نظرتون درمورد درس خوندن باموسیقی بی کلام چیه؟
طی تحقیقات عدیده اینجانب اندر احوالات برنامه ریزی و فنون ان در تمامی کتاب های مشاوره خوردن و آشامیدن,وضعیت نادرست بدن مثل خوابیده مطالعه کردن و ...همچنین گوش دادن به موسیقی بیکلام و باکلام مطالعه فعالی را ایجاد نمیکند...هرچند خود فرد وضعیت را نرمال تلقی کند...با تشکر...
سلام
من با آهنگ های lana del rey درس میخونم
البته وقتی که تو حل سوالات به مشکل بر میخورم همون اهنگ دل نشینی که تا دو دیقه پیش ارومم میکرد برعکس عمل میکنه و میره رومخم .به خاطر اون اهنگو پاز میکنم مشکل که حل شد دوبراه پلی....
سلام! از دکتر روان شناس پرسیدم ایشون گفتن جنبه شخصی داره!
یک بار با درس امتحان کنید اگر بازدهیتون بالا رفت استمرارش بدید!
ولی تجربه شخصی من میگه برای جلو گیری از خستگی حین درس بسیار مناسبه!
http://forum.konkur.in/thread12587.html
آیا گوش دادن به موسیقی در حین درس خواندن مفید است؟!
محققان دانشگاه والز قابلیت به یاد آوردن موارد مختلف را در حضور صداهای گوناگون بررسی کردند. آنها از 25 نفر از داوطلبان که بین 18 تا 30 سال سن داشتند خواستند تا لیستی از حروف را به ترتیب به خاطر بسپارند و سپس آن را به یاد بیاورند.
این آزمایش در شرایط مختلف صدایی مانند محیط ساکت، محیطی که موسیقیهای مورد علاقه فرد پخش میشد، موسیقیهایی که فرد به آنها علاقه نداشت، صدایی که عدد 3 را مرتب تکرار میکرد و صدایی که به طور رندوم اعداد مختلف را بازگو میکرد انجام شد.
این تحقیقات نشان میدهد شرکت کنندهها زمانی که به موسیقی گوش میدهند ، چه به آن علاقه داشته باشند یا نداشته باشند و یا هنگامی که به صدایی که اعداد را به صورت تصادفی تکرار میکرد گوش میکنند بدترین عملکرد را دارند. اما در عین حال افرادی که این کار را در محیط ساکت انجام میدادند بهترین نتیجه را گرفتند.
محققان معتقدند قابلیت به خاطر سپاری در هنگام گوش دادن به موسیقی ضعیفتر میشود. چرا که در این هنگام تغییر مداوم صدا و کلمات باعث بدتر شدن عملکرد این قابلیت میشود.
در دهه 1990 ادعا شده بود گوش دادن به موسیقی موتزارت باعث افزایش قابلیتهای سه بعدی و فضایی میشود، اما چند تحقیق دیگر که بعدها انجام شد این نتایج را به همراه نداشت. اما به هر حال محققان معتقدند زمانی که شما به آهنگی که دوست دارید گوش میدهید حال شما بهتر شده و تهییج میشوید که باعث بهبود کارایی شما میشود.
به همین دلیل دانشمندان معتقدند بهترین حالت برای گوش دادن به موسیقی قبل از شروع به مطالعه است و در هنگام درس خواندن بهتر است محیط کاملا ساکت باشد.
منبع: baztabonline.com
گوش دادن به موسیقی از هر نوعش حین درس خوندن تمرکز روکاهش میده ولی هنگام استراحت موسیقی های مورد علاقه و سنتی میتونه مفید باشد
حاجي اين بستگي به طرف داره البته دختر ها بيشتر ميتونن با موسيقي تمركز كنن تا پسرها ولي به شخصه موسيقي رو بين درس و تو زمان استراحت گوش ميدم ولي ميگن بعضي ها كه موقع درس خوندن احساس خستگي ميكنن موسيقي گوش كردن براشون مفيدا
سلام و درود ،
واقعیتش من خودم گوش میدم و فقط زمان تست زدن دروس اختصاصی . و به قول دوستمون وقتی آهنگ نباید پخش بشه نباید پخش بشه و باید تمرکز رو اون مسئله باشه و آهنگ ایجاد مزاحمت میکنه
آدم اگه به همه چی دقت کنه خودش میتونه بفهمه که کدوم روش واسش مناسبه و البته پر بازدهه
دوستان من عاشق درس فیزیکم و در هنگاممسایلی که به مشکل بر میخورم آهنگ پلی میکنم الان وابستگیم کمتره ولی سال های پیش با آهنگ درس میخونم به خصوص درس های حل کردنی که شکر خدا با نمره تاپم پاسشون کردم.
پس لازمه بگم تحقیقات اینا هیچ ربطی نداره اسلاید درس خوندن هر کسی متفاوته.
ولی درضمن باید اینم عرض کنم وابستگی بهش خوب نیست مخصوصا برای کنکور از ما گفتن.:yahoo (4):
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)