خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

Unhappy انتخاب رشته بهمن پیرا پزشکی

درود دوستان عزیز
      من دانش آموز رشته ریاضی بودم و دیپلم ریاضی هستم و امسال که پیش بودم در کنکور تـــــجربی شرکت کردم و رتبه قابل قبولی اونم بخاطر زیست نیاوردم
      بخاطر همین دانشگاه دولتی فقط انتخاب رشته کردم و قبول نشدم و داشگاه آزاد ثبت نام نکردم الان میخاستم ببین میتونم از طریق سایت دانشگاه آزاد در رشته های پیراپزشکی انتخاب رشته کنم یا نه؟یعنی باید از همون شهریور انتخاب رشته داشگاه آزاد پیراپزشکی واسه ترم مهر و بهمن کرد یا الانم باز فرصت هس چون توی سایت دانشگاه آزاد الان انتخاب رشته هس میترسم کارت اعتباری خریداری کنم واسه انتخاب رشته و فقط رشته های مهندسی باشه!
      ممنون از تک تک اعضا
      بدرود

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تونستن که میتونی چرا چون دانشگاه ازاد براساس کنکور سراسری تکمیل ظرفیت میکنه تو هم که کنکور تجربی دادی و خیلی راحت میتونی انتخاب رشتتا بکنی موفق باشید

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط HE_DaYaT نمایش پست ها
      درود دوستان عزیز من دانش آموز رشته ریاضی بودم و دیپلم ریاضی هستم و امسال که پیش بودم در کنکور تـــــجربی شرکت کردم و رتبه قابل قبولی اونم بخاطر زیست نیاوردم بخاطر همین دانشگاه دولتی فقط انتخاب رشته کردم و قبول نشدم و داشگاه آزاد ثبت نام نکردم الان میخاستم ببین میتونم از طریق سایت دانشگاه آزاد در رشته های پیراپزشکی انتخاب رشته کنم یا نه؟یعنی باید از همون شهریور انتخاب رشته داشگاه آزاد پیراپزشکی واسه ترم مهر و بهمن کرد یا الانم باز فرصت هس چون توی سایت دانشگاه آزاد الان انتخاب رشته هس میترسم کارت اعتباری خریداری کنم واسه انتخاب رشته و فقط رشته های مهندسی باشه! ممنون از تک تک اعضا بدرود
      درود دوست عزیز شما میتونی انتخاب رشته بکنی فقط قبلش ترازت چند بوده؟ اخه توی این تکمیل ظرفیت فقط هدف دانشگاه ازاد پر کردن جیب خودش بوده

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط HE_DaYaT نمایش پست ها
      درود دوستان عزیز
      من دانش آموز رشته ریاضی بودم و دیپلم ریاضی هستم و امسال که پیش بودم در کنکور تـــــجربی شرکت کردم و رتبه قابل قبولی اونم بخاطر زیست نیاوردم
      بخاطر همین دانشگاه دولتی فقط انتخاب رشته کردم و قبول نشدم و داشگاه آزاد ثبت نام نکردم الان میخاستم ببین میتونم از طریق سایت دانشگاه آزاد در رشته های پیراپزشکی انتخاب رشته کنم یا نه؟یعنی باید از همون شهریور انتخاب رشته داشگاه آزاد پیراپزشکی واسه ترم مهر و بهمن کرد یا الانم باز فرصت هس چون توی سایت دانشگاه آزاد الان انتخاب رشته هس میترسم کارت اعتباری خریداری کنم واسه انتخاب رشته و فقط رشته های مهندسی باشه!
      ممنون از تک تک اعضا
      بدرود
      سلام
      توی سایت،از منوی کناری،می تونید جدول رشته و واحد های دانشگاهی رو ببینید.
      تا جایی که می دونم،توی این تکمیل ظرفیت،از رشته های پیراپزشکی،پرستاری،بهداشت عمومی و مهندسی بهداشت حرفه ای هست.
      "هذا من فضل ربّی"

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)