دوران افول و عقب ماندگی ملت ها زمانی شروع شد که جای اندیشیدن را "تقلید"، جای تلاش و کوشش را "دعا"، جای فکر کردن به آرروهای بزرگ را "قناعت"، جای اراده برای رفتن و رسیدن را "قسمت" و جای تصمیم عاقلانه را "استخاره" گرفت.
منم نگفتم غیرت مرد نابجاس اتفاقا گفتم این مردان مسئول خانواده خودشون هستن
در ضمن این افراد دارن میگن غیرت یک مرد به بی عفافی یک زن اشکال و ایراده در صورتی ک وظیفه یک مرده
عفاف و حیای یک زن با غیرت زن متفاوت و بحثی جداست
این جمله رو هم اضافه کردم
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
دوران افول و عقب ماندگی ملت ها زمانی شروع شد که جای اندیشیدن را "تقلید"، جای تلاش و کوشش را "دعا"، جای فکر کردن به آرروهای بزرگ را "قناعت"، جای اراده برای رفتن و رسیدن را "قسمت" و جای تصمیم عاقلانه را "استخاره" گرفت.
ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand
فعال عرصه ی رسانه
مدرس سواد فضای مجازی
این افرادی ک میگن چادر کمه جلد یخچال بیاریم یعنی چی اقا این چادر حرمت داره و مورد تمسخر قرار دادنش یعنی مخالفت با حیا و پوشش حالا یکی با مانتو با حجابه یکی با چادر درست نیست که کسی مسخرش کنه این یعنی ...
ولی هر کسی که با حجاب الزاما با حیا نیست حیای افراد در مجموعه ای از حالات ، رفتار ،اخلاق و پوشش میشه سنجید
بسه دیگه تمومش کنین..هر چی هیچی نمیگم به خودمو شخصیتم توهین میکین...تموم کنین..
اه اه اه
نمیگذرم ازتون...
فعال عرصه ی رسانه
مدرس سواد فضای مجازی
ولی هر کسی که با حجاب الزاما با حیا نیست حیای افراد در مجموعه ای از حالات ، رفتار ،اخلاق و پوشش میشه سنجید
وقتی میگن پوشش داشتن نادرست و اگر یک خانومی چادریه یک اقاهم باید چادری باشه یعنی به طور غیر مستقیم رد کردن چادر ( حالا یک نفر چادریه یه نفر دیگه با یه پوشش دیگه مهم عفت و حیا و حجابه )
در صورتی که خلقت این دو جنس متفاوته و هر کدوم دارای ویژگیها و غرایزی هسن ک مسائل مربوط به خودشون رو دارن
در ضمن درست نیس اسم کسی و ببرم
دیگه جونی واسم نمونده.....
فعال عرصه ی رسانه
مدرس سواد فضای مجازی
پس لطف کنید نگید که اینایی که میان و با حجاب اجباری مخالفت میکنن،غیرتی در مقابل بی حیایی و بی عفتی ندارن.
من با این حرف که چون خانوما چادر میپوشن مردها هم باید بپوشن مخالفم.
اما با برابری حقوق و آزادی در انتخاب نوع پوشش مخالف نیستم.
بله مهم حیا و عفت هست نه نوع پوشش.
این یه چیز واضح و روشنه که زن و مرد توی خیلی از ویژگی ها با هم فرق دارن.
اما هر دو انسانن و حق انتخاب پوشش خود رو آزادانه دارن.
من نگفتم از کسی نام ببرید گفتم لینک موضوع رو بدید برم ببینم.
کسی شما رو مجبور نکرده بیای توی این تاپیک.
سلام به همه.
Pr.Reza و sam-nو همه کسانی که به fateme.karajو بقیه چادری ها توهین کردین و باهاشون بحث میکنید،وقتی فاطمه خانوم میگه طیق قرآن عمل میکنم و این پوششم رو بخاطر خدا دارم،دیگه به شما ربطی نداره که با ایشون بحث میکنید.
این عقیده ایشون هست،حالا اگه شما بدت میاد میتونی سرت رو محکم بکوبی به دیوار...
ما باید به آزادی عقیده بقیه احترام بذاریم،ایشون این پوشش رو دوست دارن و تووی این مسئله هم مختارن...
گفت نظرتو بگو،ایشون هم با نظر و استنباط شخصی خودش این مسئله رو گفت،این که دیگه دعوا نداره،اگه توجیح نشدی هم هیچ اشکالی نداره ولی حق توهین به عقاید بقیه رو نداری...
والسلام ،نامه هم شد تماااااااااااااااااااام![]()
خب خودتون دم از آزادی میزنین ولی خودتون هم حرف خودتون رو نقض میکنین
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
تیکه ننداز،جواب بده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)