از دوستانی که میان جملاتی رو در تبلیغ حجاب مینویسم لطفا اینکار نکنم
اینجا فقط بحث بشه سره مقوله حجاب همون طور که تو تاپیک هم مطرح کردم ادله اتون رو مطرح کنین
از دوستانی که میان جملاتی رو در تبلیغ حجاب مینویسم لطفا اینکار نکنم
اینجا فقط بحث بشه سره مقوله حجاب همون طور که تو تاپیک هم مطرح کردم ادله اتون رو مطرح کنین
حجاب را یك مهمان خارجی هم به اجبار دارد ولی عفاف اجبار ندارد در ذات انسان هست...
در روزگاري كه :
زن را بـه "تن" مي شناسند
غيرت را "بددلي" مي نامند
و باحجاب را " اُمل" مي دانند ،
تو همچنـان "فرشته" بمان
بانوي سرزمين من
حجاب یک غریزه ذاتی هر انسانیه، همون طور که همه انسان ها از خوابیدن لذت میبرن، همه انسان ها باید از حجاب و پوشیده بودن لذت ببرن، همون طور که اگه یه نفر از خوابیدن بدش بیاد، روش اسم مریض میذارن و درمانش میکنن، انسان هایی هم که به بی حجابی علاقه دارن، مثل اینه که برخلاف غریزه وجودی شون عمل می کنن و این یک نوع بیماریه، باید به فکر درمان اون بود، نمیشه کسی که نمیخواد بخوابه رو با زور خوابوند، اگر هم بخوابه، الکی خودشو زده به خواب، و به نظر من درمانش اینه که بذاریم اونقدر طرف بد حجاب باشه و نسبت به بد حجابی حریصش نکنیم، تا بلکه بفهمه که حجاب بهتر از بد حجابیه، مثل بعضی از انسان های بعضی کشورها که فهمیدن حجاب بهتر از بدحجابیه و دارن با عشق و علاقه خودشون حجاب رو رعایت میکنن، نه به خاطر گشت ارشاد و از روی اجبار، یه ضرب المثل هست که میگه «اگه آب گل آلود نشه، هیچ وقت صاف نمیشه»، همون طور که اگه کسی واقعا به علم علاقه داره، هر چند هم که کم درس بخونه و رتبه خوبی تو کنکور نیاره، ولی بعد از کنکور هم دنبال مطالعه ست، ولی کسی که فقط به خاطر کنکور درس میخونه، بعد از اینکه کلی فحش به درس و کنکور و ... میده، تو دوران کنکور هرچند هم که زیاد درس بخونه و بتونه رتبه خوبی کسب بکنه، بازم زجر میکشه و بعد از کنکور کلا مطالعه و درس و ... رو کنار میذاره.
حجاب فقط یه پوشش در میان انواع پوشش ها نیست
حجاب فقط یه سلیقه در میان سلیقه ها نیست
حجاب فقط یه مرام شخصی یا گروهی خاص در میان مرام ها نیست
حجاب فقط جلوگیرنده ی نگاه ها و پیشنهاد های انسان های دنباله روی شهوت نیست
حجاب ترجیح دادن خدا برتمامی نظرها و نگاه ها و سلیقه های غیرخدا
حجاب ارزش دادن به تلاش های زهراست
حجاب یعنی فهمیدن علت مظلومیت های زهرا
حجاب یعنی کنار زدن تمام فایده های بی حچابی به خاطر خدا و خود
حجاب یعنی می دانم که صلاحم در حجاب است چون خدا صلاحم را اینگونه می داند
حجاب یعنی ...
من واقعا متاسفم شما عکس این دوتا خانم رو زدین زیر حرفا تون و اونارو بی فرهنگ.هرزه.و بی آبرو تلقی میکنین و از نظر شما هر کسی که چادر پوشیده پاک و معصومه و بقیه هرزه آن
این طرز تفکر شما معیوبه
شما فکر میکنین اگر خانمها چادر نداشته باشن مردها درگیرشون میشن و میرن مزاحمشون میشن و زندگی هاشونو خراب میکنن و در واقع این یک رابطه کاملا دوطرفه اس...همین طور که آقایون فکرشان به سمت خانمها میره فکر خانمهام به سمت آقایون میره ...پس آقایون بخاطر اینکه خانمها به گناه نیوفتند باید چادر بپوشند و روبند استفاده کنند
شما عکستو نو که گذاشتین معلومه رو مد لباس میپوشین و ممکنه خیلی خانمها مجذوبتون بشن ...آیا شما گناه کردید که اون خانمها مجذوبتون شدند؟؟
چرا این حق رو برای خانمتون قائل نیستین که مثله خودتون رو مد لباس بپوشه؟؟
کلا برابری در حرفا تون موج میزنه
حرفتان بطور کامل جای نقد داره برادر عزیز
اولا قیاس مع الفارغ کردید گفتین حجاب مثله خوابه و اگر کسی نخوادش بیماره ...علنا دارین میگم 6 میلیارد آدم بیمارند
یکی حجاب رو محدودیتی برای زن میمونه و خواهان برابری است ...حقوق بشر هم همین میگه
شما خودت در تابستان لباس آستین کوتاه میپوشین میگن گرمه ...اما از نظر شما یه خانم حق نداره بخاطر سرما و یا گرما پوشش رو عوض کنه و همیشه باید چادرش داشته باشه
تبعیض جنسیتی رو رها کن دوست من
ظاهر در باطن موثر است، باطن هم در حالات و رفتارهای ظاهری اثر می گذارد. کسی که در لباس، قیافه، نوع زندگی، فرهنگ اجتماعی و آداب و رسوم از بیگانه پیروی کند و الگو بگیرد، کم کم شخصیت و هویت او هم بیگانه می شود.
ما که قومی با فرهنگ و ریشه دار و غنی هستیم، چرا در فرهنگ و آداب از بیگانه گدایی کنیم؟! خودمان را از یاد نبریم.
.اگر تربیت "غلط" به تو آموخت غیرت داشتن دخالت کردن است و حیا را در صندوق کردن!شهید مطهری گفت: غیرت، عشق مرد به ناموسش است؛و حیا، احترام زن به خودش!اگر تربیت "غلط" به تو آموخت که مرد می تواند زنش را بزند! اسلام من به من آموخت که زن ریحانه استو مرد وظیفه دارد تمام اسباب راحتی و آسایشش را فراهم کند!اگر تربیت "غلط" به تو آموخت که زن عقلش نصف مرد است و نمی تواند به تنهایی در دادگاه شهادت دهد...؛ شهید مطهری در کتاب حقوق زن گفت: که زن احساسات و عواطفش دو برابر مرد است و از این رو ممکن است در شهادت دادن دچار تزلزل شود!اگر تربیت "غلط" به تو آموخت که دیه زن نصف دیه مرد است چون ارزشش کمتر از مرد است..؛شهید مطهری در کتاب حقوق زن گفت: اگر من کشته شوم برای اینکه مادرت در آسایش تو را بزرگ کند، دیه من بیشتر است!ایرادی اگر هست در مسلمانی ماست،نه دین اسلام و قرآن و احکام الهی . . . .!!!
[quote=المیرا;356540]
.اگر تربیت "غلط" به تو آموخت غیرت داشتن دخالت کردن است و حیا را در صندوق کردن![/quotشهید مطهری در مورد دیه چیزی تلاوت نکردن ماسمالی شه
شهید مطهری گفت: غیرت، عشق مرد به ناموسش است؛
و حیا، احترام زن به خودش!
اگر تربیت "غلط" به تو آموخت که مرد می تواند زنش را بزند! اسلام من به من آموخت که زن ریحانه است
و مرد وظیفه دارد تمام اسباب راحتی و آسایشش را فراهم کند!
اگر تربیت "غلط" به تو آموخت که زن عقلش نصف مرد است و نمی تواند به تنهایی در دادگاه شهادت دهد...؛ شهید مطهری در کتاب حقوق زن گفت: که زن احساسات و عواطفش دو برابر مرد است و از این رو ممکن است در شهادت دادن دچار تزلزل شود!
اگر تربیت "غلط" به تو آموخت که دیه زن نصف دیه مرد است چون ارزشش کمتر از مرد است..؛شهید مطهری در کتاب حقوق زن گفت: اگر من کشته شوم برای اینکه مادرت در آسایش تو را بزرگ کند، دیه من بیشتر است!
ایرادی اگر هست در مسلمانی ماست،
نه دین اسلام و قرآن و احکام الهی . . . .!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)