خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 26 از 26

موضوع: آزادی چیست؟

1. Top | #16
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      آزادي فقط ل خت گشتن تو خيابونا نيست!

آزادي راحتي گشت و گذار با دوست پسرا و دخترا نيست!!

آزادي يعني تو کافري ولي به دين من احترام ميگذاري!

آزادي يعني تو مسيحي هستي ولي محرم از دم هيئت ما بچه شیعه ها که گذشتي صداي ضبط ماشینت رو کم ميکني!

آزادي يعني وقتی یه محجبه تو خیابون دیدی، مسخره ش نکنی!

آزادي يعني دو تا برادر يکي تو اتاقش عکس شاه و اون یکی تو اتاقش عکس امام خمينيه!

آزادي يعني من نمازمو اول وقت میخونم و تو هم شرابتو میخوری!

آزادی یعنی وقتی یه دختر تنها داره رد میشه ،بهش تیکه نندازی و مث آدم از کنارش رد شی و بگی :سلام!

آزادي يعني ما به افكار، عقايد، دين، نژاد، منش زندگي و... هم احترام بذاريم.....

آزادی یعنی این..!
      فایل پیوست 20305

2. Top | #17
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mojtaba93 نمایش پست ها
      آزادي فقط ل خت گشتن تو خيابونا نيست!

آزادي راحتي گشت و گذار با دوست پسرا و دخترا نيست!!

آزادي يعني تو کافري ولي به دين من احترام ميگذاري!

آزادي يعني تو مسيحي هستي ولي محرم از دم هيئت ما بچه شیعه ها که گذشتي صداي ضبط ماشینت رو کم ميکني!

آزادي يعني وقتی یه محجبه تو خیابون دیدی، مسخره ش نکنی!

آزادي يعني دو تا برادر يکي تو اتاقش عکس شاه و اون یکی تو اتاقش عکس امام خمينيه!

آزادي يعني من نمازمو اول وقت میخونم و تو هم شرابتو میخوری!

آزادی یعنی وقتی یه دختر تنها داره رد میشه ،بهش تیکه نندازی و مث آدم از کنارش رد شی و بگی :سلام!

آزادی یعنی این..!
      فایل پیوست 20305

دوست عزیز ، حرفای قشنگی میزنی ، اما حرفات با روح اسلام مخالفه ،

البته اسلام هم با تحمیل حرف به زور شمشیر مخالفه ،
      اما به هیچ عنوان این با مکتب اسلام و تشیع جور نیست که

عیسی به دین خود و موسی به دین خود .....

برای همین هم هست که احکامی مثل امر به معروف و نهی از منکر موجوده ،
      و در قرآن هم سفارش زیادی بهش شده ، و این اصلا برای کسب قدرت نیست !!
      بلکه یک نوع احساس مسئولیت نسبت به هم نوعه ، و فقط هدف خوبی کردن و رضای خداست ؛

evil-watch.jpg

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mojtaba93 نمایش پست ها

در ادامه ی صحبت های putin کمی از کتاب آزادی انسان مطهری می نویسمخداوکیلی خیلی سخته این توضیحات کامل رو تو چند خط خلاصه کنم )
      اول تعریف آزادی: آزادی یعنی اینکه انسان از قید و بندی که جلو رشد و تکامل و فعالیت های او را به سوی کمال میگیرد,رها باشد. به غیر از جمادات ,جاندار اعم از گیاه و حیوان و انسان احتیاج به آزادی و فضای باز دارد و اینکه مانعی برای رشد و فعالیتش نباشد.

و در مورد آزادی تفکر و عقیده:
      اول این که "افکار" و "عقاید" جداست:
      1_تفکر
      تفکر قوه ایست در انسان. انسان چون موجود عاقلی است,موجود متفکری است و قدرت دارد در مسائل تفکر کند.به واسطه ی تفکری که در مسائل می کند,حقایق را تا حدودی که برایش مقدور است کشف می کند. حال هرنوع تفکری که باشد.تفکر به اصطلاخ استدلالی و استنتاجی و عقلی یا تفکر تجربی. (از این موضوع که اسلام چقدر به تفکر اشاره کرده و میگه که تفکر عبادته و.... می گذریم!) . در اسلام آزادی تفکر وجود دارد. یعنی اگر برای کسی در مسائل اصول دین شبهه ای پیش آمد ,سوال کردن امر واجب و لازمی است. اسلام می گوید بیا فکر کن,هرچه بیشتر فکر و سوال کنی و هرچه بیشتر برایت شک پیدا شود در نهایت امر بیشتر به واقعیت می رسی.

2_عقیده: عقیده در اصل لغت, " اعتقاد " است.اعتقاد از ماده و انعقاد و.... است. دل بستن است. منعقد شدن است.بعضی گفته اند حکم گرهی را دارد. دل بستن انسان به چیزی دو گونه است: 1_ممکن است بر مبنای تفکر باشد 2_ولی گاهی انسان به چیزی اعتقاد پیدا می کد ولی این اعتقاد بیشتر کار دل و احساسات است. یک چیز دلبستگی بسیار شدید پیدا می کند,روحش به او منعقد و بسته میشود. و اکثر عقایدی که مردم روی زمین پیدا می کنند,عقایدی است که دلبستگی است. آیا بشر باید از نشر دلبستگی ها آزاد باشد؟ این دلبستگی هاست که در انسان تعصب و جمود و خمود و سکون به وجود می آورد و اساسا اغلب عقیده دست و پای فکر را می بندد.عقیده که پیدا شد اولین اثرش این است که جوی فعالیت فکر و آزادی تفکر انسان را می گیرد,چون به آن دلبسته است. مثلا بت پرست هایی که بتها را پرستش می کردند و می کنند.آیا ما باید عقیده آنها را زاییده تفکر و عقل تلقی کنیم؟

بعد کتاب یکم درمورد عقیده فلاسفه اروپایی توضیح میده و میگه که: " این ها دین رو یک چیز سلیقه ای و شخصی می پندارند و می گویند انسان هرچیز که میخواهد پرستش کند .چون نمی خواهند واقعیتی که دین و نبوت اعتراف کرده قبول کنند." در ادامه:
      بنابرین در اینجا دو ایراد وارد است:
      1_دین را نباید یک مسئله سلیقه ای وجدانی شخصی از قبیل رنگ لباس در نظر گرفت 2_انتخاب دین با انتخاب رنگ لباس تفاوت دارد.اگر بشر یک عقیده ضد عقل را انتخاب کند,آن عقیده دیگر به عقل و فکرش مجال فعالیت نمی دهد.

خلاصه اینکه در اسلام آزادی تفکر هست و آزادی عقیده ای که بر مبنای تفکری درست شده باشد,هست.اما آزادی عقیده ای که مبنایش فکر نیست,هرگز در اسلام وجود ندارد.آن آزادگی مبنایش بردگی است.آزادی اسارت است.آزادی زنجیر در دست و پا قرار دادن است.بنابرین حق با انبیاء بوده است, نه با روشی که در دنیای امروز می پسندد. حق با انبیاء بوده است. اینگونه زنجیر ها را از دست و پای بشر می گرفتند,پاره می کردن و در نتیجه می توانستند,بشر را وادار به تفکر کنند.

کتاب خیلی کامل تر گفته .در کل که این کتاب رو به علاقه مندان پیشنهاد می کنم

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مرسی از رضای عزیز بابت مطلب زیباش

کتاب طرح بزرگ از دانشمند عزیز استیون هاوکینگم در مقدمه جملات زیبایی برای انسان داره

5. Top | #20
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      بعضی ها تعبیر آزادی را

با رهــایی از قـید وبـنــد ها..اشتباه گرفته اند

نخیر

آزادی،بی بند و باری نیست

آزادی،بی قید و شرط بودن نیست

آزادی،به فعلیت رساندن خواسته های نفسانی نیست

ایـن هـا خــود نــوعی اســارتــند

آن هم چــه اســـارتی

اسارت نــفــس..

اســیر نــفس بودن

بد تر از اســیر دشــمـن بودن است

دوســت مـن!

آزادی یعنی

بــنده ی خــدا بـودن

نه بــنده ی هــوا و هـــوس هــای دلـــت

فایل پیوست 20363

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      آمریکا از لحاظ آزادی فکر کنم نمونه مناسبی باشه
      در آمریکا بیش از ۱۰حزب فعالیت دارن و بطور گسترده از وسایل تبلیغاتی استفاده میکنن
      شبکه حسن اللهیاری به عنوان یک روحانی شیعه در لس آنجلس که بطور علنی از تورات و انجیل و مذاهب دیگر انتقاد میکنه
      انجمن خداناباوران
      انجمن سوناتا
      انجمن پیروی از هم جنس بازان(هموسکشوال)
      انجمن پیروی از ضد هم جنس بازان
      انجمن اسلام و قرآن
      انجمن ضد اسلام
      حتی روزنامه ها در اونجا به راحتی از کنگره سنا و رئیس جمهور حمایت میکنن

امیدوارم تمام کشورها مانند آمریکا آزاد باشن

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      آزادی
      .
      .
      .
      فعلا فکرشم نکنید
      برای پیدا کردن آزادی تنها راهش فعلا مهاجرت هست
      اما آزادی از نظر بنده:
      جامعه ای آزاد هست که مردمش حق انتقاد داشته باشند
      جامعه ای آزاد هست که به عقاید همه احترام گذاشته شود
      جامعه ای آزاد هست که افراد دانا مسئولش باشند
      جامعه ای آزاد هست که در آن راه های مختلفی برای پیشرفت مردمش وجود داشته باشد
      جامعه ای ازاد هست که مسئولانش مردم رو فریب ندهند
      جامعه ای آزاد هست که در آن دین و سیاست از هم جدا باشند
      جامعه ای آزاد هست که مسئولانش به بهانه دین،مردم رو فریب ندهند
      جامعه ای آزاد هست که ...
      دوران افول و عقب ماندگی ملت ها زمانی شروع شد که جای اندیشیدن را "تقلید"، جای تلاش و کوشش را "دعا"، جای فکر کردن به آرروهای بزرگ را "قناعت"، جای اراده برای رفتن و رسیدن را "قسمت" و جای تصمیم عاقلانه را "استخاره" گرفت.

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sam-n نمایش پست ها
      آمریکا از لحاظ آزادی فکر کنم نمونه مناسبی باشه
      در آمریکا بیش از ۱۰حزب فعالیت دارن و بطور گسترده از وسایل تبلیغاتی استفاده میکنن
      شبکه حسن اللهیاری به عنوان یک روحانی شیعه در لس آنجلس که بطور علنی از تورات و انجیل و مذاهب دیگر انتقاد میکنه
      انجمن خداناباوران
      انجمن سوناتا
      انجمن پیروی از هم جنس بازان(هموسکشوال)
      انجمن پیروی از ضد هم جنس بازان
      انجمن اسلام و قرآن
      انجمن ضد اسلام
      حتی روزنامه ها در اونجا به راحتی از کنگره سنا و رئیس جمهور حمایت میکنن

امیدوارم تمام کشورها مانند آمریکا آزاد باشن
      درسته
      البته اگه آزادی این که "هرکی, هرچی خواست "باشه آمریکا خیلی کشور آزادیه

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اقا ی حرفی میزنم دیگه بس کنین
      شنیدین که از هیتلر پرسیدن چرا این همه مردم بیگناهو کشتی؟؟
      هتلر جواب داد نگران نباش ی عدشونو زنده نگه داشتم تا بعد از من بفهمین من چرا این قوم رو اواره کردم
      این قوم همین اسرائیلی های عهد حاضرن:yahoo (94):
      از نظر من ایران جامعه ای ازاده هر کسی نظر خاص خودشو داره
      منظور شما دوستان هم ازادی عقیده هستش درسته یکم سخت گیری توش هست ولی به نفعتونه
      مثال بالارو زدم بدونین هر کسی جنبه ی داشتن ازادی رو نداره اه بازم میخوریم به فرهنگ نادرست
      پس لطفا هر جامعه ای رو بافرهنگ و عقاید همون کشور مقایسه کنین
      با تشکر

10. Top | #25
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط LfbbfoK نمایش پست ها
      اقا ی حرفی میزنم دیگه بس کنین
      شنیدین که از هیتلر پرسیدن چرا این همه مردم بیگناهو کشتی؟؟
      هتلر جواب داد نگران نباش ی عدشونو زنده نگه داشتم تا بعد از من بفهمین من چرا این قوم رو اواره کردم
      این قوم همین اسرائیلی های عهد حاضرن:yahoo (94):
      از نظر من ایران جامعه ای ازاده هر کسی نظر خاص خودشو داره
      منظور شما دوستان هم ازادی عقیده هستش درسته یکم سخت گیری توش هست ولی به نفعتونه
      مثال بالارو زدم بدونین هر کسی جنبه ی داشتن ازادی رو نداره اه بازم میخوریم به فرهنگ نادرست
      پس لطفا هر جامعه ای رو بافرهنگ و عقاید همون کشور مقایسه کنین
      با تشکر

یعنی چی شاید آزادی عقیده به نفعتون نباشه پس به زور باید ازش محروم بشید !!

اصلا شما به استناد به چه دین و مکتبی چنین استدلالی کردی ؟! تورو خدا فقط نگو اسلام و شیعه !!

چون علی(ع) همون کسی بود که بر تمام شمال آفریقا و خاورمیانه کنونی و .... حکمرانی می کرد
      اما یک زندانی سیـ ـاسی نداشت !!

علی (ع) در زمان حکومتش قدرت مند ترین حاکم بود ، اما خوارج میومدن سر نماز بهش فحاشی میکردن ، پای منبرش میرفتن و سخنرانیشو به هم میزدن اما
      علی کوچکترین سوء استفاده ای از قدرت نکرد برای سرکوب آزادی بیان ، و تنها دلیلش همین بود که در آِینده یه مشت خشک مذهبیه ******* پیدا نشن و به بهانه هدایت مردم از زور برای سرکوب آزادی استفاده کنند و امروز یه بچه شیعه مثل تو سرشو بالا بگیره و با افتخار بگه علی ، امام اول من اینطور آدمی بود ، اما شما داری برعکس عمل میکنی ؟!!

البته باید بگم این فقط علی نبود که اینطور عمل می کرد ، مثلا
      عمر(رضی الله عنه) خلیفه دوم ، از یه جنگی برگشت و با غنیمت خودش که یه تیکه پارچه بود برا خودش یه لباس دوخت ، بعد اومد توی کوچه و ملت دیدن که عمر که خودش قد بلندی داره یه لباس بلند هم از پارچه های غنیمت گرفته شده تنشه(چون در صدر اسلام در هر جنگ میزان غنیمت خلیفه مسلمین با یک سرباز عادی کاملا برابر بود !!) ، بعد مردم عادی خلیفه مسلمین رو کشوندن به مسجد و ازش باز خواست کردن که تو چرا بیش از اندازه غنیمت برداشتی ؟؟

عمر در جواب گفت ، من سهم پسرم عبد الله رو هم برداشتم تا بتونم از توش یه لباس برای خودم در بیارم ، پسرش هم اومد شهادت داد و قضیه تموم شد !!

اینه برادرای من اسلام ، و به هیچ عنوان حق استفاده از زور برای تحمیل عقیده رو مجاز نمیدونه ، چه برسه استفاده از زور برای جلوگیری از آزادی مردم !!

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Putin نمایش پست ها

یعنی چی شاید آزادی عقیده به نفعتون نباشه پس به زور باید ازش محروم بشید !!

اصلا شما به استناد به چه دین و مکتبی چنین استدلالی کردی ؟! تورو خدا فقط نگو اسلام و شیعه !!

چون علی(ع) همون کسی بود که بر تمام شمال آفریقا و خاورمیانه کنونی و .... حکمرانی می کرد
      اما یک زندانی سیـ ـاسی نداشت !!

علی (ع) در زمان حکومتش قدرت مند ترین حاکم بود ، اما خوارج میومدن سر نماز بهش فحاشی میکردن ، پای منبرش میرفتن و سخنرانیشو به هم میزدن اما
      علی کوچکترین سوء استفاده ای از قدرت نکرد برای سرکوب آزادی بیان ، و تنها دلیلش همین بود که در آِینده یه مشت خشک مذهبیه ******* پیدا نشن و به بهانه هدایت مردم از زور برای سرکوب آزادی استفاده کنند و امروز یه بچه شیعه مثل تو سرشو بالا بگیره و با افتخار بگه علی ، امام اول من اینطور آدمی بود ، اما شما داری برعکس عمل میکنی ؟!!

البته باید بگم این فقط علی نبود که اینطور عمل می کرد ، مثلا
      عمر(رضی الله عنه) خلیفه دوم ، از یه جنگی برگشت و با غنیمت خودش که یه تیکه پارچه بود برا خودش یه لباس دوخت ، بعد اومد توی کوچه و ملت دیدن که عمر که خودش قد بلندی داره یه لباس بلند هم از پارچه های غنیمت گرفته شده تنشه(چون در صدر اسلام در هر جنگ میزان غنیمت خلیفه مسلمین با یک سرباز عادی کاملا برابر بود !!) ، بعد مردم عادی خلیفه مسلمین رو کشوندن به مسجد و ازش باز خواست کردن که تو چرا بیش از اندازه غنیمت برداشتی ؟؟

عمر در جواب گفت ، من سهم پسرم عبد الله رو هم برداشتم تا بتونم از توش یه لباس برای خودم در بیارم ، پسرش هم اومد شهادت داد و قضیه تموم شد !!

اینه برادرای من اسلام ، و به هیچ عنوان حق استفاده از زور برای تحمیل عقیده رو مجاز نمیدونه ، چه برسه استفاده از زور برای جلوگیری از آزادی مردم !!
      عمر؟رضی الله عنه؟خخخخ
      عجب مرد خوبی بود این عمر.خدایش بیامرزد.هه هه...

فایل پیوست 20528
      ویرایش توسط kouchoulou : 01 بهمن 1393 در ساعت 03:18

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)