خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 12 از 18 نخستنخست ... 2111213 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 166 به 180 از 267

موضوع: حجاب

1. Top | #166
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      از دوستانی که میان جملاتی رو در تبلیغ حجاب مینویسم لطفا اینکار نکنم
      اینجا فقط بحث بشه سره مقوله حجاب همون طور که تو تاپیک هم مطرح کردم ادله اتون رو مطرح کنین

2. Top | #167
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

حجاب را یك مهمان خارجی هم به اجبار دارد ولی عفاف اجبار ندارد در ذات انسان هست...

در روزگاري كه :

زن را بـ‌ه "تن" مي شناسند

غيرت را "بددلي" مي نامند

و باحجاب را " اُمل" مي دانند ،

تو همچنـان "فرشته" بمان

بانوي سرزمين من

3. Top | #168
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sam-n نمایش پست ها
      برای اولین باره دارم میشنوم ترکیه برای اجباری شدن حجاب دارن تظاهرات میکنن...شما شبکه های خود ترکیه رو ببینیم تو هر 100 نفر شاید یه باحجاب باشه اونم شاااااید
      قصدم از گفتن این حرف چیزی خاصی نبود فقط میخوام اخبار درست به گوش بقیه برسه
      خوشحال شدم که اومدی نظر دادین ...میشه خواهش کنم برای وارد شدن در بحث دلایل رو برای حجاب بیان کنید
      حجاب یک غریزه ذاتی هر انسانیه، همون طور که همه انسان ها از خوابیدن لذت میبرن، همه انسان ها باید از حجاب و پوشیده بودن لذت ببرن، همون طور که اگه یه نفر از خوابیدن بدش بیاد، روش اسم مریض میذارن و درمانش میکنن، انسان هایی هم که به بی حجابی علاقه دارن، مثل اینه که برخلاف غریزه وجودی شون عمل می کنن و این یک نوع بیماریه، باید به فکر درمان اون بود، نمیشه کسی که نمیخواد بخوابه رو با زور خوابوند، اگر هم بخوابه، الکی خودشو زده به خواب، و به نظر من درمانش اینه که بذاریم اونقدر طرف بد حجاب باشه و نسبت به بد حجابی حریصش نکنیم، تا بلکه بفهمه که حجاب بهتر از بد حجابیه، مثل بعضی از انسان های بعضی کشورها که فهمیدن حجاب بهتر از بدحجابیه و دارن با عشق و علاقه خودشون حجاب رو رعایت میکنن، نه به خاطر گشت ارشاد و از روی اجبار، یه ضرب المثل هست که میگه «اگه آب گل آلود نشه، هیچ وقت صاف نمیشه»، همون طور که اگه کسی واقعا به علم علاقه داره، هر چند هم که کم درس بخونه و رتبه خوبی تو کنکور نیاره، ولی بعد از کنکور هم دنبال مطالعه ست، ولی کسی که فقط به خاطر کنکور درس میخونه، بعد از اینکه کلی فحش به درس و کنکور و ... میده، تو دوران کنکور هرچند هم که زیاد درس بخونه و بتونه رتبه خوبی کسب بکنه، بازم زجر میکشه و بعد از کنکور کلا مطالعه و درس و ... رو کنار میذاره.

4. Top | #169
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      حجاب فقط یه پوشش در میان انواع پوشش ها نیست
      حجاب فقط یه سلیقه در میان سلیقه ها نیست
      حجاب فقط یه مرام شخصی یا گروهی خاص در میان مرام ها نیست
      حجاب فقط جلوگیرنده ی نگاه ها و پیشنهاد های انسان های دنباله روی شهوت نیست
      حجاب ترجیح دادن خدا برتمامی نظرها و نگاه ها و سلیقه های غیرخدا
      حجاب ارزش دادن به تلاش های زهراست
      حجاب یعنی فهمیدن علت مظلومیت های زهرا
      حجاب یعنی کنار زدن تمام فایده های بی حچابی به خاطر خدا و خود
      حجاب یعنی می دانم که صلاحم در حجاب است چون خدا صلاحم را اینگونه می داند
      حجاب یعنی ...

5. Top | #170
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mojtaba93 نمایش پست ها
      حواست باشد....

داریم جایی "زنـدگـــی" میکنیم کـه:

هَرزگی "مـُـــــد" اســت (!)

بی آبرویــی "کلاس" اســـت (!)

مَســـــتی دود "تَفـــریــح" اســـت (!)

رابطه با نامحرم "روشــن فکــری" اســت (!)

گــُـرگ بــودن رَمـــز "مُوفقیت" اســـت (!)

بی فرهنگی "فرهنگ" است(!)

پشت به ارزش ها واعتقادات کردن نشانه "رشد ونبوغ" است(!)و......................

خدایا ممنون که نه باکلاسم نه روشنفکر ونه... فقط تو رو میخواهم و بس

فایل پیوست 21078
      من واقعا متاسفم شما عکس این دوتا خانم رو زدین زیر حرفا تون و اونارو بی فرهنگ.هرزه.و بی آبرو تلقی میکنین و از نظر شما هر کسی که چادر پوشیده پاک و معصومه و بقیه هرزه آن
      این طرز تفکر شما معیوبه

شما فکر میکنین اگر خانمها چادر نداشته باشن مردها درگیرشون میشن و میرن مزاحمشون میشن و زندگی هاشونو خراب میکنن و در واقع این یک رابطه کاملا دوطرفه اس...همین طور که آقایون فکرشان به سمت خانمها میره فکر خانمهام به سمت آقایون میره ...پس آقایون بخاطر اینکه خانمها به گناه نیوفتند باید چادر بپوشند و روبند استفاده کنند

شما عکستو نو که گذاشتین معلومه رو مد لباس میپوشین و ممکنه خیلی خانمها مجذوبتون بشن ...آیا شما گناه کردید که اون خانمها مجذوبتون شدند؟؟
      چرا این حق رو برای خانمتون قائل نیستین که مثله خودتون رو مد لباس بپوشه؟؟

کلا برابری در حرفا تون موج میزنه

6. Top | #171
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط masood2013 نمایش پست ها
      حجاب یک غریزه ذاتی هر انسانیه، همون طور که همه انسان ها از خوابیدن لذت میبرن، همه انسان ها باید از حجاب و پوشیده بودن لذت ببرن، همون طور که اگه یه نفر از خوابیدن بدش بیاد، روش اسم مریض میذارن و درمانش میکنن، انسان هایی هم که به بی حجابی علاقه دارن، مثل اینه که برخلاف غریزه وجودی شون عمل می کنن و این یک نوع بیماریه، باید به فکر درمان اون بود، نمیشه کسی که نمیخواد بخوابه رو با زور خوابوند، اگر هم بخوابه، الکی خودشو زده به خواب، و به نظر من درمانش اینه که بذاریم اونقدر طرف بد حجاب باشه و نسبت به بد حجابی حریصش نکنیم، تا بلکه بفهمه که حجاب بهتر از بد حجابیه، مثل بعضی از انسان های بعضی کشورها که فهمیدن حجاب بهتر از بدحجابیه و دارن با عشق و علاقه خودشون حجاب رو رعایت میکنن، نه به خاطر گشت ارشاد و از روی اجبار، یه ضرب المثل هست که میگه «اگه آب گل آلود نشه، هیچ وقت صاف نمیشه»، همون طور که اگه کسی واقعا به علم علاقه داره، هر چند هم که کم درس بخونه و رتبه خوبی تو کنکور نیاره، ولی بعد از کنکور هم دنبال مطالعه ست، ولی کسی که فقط به خاطر کنکور درس میخونه، بعد از اینکه کلی فحش به درس و کنکور و ... میده، تو دوران کنکور هرچند هم که زیاد درس بخونه و بتونه رتبه خوبی کسب بکنه، بازم زجر میکشه و بعد از کنکور کلا مطالعه و درس و ... رو کنار میذاره.
      حرفتان بطور کامل جای نقد داره برادر عزیز
      اولا قیاس مع الفارغ کردید گفتین حجاب مثله خوابه و اگر کسی نخوادش بیماره ...علنا دارین میگم 6 میلیارد آدم بیمارند
      یکی حجاب رو محدودیتی برای زن میمونه و خواهان برابری است ...حقوق بشر هم همین میگه
      شما خودت در تابستان لباس آستین کوتاه میپوشین میگن گرمه ...اما از نظر شما یه خانم حق نداره بخاطر سرما و یا گرما پوشش رو عوض کنه و همیشه باید چادرش داشته باشه
      تبعیض جنسیتی رو رها کن دوست من

7. Top | #172
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sam-n نمایش پست ها
      من واقعا متاسفم شما عکس این دوتا خانم رو زدین زیر حرفا تون و اونارو بی فرهنگ.هرزه.و بی آبرو تلقی میکنین و از نظر شما هر کسی که چادر پوشیده پاک و معصومه و بقیه هرزه آن
      این طرز تفکر شما معیوبه

شما فکر میکنین اگر خانمها چادر نداشته باشن مردها درگیرشون میشن و میرن مزاحمشون میشن و زندگی هاشونو خراب میکنن و در واقع این یک رابطه کاملا دوطرفه اس...همین طور که آقایون فکرشان به سمت خانمها میره فکر خانمهام به سمت آقایون میره ...پس آقایون بخاطر اینکه خانمها به گناه نیوفتند باید چادر بپوشند و روبند استفاده کنند

شما عکستو نو که گذاشتین معلومه رو مد لباس میپوشین و ممکنه خیلی خانمها مجذوبتون بشن ...آیا شما گناه کردید که اون خانمها مجذوبتون شدند؟؟
      چرا این حق رو برای خانمتون قائل نیستین که مثله خودتون رو مد لباس بپوشه؟؟

کلا برابری در حرفا تون موج میزنه

ظاهر در باطن موثر است، باطن هم در حالات و رفتارهای ظاهری اثر می گذارد. کسی که در لباس، قیافه، نوع زندگی، فرهنگ اجتماعی و آداب و رسوم از بیگانه پیروی کند و الگو بگیرد، کم کم شخصیت و هویت او هم بیگانه می شود.
      ما که قومی با فرهنگ و ریشه دار و غنی هستیم، چرا در فرهنگ و آداب از بیگانه گدایی کنیم؟! خودمان را از یاد نبریم.

8. Top | #173
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط المیرا نمایش پست ها

ظاهر در باطن موثر است، باطن هم در حالات و رفتارهای ظاهری اثر می گذارد. کسی که در لباس، قیافه، نوع زندگی، فرهنگ اجتماعی و آداب و رسوم از بیگانه پیروی کند و الگو بگیرد، کم کم شخصیت و هویت او هم بیگانه می شود.
      ما که قومی با فرهنگ و ریشه دار و غنی هستیم، چرا در فرهنگ و آداب از بیگانه گدایی کنیم؟! خودمان را از یاد نبریم.

منظورت اگه از فرهمگ غنی. فرهنگ عربستانه بله مغنیه واقعا

9. Top | #174
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها
      منظورت اگه از فرهمگ غنی. فرهنگ عربستانه بله مغنیه واقعا

فرهنگ اصیل ایرانی ک حتی قبل از اسلام حجاب و پوشش بوده

10. Top | #175
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      کجای تاریخ 36 ساله ایران خوندی؟ایران تارخش 36ساله

11. Top | #176
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

فرهنگ عربی فرهنگ بیگانه نیست؟؟خیلی جالب خداییش
      هر کسی حجاب نداشته باشه اصلا هم باطنش خراب نیست ...شما حقوق بشر در اروپا رو ببین در این جای باحجابم ببین ...ببین در کجا بیشتر رعایت میشه
      تعصباتتونوکنار بگذارید لطفا

12. Top | #177
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فرهنگ اصیل ایرانی ک حتی قبل از اسلام حجاب و پوشش بوده
      شما بهتره بجای مسائل تاریخی که اصلا درش سررشته نداری بهتره بیان و حجاب رو از لحاظ اجتماعی بررسی کنین

13. Top | #178
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سام عزیز تو کتاب تاریخ مدرسه خوندن

14. Top | #179
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

.
      اگر تربیت "غلط" به تو آموخت غیرت داشتن دخالت کردن است و حیا را در صندوق کردن!
      شهید مطهری گفت: غیرت، عشق مرد به ناموسش است؛
      و حیا، احترام زن به خودش!
      اگر تربیت "غلط" به تو آموخت که مرد می تواند زنش را بزند! اسلام من به من آموخت که زن ریحانه است
      و مرد وظیفه دارد تمام اسباب راحتی و آسایشش را فراهم کند!
      اگر تربیت "غلط" به تو آموخت که زن عقلش نصف مرد است و نمی تواند به تنهایی در دادگاه شهادت دهد...؛ شهید مطهری در کتاب حقوق زن گفت: که زن احساسات و عواطفش دو برابر مرد است و از این رو ممکن است در شهادت دادن دچار تزلزل شود!
      اگر تربیت "غلط" به تو آموخت که دیه زن نصف دیه مرد است چون ارزشش کمتر از مرد است..؛شهید مطهری در کتاب حقوق زن گفت: اگر من کشته شوم برای اینکه مادرت در آسایش تو را بزرگ کند، دیه من بیشتر است!
      ایرادی اگر هست در مسلمانی ماست،
      نه دین اسلام و قرآن و احکام الهی . . . .!!!

15. Top | #180
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      [quote=المیرا;356540]

.
      اگر تربیت "غلط" به تو آموخت غیرت داشتن دخالت کردن است و حیا را در صندوق کردن!
      شهید مطهری گفت: غیرت، عشق مرد به ناموسش است؛
      و حیا، احترام زن به خودش!
      اگر تربیت "غلط" به تو آموخت که مرد می تواند زنش را بزند! اسلام من به من آموخت که زن ریحانه است
      و مرد وظیفه دارد تمام اسباب راحتی و آسایشش را فراهم کند!
      اگر تربیت "غلط" به تو آموخت که زن عقلش نصف مرد است و نمی تواند به تنهایی در دادگاه شهادت دهد...؛ شهید مطهری در کتاب حقوق زن گفت: که زن احساسات و عواطفش دو برابر مرد است و از این رو ممکن است در شهادت دادن دچار تزلزل شود!
      اگر تربیت "غلط" به تو آموخت که دیه زن نصف دیه مرد است چون ارزشش کمتر از مرد است..؛شهید مطهری در کتاب حقوق زن گفت: اگر من کشته شوم برای اینکه مادرت در آسایش تو را بزرگ کند، دیه من بیشتر است!
      ایرادی اگر هست در مسلمانی ماست،
      نه دین اسلام و قرآن و احکام الهی . . . .!!!
      [/quotشهید مطهری در مورد دیه چیزی تلاوت نکردن ماسمالی شه

صفحه 12 از 18 نخستنخست ... 2111213 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن