مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

مشکل همیشگی کنکور

سلام من حدود یه ماه هست برای کنکور شروع به خوندن کردم راستش پیشرفتم تو درسای عمومی و زیست و شیمی و تا حدودی فیزیک خوب بوده ولی ریاضی نه باور کنید همه ی درسا یه طرف ریاضی هم یه طرف من از 0 درصد با هزار بدبختی ریاضی رو رسوندم به 10 درصد ولی فکرنکنم بشه تا کنکور بیشتر از 40 درصد رسوند باور میکنید؟؟زیست رو 80% و شیمی رو 90% میزنم عمومی هام همه بالای 80 ولی ریاضی نه به نظرتون اگه همه ی درصد هام بالا باشه و ریاضی پایین امکان رتبه ی زیر.500 هست؟؟؟ممنون

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ریاضی مشکل عمده داوطلبان کنکور تجربی هست. اگه امکان داره کلاس برو. (کلاس برای ریاضی خیلی تاثیر داره) به شرطی که خودتم تمرین کنی و تست بزنی.

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Dr نمایش پست ها
      ریاضی مشکل عمده داوطلبان کنکور تجربی هست. اگه امکان داره کلاس برو. (کلاس برای ریاضی خیلی تاثیر داره) به شرطی که خودتم تمرین کنی و تست بزنی.
      ممنون بله میدونم تاثیرش زیاده ولی خوب چیکارکنم سخته منم از ریاضی بدم میاد درصدام توی اخرین ازمونی که دادم این شد شیمی93.زیست82،ادبیات و زبان93 دینی 88 عربی79 فیزیک 61 البته واسه فیزیک وقت کم اوردم ریاضیم هم 10 زدم اعصابم خیلی داغونه

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      اینجوری که شما از خودتون تعریف میکنید زیست 80 و شمی 90% و الی آخر ریاضی کنکور رو میتونی 30%بزنی که کافی هس
      در بیابان گر به شوق کعبه، خواهی زد قدم

سرزنش‌ها گر کند خار مغیلان، غم مخور

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فکر میکنید با این وضعیت من کتاب تست ریاضی خیلی سبز بهتره یا 30 سال کنکور کانون؟؟؟

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پرنیان بانو نمایش پست ها
      سلام من حدود یه ماه هست برای کنکور شروع به خوندن کردم راستش پیشرفتم تو درسای عمومی و زیست و شیمی و تا حدودی فیزیک خوب بوده ولی ریاضی نه باور کنید همه ی درسا یه طرف ریاضی هم یه طرف من از 0 درصد با هزار بدبختی ریاضی رو رسوندم به 10 درصد ولی فکرنکنم بشه تا کنکور بیشتر از 40 درصد رسوند باور میکنید؟؟زیست رو 80% و شیمی رو 90% میزنم عمومی هام همه بالای 80 ولی ریاضی نه به نظرتون اگه همه ی درصد هام بالا باشه و ریاضی پایین امکان رتبه ی زیر.500 هست؟؟؟ممنون
      با این درصدایی که گفتی ریاضی رو هم منفی بزنی باز بهترین رتبه رو میاری.

7. Top | #7
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پرنیان بانو نمایش پست ها
      فکر میکنید با این وضعیت من کتاب تست ریاضی خیلی سبز بهتره یا 30 سال کنکور کانون؟؟؟
      سلام

به نظرم قسمت های مهم و جاهایی که هر سال ازشون سوال مطرح میشه رو از کتاب 30 سال کنکور کانون بخونین

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ریاضی فقط ی جزوه خوب میتونه مشکلتو حل کنه

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مشکلت اینه که میگی بدت میاد باید این عاملو دور کنی از خودت! چون چه خوشت بیاد چه بدت بیاد باید تو کنکور جواب بدی تستاشو!

10. Top | #10
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      همه زیست و شیمی رو 80 میزنن مهم اینکه در درس هایی که بقیه داوطلبا مشکل دارن درصد خوب بیاری.
      همونطور که میدونی اکثر بچه های تجربی از ریاضی بدشون میاد و درصدای کمی میزنن.
      ریاضی یه فرصته یه فرصت نایاب.

به هیچ وجه به درصد زیر 50 قناعت نکن....

11. Top | #11
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ریاضی فقط جزوه خوب مشکل گشاست

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)