سلام همگی
تو این تایپیک بگین ترسناک ترین فیلمی که دیدین چی بوده؟ شاید بقیه هم خواستن ببینن
اول خودم میگم
ترسناک ترین فیلمی که خودم دیدم جن گیر بوده خدایی خیلی ترسیدم اخه خودم تنها خونه بودم اما فیلمش قشنگ بود ارزششو داشت
سلام همگی
تو این تایپیک بگین ترسناک ترین فیلمی که دیدین چی بوده؟ شاید بقیه هم خواستن ببینن
اول خودم میگم
ترسناک ترین فیلمی که خودم دیدم جن گیر بوده خدایی خیلی ترسیدم اخه خودم تنها خونه بودم اما فیلمش قشنگ بود ارزششو داشت
سری فیلم saw (اره) 1 تا 5 رو هر روز 1 قسمت رو نگاه میکردم
اونم اخر شب وقتی همه خواب بودن, توی اتاقم با چراغ خاموش و هدفون pc توی گوشم.
بعد اتمام 5 قسمت , کل روح و روانم بهم ریخته بود تا 1 مدت خواب های عجیب و غریب میدیم.
اینا هیچکدوم ترسناک نیسن تاحالا فیلمی که واقعا بترسم ندیدم ولی خانه ارواح یکم از بقیه ترسناک تر بود
@Johnny Depp که استاده باید بیاد نظر بده!
ولی فیلمایی مثل مسیر اشتباه بیشتر چندش آورن تا ترسناک
فیلمی ترسناکه که بحث از روح و جن باشه!
کلبه وحشت خوب بود!
مسیر اشتباهم خوب بود
Mom< ترسناک ترین فیلم سال که واقعا هرکسی نمیتونه تا آخرش ببینه!
فیلم جن گیر ترسناک نبود که!
والا فیلم ترسناک که چندتایی دیدم از ترس اسمشون یادم نمیاد!
فیلم حلقه...وقتی چهره دختره نکبت یادم میاد،حالم بهم میخوره!
اسماشونو یادم نیس ولی در مورد خون آشام،گوشت خوار،آدم کش اینا بودن!
وای من که امشب خوابم نمیبره!!!
منم با@Takfirموافقم یه فیلم دیدم تا اخرش دلو روده همو در میاوردن و همدیگرو میخوردن ولی زیاد ترسناک نبود...ولی فیلمایی که به جن مربوط میشه ..کمه کم ادم دوشب نمیتونه بخابه...
پیچ اشتباهی ترسناک نیس،خیلی حال بهم زنه!!تنها دلیل محبوبیت این فیلم،استفاده از دختران زیبا و...وصحنه های جنسی هستش!چیزدیگه ای نداره!
جن گیر برای من ترسناک نبود،اما مقصد نهایی منو خیلی ترسوند،،،احساس میکرد یه چیزی الان پیش میاد که میمیرم
فیلم «ارّه»هم به نظرم یه کم ترسناکه،،،البته بیشتر حال به هم زنه.....من بیشتر رمان های ترسناک خوندم تا فیلم ترسناک ببینم،،،از رمان های ترسناک به نظرم«هیچ کسان» باحاله...چون فقط موضوع جنه
حق حضانت برای تو ، درد زایمان برای من! نام خانواده برای تو ، زحمت خانواده برای من ! چهار عقد ، برای تو ، حسرت عشق برای من ! هزار صیغه برای تو ، حکم سنگسار برای من ! هوس برای تو ! عفاف برای من ! هــــــــــــــزار ســـــــال گذشت این مرض درمان نشد !! همه چیز برای تو ؛ و هیچ برای من .. براستی زن بودن کار مشکلی است : مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی ، همانند یک مرد کار کنی ، شبیه یک دختر جوان به نظر برسی و مثل یک سالمند فکر کنی؛... .
"سیمین دانشور"
ویرایش توسط zn.d : 30 دی 1393 در ساعت 03:40
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)