سلام به همه
من سوم تجربی هستم و حدودا 4 ماه تا امتحان نهـایی فرصت دارم
به نظرتون تو فرصت باقی مونده چیکار کنم که نمرات نهاییم خوب باشه
اصلا توصیه به حل تست میکنید یا فقط تشریحی بخونم ؟
سلام به همه
من سوم تجربی هستم و حدودا 4 ماه تا امتحان نهـایی فرصت دارم
به نظرتون تو فرصت باقی مونده چیکار کنم که نمرات نهاییم خوب باشه
اصلا توصیه به حل تست میکنید یا فقط تشریحی بخونم ؟
منم سال سومم . تو ترم اول اصلا تشریحی نخوندم به جز تمرین های خود کتاب . عوضش کلی تست حل می کنم و برای قلمچی کار میکنم . تراز قلمچیم 7000 به بالاست . به جز 25 صدم که تو عربی واقعا بلد نبودم بقیه نمره م تو ترم اول فقط سر بی دقت و اشتباه محاسباتی رفت .
برا خیلی از درسا تست و تشریحی چندان فرقی با هم ندارن
کلا فرق زیادی بین تستی و تشریحی وجود نداره. به نظرم کسی که می تونه تست بزنه باید اکثر سوالات تشریحی رو هم حل کنه(البته برعکسش هم درسته).امسال تا میتونی درس های سومت رو تقویت کن که تو پیش راحت تر باشی.
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
19.54:yahoo (4):
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
من یادمه سال سوم در طول سال 90% وقتم رو تست میزدم و خیلی به حل تشریحی اهمیت نمیدادم.
به جز درس شیمی که بعدا هم نتیجه گرفتم روشه استوکیومتری واقعا از کسر های از پیش ساخته حتی برای تست بهتره و بعدا حسرت خوردم که چرا برای شیمی هم تست نزدم.
تست زدنه مداوم در طوله ترم باعث میشه شما همواره توی باغ باشی ! مثلا کامل میدونی فیزیک چی به چیه و دیگه امتحان تشریحی برات یه پله ساده تر میشه.یادمه که سال سوم از کتاب فیزیک خیلی سبز نوشته ی احمد مصلایی روزی 15 تا تست میزدم و خداروشکر کتبی نهایی هم 20 شدم.
البته خب هرکسی یه جوری راحته.من چون حوصله ی تشریحی خوندن نداشتم میرفتم سراغه تست.ممکنه کسی حوصله ی تست نداشته باشه خب بره مسائله تشریحی حل کنه مثلا از گاج پرسمان که خیلی هم خوبه برای نمره آوردن.
اما مهم اینه که توی این 4 ماه همونطور که گفتم برای درسای اختصاصی خودت رو کامل سوار بر درس نگه داری که شب امتحان بخوای فقط نمونه سوال سال های قبل رو حل کنی.
امیدوارم کمک کرده باشم.سوالی بود در خدمتم
به نظر از الان تا 30 فرودین تست کار کنید و اردیبهشت برای تشریحی نمونه سوال کار کنید.
اردیبهشت به کوب بشینید معدل شما 19 میشه
از الان به کوب بشینید معدل شما 19.8 میشه
ولی اگر 3 ماه تست کار کنید بهتر از افزایش معدل به میزان 0.8 هست
بحث ریاضیاتی و تراز نیز کاملا محاسبه شده
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)