خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 13 از 18 نخستنخست ... 3121314 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 181 به 195 از 267

موضوع: حجاب

1. Top | #181
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sam-n نمایش پست ها
      شما بهتره بجای مسائل تاریخی که اصلا درش سررشته نداری بهتره بیان و حجاب رو از لحاظ اجتماعی بررسی کنین

اتفاقا در کتاب جایگاه زن در اسلام ب جایگاه زن در طول تاریخ واشاره کرده و هر زنی باید ب جایگاه خودش بیندیشه و ب اینکه پوشش و حجاب تا چه اندازه باعث وقار و حفظ حرمت و شخصیتشه ...ب اینکه حجاب من نه بلند من به همه نامردان روزگار و این عقیده من هست و برام محترم و فک نمیکنم ب شخصی غیر از خودم مربوط باشه

2. Top | #182
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بهزاد جان آب در هاون کوبیدن خیلی بی فایده اس ...بیخیالشون داداش

3. Top | #183
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sam-n نمایش پست ها
      بهزاد جان آب در هاون کوبیدن خیلی بی فایده اس ...بیخیالشون داداش
      ما داریم در مورد ازادی بشر حرف میزنیم و حق انتخاب .حتی میگیم هرکی خواست حجاب داشته باشه قابل احترامه به شرطی که پوشش های دیگه ام قابل احترام باشه اون وقت اینا چی میگن فقط میخوان یه بعدی باشن

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

خانم المیرا مشخصه تازه کتابای استاد ارجمند علامه و دانشمند قرن فرزانه ی بی نظیر استاد مطهری و تازه خوندن تا یادشون نرفته اومدن بدون تفکر کپی پیست میکنن

4. Top | #184
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها
      ما داریم در مورد ازادی بشر حرف میزنیم و حق انتخاب .حتی میگیم هرکی خواست حجاب داشته باشه قابل احترامه به شرطی که پوشش های دیگه ام قابل احترام باشه اون وقت اینا چی میگن فقط میخوان یه بعدی باشن

اتفاقا داریم میگیم هر نوع حجابی مورد قبول .... شما میگید پوشش ولی اصل پوشش و قبول ندارید حرفای شما پر از تناقضه و فقط برای ب انحراف کشیدن

در ضمن خواهران گل من خودشون می
      تونن در مورد پوشش خودشون قضاوت کنن و درست و غلط و تشخیص بدن من نمیدونم این بی حجابی چ ربطی ب اقایون غریبه داره ک اینقد جوش میزنن شما ب فکر خانواده خودت باش
      یک خانوم باید در این مورد اظهار نظر کنه نه یک اقا

5. Top | #185
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط المیرا نمایش پست ها
      اتفاقا داریم میگیم هر نوع حجابی مورد قبول .... شما میگید پوشش ولی اصل پوشش و قبول ندارید حرفای شما پر از تناقضه و فقط برای ب انحراف کشیدن

تونن در مورد پوشش خودشون قضاوت کنن و درست و غلط و تشخیص بدن من نمیدونم این بی حجابی چ ربطی ب اقایون داره ک اینقد جوش میزنن
      اجباری بودن حجابو اقایون تصویب کردن.

6. Top | #186
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      فک نمیکنم کل مجلس و اقایون پر کرده باشن در ضمن اگرم اینکارو کردن از طرف همین مردم و ب انتخاب همین مردم انتخاب شدن ...شما از طرف چه کسی انتخاب شدی؟!!!!! که اومدی اینجا در مورد پوشش یک خانوم حرف میزنی

اگرم اون اقایون تصویب کردن فک نمیکنم ب دانش اموزای کنکوری مرتبط باشه ک شما در این انجمن مطرح میکنید

7. Top | #187
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      فک نمیکنم کل مجلس و اقایون پر کرده باشن در ضمن اگرم اینکارو کردن از طرف همین مردم و ب انتخاب همین مردم انتخاب شدن ...شما از طرف چه کسی انتخاب شدی؟!!!!! که اومدی اینجا در مورد پوشش یک خانوم حرف میزنی.

اگرم اون اقایون تصویب کردن فک نمیکنم ب دانش اموزای کنکوری مرتبط باشه ک شما در این انجمن مطرح میکنید

حالا اشکال نداره اروم باش .استاد مطهری بهت یاد نداده داد نزنی

8. Top | #188
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      سلام دوباره...
      اولا تشکر میکنم از استارتر و دوستانی که بدون غرض ورزی تو بحث شرکت کردند...
      ولی ای کاش همه ی دوستان راجع به ماهیت خود حجاب صحبت میکردند نه علایق و سلایق شخصی
      و ایضا مسائل سیاسی اون...
      احتمالا خیلی ها این موضوع رو قبول دارند که حجاب قبل از این که یک هنجار دینی محسوب شه یک هنجار اجتماعی هست...
      خیلی از ما به قوانین موجود در جامعه وهمچنین هنجار های اون علاقه ی چندانی نداریم...وطبیعی هم هست چون انسان
      دوست داره که ازمحدوده وچارچوبهایی اینچنین رهایی پیدا کنه...
      خب قاعدتا هیچکدوم از شما نباید ایستادن پشت چراغ قرمز رو دوست داشته باشید...واین کاملا طبیعیه...
      و اما حجاب...
      به شخصه تو مدت زیادی که در مورد مسائل مشابه مطالعه داشتم متوجه شدم که حجاب به خودی خود از طرف
      هیچ دین،سیاست،اجتماع وفرهنگ سالمی مورد نکوهش نیست...
      چرا که اگرحجاب فایده ای هم نداشته باشه قاعدتا ضرری هم برای اجتماع نداره...خب اینکه حجاب(فی نفسه) خوبه رو هر عقل سلیمی
      بدون تعصب می پذیره پس بحثی درش نیست...
      بعضی از دوستان گفتن اگر حجاب برای خانمها ضروریه پس باید مردا هم چادر بپوشن تا خانمها به فساد نیفتن
      من معذرت میخوام اگه موضوعاتی رو که مطرح میکنم مناسب با فضای انجمن نباشه ولی خب...
      اصولا میل جنسی در خانمها به مراتب بیشتر از آقایون هست طوری که میشه گفت میل جنسی اقایون نسبت به خانم ها بسیار ناچیزه
      (ارجاع به منابع علمی معتبر)...
      پس با این حساب میشه گفت اقایون بیشتر باید حواسشون جمع باشه و حجاب رو باید بیشتر رعایت کنند وبه قول دوستان چادرسر کنند
      ولی خب اینطور نیست...
      طبق یافته های روانشناسی وساختاراناتومی انسان فرایند ****** و تحریک پذیری در اقایون با وجود میل جنسی پایین ترنسبت به
      خانم ها بیشتر هست...یعنی این مردان هستند که با کوچکترین محرکی میتونن تحریک بشند که بصورت مختصراین محرکهارو میشه نام برد
      1-فکرکردن2-نگاه ومشاهده-3-صحبت-4-درمواردی نادر(استشمام)5- لمس و تماس بدنی و.....(ارجاع به منابع علمی تحریک پذیری جنسی درمردان)...
      همونطورکه ذکر شد مردان بسیار اسان تحریک میشن وهرگونه محرکی ولو کوچک میتونه نیازهای جنسیشون رو تحریک کنه...
      اما درمورد خانم ها...
      جالبه بدونید ازپنج مورد بالا که به اختصار گفته شده زنان فقط با شرط پنجم واون هم تحت شرایط خاص تحریک میشن و فرآیند
      تحریک پذیرشون بسیارکنده...وطبیعیه که با نگاه کردن ودیدن حتی اندام وصفات مردانگی هم تحریک نمیشن...
      یه چیزیه مثل انرژی فعالسازی تو شیمی(A.Energy). درسخونای انجمن میدونن چی میگم...
      پس میبینید که الزامی نداره آقایون حجابی درحد خانم ها داشته باشند ولی برعکس این قضیه به هیچ وجه صادق نیست...
      معذرت میخوام که ازموارد بالا منبع خاصی رو ذکر نکردم چون این مطالب تقریبا تو هر کتابی با این موضوعات پیدا میشه
      و یک موضوع صد در صد اثبات شدست....
      این که قبل از هرچیز باید درمورد مسائل جنسی فرهنگ سازی بشه و هر مردی اصطلاحا عفاف و حیا پیشه کنه کاملا درسته...
      اگر فرهنگ جامعه اشتباه باشه حجاب هم نمیتونه اون طور که باید خودش رو نشون بده...
      ولی خب .... حتما میدونید که هوس وشهوات غرایز ذاتی انسان هستند وهر لحظه ممکنه شعله ور بشن...
      کدوم یک از شما میتونین این تضمین رو بدید که اگه فرهنگ سازی درست انجام بشه بدون حجاب هم میشه با فساد جنگید
      برای انسانهایی که شهوت رو بالفطره دارند...وجزئی از سرشت اونهاست...
      هر کدوم ازشما که تونست ادعا کنه بدون چراغ قرمزوصرفابا فرهنگسازی میشه نظم خیابون هارو حفظ کرد
      اونموقع میتونه این ادعارو هم بکنه که صرفا با فرهنگ سازی وبدون حجاب میشه عفت جامعه رو حفظ کرد...

9. Top | #189
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      اونوخت ممنوعیت حجاب رو توی آمریکا ، فرانسه ، بلژیک ، سوئد ، فنلاند ، برونئی ، آلمان ، نروژ ، اسکاتلند ، جزایر قتاری ، کانادا ، میانمار و ... رو کیا تصویب کردن؟؟؟

کلا تو همه حای دنیا مرد ها تصمیم گرنده ـن

وقتی مسلمونا توی ئنیا آزادی ندارن ( اینکهآزادانه حجاب داشته باشن) اونوخت انتظار ندارین یه نظام مسلمون بیاد بی حجابی رو ممنوع کنه؟!

درسته حق آزادی رو میگیره از خیلیا ، اما چیزی هست که عوض داره ، پس گله هم نداره

خداروشکر برای کسایی که دوست ندارن آدم با حجاب بینن خداوند برزیل و کانادا را آفرید خیلی راحت هم دانشجو جذب میکنن

انقد هم بحثای جنجالی و علکی نکنین ، پست اول نوشته دلیل بیارید دور هم به نتیجه برسیم

والا اولاش خیلی عالی من که داشتم به نتیجه هایی میرسیدم یهو نمیدونم چی شد بحث فرهنگ عربستان و ... شد کلا به هم ریخت

10. Top | #190
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Faghat Pezeshki نمایش پست ها
      سلام دوباره...
      اولا تشکر میکنم از استارتر و دوستانی که بدون غرض ورزی تو بحث شرکت کردند...
      ولی ای کاش همه ی دوستان راجع به ماهیت خود حجاب صحبت میکردند نه علایق و سلایق شخصی
      و ایضا مسائل سیاسی اون...
      احتمالا خیلی ها این موضوع رو قبول دارند که حجاب قبل از این که یک هنجار دینی محسوب شه یک هنجار اجتماعی هست...
      خیلی از ما به قوانین موجود در جامعه وهمچنین هنجار های اون علاقه ی چندانی نداریم...وطبیعی هم هست چون انسان
      دوست داره که ازمحدوده وچارچوبهایی اینچنین رهایی پیدا کنه...
      خب قاعدتا هیچکدوم از شما نباید ایستادن پشت چراغ قرمز رو دوست داشته باشید...واین کاملا طبیعیه...
      و اما حجاب...
      به شخصه تو مدت زیادی که در مورد مسائل مشابه مطالعه داشتم متوجه شدم که حجاب به خودی خود از طرف
      هیچ دین،سیاست،اجتماع وفرهنگ سالمی مورد نکوهش نیست...
      چرا که اگرحجاب فایده ای هم نداشته باشه قاعدتا ضرری هم برای اجتماع نداره...خب اینکه حجاب(فی نفسه) خوبه رو هر عقل سلیمی
      بدون تعصب می پذیره پس بحثی درش نیست...
      بعضی از دوستان گفتن اگر حجاب برای خانمها ضروریه پس باید مردا هم چادر بپوشن تا خانمها به فساد نیفتن
      من معذرت میخوام اگه موضوعاتی رو که مطرح میکنم مناسب با فضای انجمن نباشه ولی خب...
      اصولا میل جنسی در خانمها به مراتب بیشتر از آقایون هست طوری که میشه گفت میل جنسی اقایون نسبت به خانم ها بسیار ناچیزه
      (ارجاع به منابع علمی معتبر)...
      پس با این حساب میشه گفت اقایون بیشتر باید حواسشون جمع باشه و حجاب رو باید بیشتر رعایت کنند وبه قول دوستان چادرسر کنند
      ولی خب اینطور نیست...
      طبق یافته های روانشناسی وساختاراناتومی انسان فرایند ****** و تحریک پذیری در اقایون با وجود میل جنسی پایین ترنسبت به
      خانم ها بیشتر هست...یعنی این مردان هستند که با کوچکترین محرکی میتونن تحریک بشند که بصورت مختصراین محرکهارو میشه نام برد
      1-فکرکردن2-نگاه ومشاهده-3-صحبت-4-درمواردی نادر(استشمام)5- لمس و تماس بدنی و.....(ارجاع به منابع علمی تحریک پذیری جنسی درمردان)...
      همونطورکه ذکر شد مردان بسیار اسان تحریک میشن وهرگونه محرکی ولو کوچک میتونه نیازهای جنسیشون رو تحریک کنه...
      اما درمورد خانم ها...
      جالبه بدونید ازپنج مورد بالا که به اختصار گفته شده زنان فقط با شرط پنجم واون هم تحت شرایط خاص تحریک میشن و فرآیند
      تحریک پذیرشون بسیارکنده...وطبیعیه که با نگاه کردن ودیدن حتی اندام وصفات مردانگی هم تحریک نمیشن...
      یه چیزیه مثل انرژی فعالسازی تو شیمی(A.Energy). درسخونای انجمن میدونن چی میگم...
      پس میبینید که الزامی نداره آقایون حجابی درحد خانم ها داشته باشند ولی برعکس این قضیه به هیچ وجه صادق نیست...
      معذرت میخوام که ازموارد بالا منبع خاصی رو ذکر نکردم چون این مطالب تقریبا تو هر کتابی با این موضوعات پیدا میشه
      و یک موضوع صد در صد اثبات شدست....
      این که قبل از هرچیز باید درمورد مسائل جنسی فرهنگ سازی بشه و هر مردی اصطلاحا عفاف و حیا پیشه کنه کاملا درسته...
      اگر فرهنگ جامعه اشتباه باشه حجاب هم نمیتونه اون طور که باید خودش رو نشون بده...
      ولی خب .... حتما میدونید که هوس وشهوات غرایز ذاتی انسان هستند وهر لحظه ممکنه شعله ور بشن...
      کدوم یک از شما میتونین این تضمین رو بدید که اگه فرهنگ سازی درست انجام بشه بدون حجاب هم میشه با فساد جنگید
      برای انسانهایی که شهوت رو بالفطره دارند...وجزئی از سرشت اونهاست...
      هر کدوم ازشما که تونست ادعا کنه بدون چراغ قرمزوصرفابا فرهنگسازی میشه نظم خیابون هارو حفظ کرد
      اونموقع میتونه این ادعارو هم بکنه که صرفا با فرهنگ سازی وبدون حجاب میشه عفت جامعه رو حفظ کرد...

​یا علی مقاله نوشتیا

11. Top | #191
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      ​یا علی مقاله نوشتیا
      چیکار کنم حاجی بی دلیل که فتیره....

​یا علی مقاله نوشتیا
      چیکار کنم حاجی بی دلیل که فتیره....

12. Top | #192
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

13. Top | #193
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Pr.Reza نمایش پست ها

14. Top | #194
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات

تونن در مورد پوشش خودشون قضاوت کنن و درست و غلط و تشخیص بدن من نمیدونم این بی حجابی چ ربطی ب اقایون غریبه داره ک اینقد جوش میزنن شما ب فکر خانواده خودت باش
      حکمت 124 نهج البلاغه: غیرت زن، کفر آور، و غیرت مرد نشانه ایمان اوست
      (اینم از نهج البلاغه ای که شما باید قبولش داشته باشید)
      دوران افول و عقب ماندگی ملت ها زمانی شروع شد که جای اندیشیدن را "تقلید"، جای تلاش و کوشش را "دعا"، جای فکر کردن به آرروهای بزرگ را "قناعت"، جای اراده برای رفتن و رسیدن را "قسمت" و جای تصمیم عاقلانه را "استخاره" گرفت.

15. Top | #195
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Weidenfeller نمایش پست ها
      حکمت 124 نهج البلاغه: غیرت زن، کفر آور، و غیرت مرد نشانه ایمان اوست
      (اینم از نهج البلاغه ای که شما باید قبولش داشته باشید)
      منم نگفتم غیرت مرد نابجاس اتفاقا گفتم این مردان مسئول خانواده خودشون هستن
      در ضمن این افراد دارن میگن غیرت یک مرد به بی عفافی یک زن اشکال و ایراده در صورتی ک وظیفه یک مرده

عفاف و حیای یک زن با غیرت زن متفاوت و بحثی جداست

صفحه 13 از 18 نخستنخست ... 3121314 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن