطمه خانوم حالا شما این پوشش رو قبول کردید و باتوجه به حرفاتون میشه گفت که انسان پاک دامنی هم هستید ولی یه سوال:
      حجاب شما دلیل میشه که قضاوتتون کنم؟؟؟بگم عقب افتاده ای؟؟؟بگم اغده ای هستی؟؟؟
      ....................
      از اون طرف هم دخترانی داریم اون پوشش شما رو ندارن ولی باز میشه روی حیا و حرمتشون قسم خورد.
      اصلا خودشون رو اینقد شریف میدونن که خلاف شعورشونه خودشون رو آلوده کنن.الان اینجا هم یه سوال دارم:
      درسته بگیم اونا فاحشه هستن؟؟؟بی خانواده هستن؟؟؟
      ..........................
      حالا حرف اصلی اینه چرا اون دختر تو راه خودش حیاش رو دنبال نکنه و شما با راه خودت؟؟؟
      حتما همه باید از یه راه برن؟؟؟
      خب عزیز من بعضیا راه شما رو قبول ندارن.
      آخه انسانیت یعنی همین اختلاف عقاید.
      اجتماع یعنی ترکیبی از عقیده ها
      چرخ یک گاری در حسرت واماندن اسب
      اسب درحسرت خوابیدن گاریچی
      ومرد گاریچی در حسرت مرگ

7. Top | #37
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rick نمایش پست ها
      منم از این دخترا که اصلا نمیدونن واسه چی خلق شدن حالم بهم میخوره از اونا که عمل زیبایی میکنن هم همینطور قیافه کاملا مصنوعی من خودم نمیگم برد پیتم ولی یکی رو به عنوان همسر انتخاب میکنم که افکارش شبیه خودم باشه نه خیلی به اصطلاح هایکلاس باشه نه خیلی بی کلاس یعنی حجاب فکریش به حجاب فکریم بخوره من اصلا نمیتونم درک کنم که چرا اینا مثلا میگن ماهواره رو جمع کنید از محیط خانواده چون بد اموزی داره یعنی عشق اینقدر ضعیفه که وقتی 2 تا ادم که به اصطلاح عاشق هم هستن با یه سریال ترکیه ای چرت از هم جدا بشن بعد بیان تو تلوزیون بگن عامل جدایی ها تو ایران سریال های ماهواره ایه...!!!!
      برادر من ماهواره به این خاطر بد اموزی داره که باعث بلوغ زودرس میشه , همین سریال های ترکیه ای که میفرمایین , موضوع همشون مربوط به خیانت همسر ه , حالا چه مرد باشه چه زن)

رابطه های خیلی خوببش یا به قول شما عشق های بزرگترش دوام نیاورده چه برسه به به عشقی که با یه نگاه بخواد از خیابون اغاز بشه

8. Top | #38
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من با میلاد Rick رضا موافقم

میلاد تو صحبتش اشاره به افراطی استفاده کردن ایرانیان از وسایل ارتباطی و چیزی دیگه کرد...و راهکار هم در این زمینه فرهنگ سازی برای استفاده از اینطور چیزاست. ..میلاد اینارو گفت اما به این قضیه که این مشکلات از کجا سبز شدن نکرد ...من فکر میکنم شما هر چقدر بی اینکارو نکن دقیقا همون کار با شدت بیشتری انجام میشه و برداشتن گام بزرگ در از بین بردن اینگونه مشکلات آزاد گذاشتن مردمه و اون موقع فرهنگ سازی در راستای استفاده از اینطور چیزی جواب میده

رضا هم که مثله همیشه عالی بود

9. Top | #39
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sajad76 نمایش پست ها
      خواهش می کنم سام عزیز
      منم فکر نمی کنم بی احترامی کرده باشم صرفا یک مثال بود، اگرم بی احترامی شد عذر می خوام.
      اما ازدواج.....

اولا عموما افراد یه بار تو عمرشون بیشتر ازدواج نمی کنند،پس ازدواج یه عملی نیست که هی تکرار بشه و محدود به یه زمان خاصیه

دوم اینکه در اسلام نگاه کردن به صورت زن اگر از روی شهوت نباشه هیچ مشکلی نداره و برای ازدواج هم واجبه حتی،

سوم اینکه فکر نمی کنم تفاهم فقط به قد و قیافه و صورت و ظاهر باشه؟هست؟ تفاهم تشابه یا تطابق افکار،علایق و اهدافه،که بیشتر به درون طرف ربط داره تا ظاهرش

چهارم و مهمتر اینکه هر کسی اون ته ته وجودش می فهمه و می دونه که وقتی داره با کسی صحبت می کنه و به کسی نگاه می کنه هدفش عشق و علاقه ی واقعی و ازدواج و تشکیل یه زندگی سالمه یا هوس و یه رابطه چند ماهه یا روزه یا حتی ساعته!!!
      پس وقتی هدفد صحیح باشه دین هم باهات راه میاد و قوانینش انعطاف پیدا می کنه همون طور که بالا توضیح دادم
      مرسی از شما دوست عزیز بابت پاسختان

تفاهمی که من هم عرض کردم قد و قیافه نبود ...دختر و پسر باید بتونن با هم یک مدت رابطه داشته باشندو باهم رفت و آمد کنن تا بتونند همدیگر رو از لحاظ اخلاقی کاملا آنالیز کنم و با آگاهی تمام تن به ازدواج بدن
      شما گفتین که ازدواج یه بار اتفاق میوه اما دین مردان رو تا 4 بار اجازه میده که ازدواج کنندو صیغه هم که خدا داند
      و به این حدیث توجه کنین
      از امام صادق منقول است :اسراف در هر چیزی حرام است الا در اختیار کردن زنان
      تفسیر ****ی.جلد پنج.234
      تفسیر البرهان.ذیل آیه 3 سوره نسا
      کاش مطالعات دینی رو هم مثله شعور و وقارتون بالاتر ببرین دوست من
      ویرایش توسط sam-n : 07 بهمن 1393 در ساعت 00:56

10. Top | #40
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yaghma نمایش پست ها
      برادر من ماهواره به این خاطر بد اموزی داره که باعث بلوغ زودرس میشه , همین سریال های ترکیه ای که میفرمایین , موضوع همشون مربوط به خیانت همسر ه , حالا چه مرد باشه چه زن)

رابطه های خیلی خوببش یا به قول شما عشق های بزرگترش دوام نیاورده چه برسه به به عشقی که با یه نگاه بخواد از خیابون اغاز بشه
      ما از بچگی تو خونمون ماهواره داشتیم ولی من که راه خطا نرفتم چون خانوادم خوب بودن مادرم کاملا مذهبی همیشه نماز میخونه و کلا ادم صافیه پدرم نماز نمیخونه ولی من تا حالا ندیدم به مادرم بخاطر مذهبی بودنش توهین کنه تو خانواده همه به هم احترام میزارن منم دارم با تحقیق تو اینترنت به یه چیز منطقی میرسم که با عقایدم جور در بیاد بی دلیل هم حرف کسی رو قبول نمیکنم حتی اگه بابام باشه الان شما میگی بلوغ زودرس یعنی چی؟

11. Top | #41
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

من با شما کاملا مخالف
      تو همین سریال ها هم آدم های خیانت کار منفورن و نقش های دوست داشتنی سریال وفادار میدونن
      بعد شما برو آمار طلاق در ترکیه رو با طلاق در تهران مقایسه کن ...در ترکیه و آمریکا از هر 8 ازدواج یک مورد به طلاق منجر میشه اما در تهران هر 3 ازدواج یک طلاق در پی خواهد داشت و نتیجه اش همین فقط فرهنگیه که باید درمان بشه

12. Top | #42
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

نسلی هستیم که از بچگی صحنه های رقصیدن و بوسیدن و عشق ورزیدن توی فیلمها واسمون سانسور شد
      اما جنگ و کشتن و خونریزی سانسور نشد همینه که اینطوری میشه:
      فایل پیوست 21024

ما از بچگی تو خونمون ماهواره داشتیم ولی من که راه خطا نرفتم چون خانوادم خوب بودن مادرم کاملا مذهبی همیشه نماز میخونه و کلا ادم صافیه پدرم نماز نمیخونه ولی من تا حالا ندیدم به مادرم بخاطر مذهبی بودنش توهین کنه تو خانواده همه به هم احترام میزارن منم دارم با تحقیق تو اینترنت به یه چیز منطقی میرسم که با عقایدم جور در بیاد بی دلیل هم حرف کسی رو قبول نمیکنم حتی اگه بابام باشه الان شما میگی بلوغ زودرس یعنی چی؟
      دقیقا.
      آفرین.
      خانواده ها باید بچه هاشون رو در انتخاب عقاید آزاد بزارن و در صورت نیاز راهنمایی کنن.
      توی این دنیا همه چیز مثل شمشیر دو لبه میمونه ماهواره هم همینطور.

13. Top | #43
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      منم دارم همینو میگم
      باید فرهنگ سازی بشه تا خانومها بتونن بصورت آزاد تو خیابونا راه برن و دغدغه مزاحمت نداشته باشن
      اما الان چه فرهنگ سازی شده؟
      ببین منم با اختیار موافقم...کشوری مثل لبنانو فرض کنید اونایی که واقعن مسلمونن حجابشون واقعن کامله و اوناییم که مسلمون نیستن کلن حجاب ندارن وفرضا من نوعی که دنبال مسلمونم،مسلمون گیرم میاد...الان کشور ما بد اوضاعی داره از یه طرف مثلا کشور اسلامی هستیم ولی اگه ی توریست بیاد ایران از دیدن حجاب بعضیا شاخ در میاره و باخودش میگه اگه اینا مسلمونن پس ما چییم؟!و از یه طرف متاسفانه بعضی از دخترا ذات زشت خودشونو تو چادر مشکیشون پنهان میکنن و باعث میشه آدم نتونه انتخاب درستی داشته باشه...البته واقعیت اینه که با سیاستهایی که در گذشته اعمال شده خیلی از مردم کشور ما یه جورایی عقده ای شدن و به همین راحتیا نمیشه تغییر رویکرد داد

14. Top | #44
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      یعنی توی یک خانواده که والدین به همراه فرزندانشون یا فرزندانشون به تنهایی میشینن پای سریالی که محتوای اصلیش به قول خودتون در مورد عشقه و تجاوز و مسایل جنسیه و......... باعث بیدارشدن همون حس نهفته (هوس یا چیزهایی که توی سریال میبینه وباعث لذتش میشه ) در پسر یا دختری با سن پایین میشه که توی اون سن هنوز شاید دست چپ و راستش رو بلد نباشه .
      مثال میزنم در مورد خودم :
      توی عروسی شرکت داشتم یکی از اقوام که به شدت طرفدار همین سریالهای ابکی ترکیه است , بچه پسر 6 سالش , به تقلید از همون سریال رفته بود دست یه دختر 6 یا 7 ساله رو گرفته بود اورد پیش پدرش که کنار من نشسته بود بعنوان دوست دخترش معرفی میکرد پدر هم قه قه زده بود زیر خنده ......

توصیه میکنم شما که دنبال تحقیق هستین پای صحبتهای دکتر انوشه که روان پزشک حاذقی هم هست بشینین .
      ماشاا..... با فیس بوک و لاین و وایبر و هزاران کوفت دیگه دیگه جایی برای ماهواره نمیمونه.

15. Top | #45
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بله دقیقا . من خودم اون اشنایی نسبی که از فرهنگ غرب بدست اورم با دیدن فیلم و اینترنت و یادگیری زبان میگم که اون ها اونقدر فرهنگ های خوبی دارن که ما میتونیم ازش استفاده کنیم و البته فرهنگ های بدم زیاد دارن ما هم خیلی فرهنگ خوب داریم و خیلی بد با بوجود اومدن اینترنت داره به تعداد بد ها اضافه میشه در حالی که میشه از همین اینترنت فرهنگو قوی کرد بذارین اصلا یه مثال بزنم ما ایرانیا تو یه روز وقتی یه ادمو میبینیم بهش حتی 2 یا 3 بار هم سلام میگیم و دست میدیم که نشانه احتراممونه و صمیمیتمونو بیشتر میکنه یا تعارف میکنیم که خیلی خوبه ولی مثلا فرهنگ غرب اصلا به هم سلام بگن یا نگن تو طول روز اهمیتی نداره حدا اکثرش یه باره...یا مثلا کجای دنیا با ماشین میرن رو ساحل کناردریا؟؟؟من که تو یکی از شهر های ساحلی زندگی میکنم اینو با چشم خودم دیدم که مردم با ماشین میرن رو شن ساحل کنار دریا ولی تو فرهنگ غرب تا حالا ندیدم از این جور سوژها زیاده ولی خب کو گوشه شنوا یه دست هم که صدا نداره!!!!

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

یغما جان شما درست میگی ولی چرا من جرات نکردم یا نمیکنم تو عروسی این کارو بکنم چون محیط خانوادم خوب بود و از ریشه اون جریان فکریم همسو با محیط اجتماعی ایران رشد پیدا کرده خب اون پدری که میخنده خوشش میاد پس قردا همون بچه بقول شما تو سن 15 سالگی میگه من زن میخوام و بلوغ زودرس شکل میگیره...

صفحه 3 از 18 نخستنخست ... 23413 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن