خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 32
    1. Top | #16
      کاربر فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lahze نمایش پست ها
      گر چه هزینه خیلی کردم و با وجود این هنوزم هزینه کنم مادر و پدرم حرفی ندارن با این ک جفشتون کار میکنن پدرم کارگر و مادرم قالی باف
      اما میترسم الگو رو هم بگیرم نخونم
      گاج تستاش خوبه ؟؟؟

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

آره کتاب خوبیه
      قسمت اول شکلا رو به کل نوضیح داده ( کامل )
      بعد رو قیدا کار کرده
      بعد دانشمندا
      و جاندارنامش ک خیلی عالیه واقعا

سوم چاپ جدید درسنامه داره عااالی !!! کامل و ترکیبی!! بخش گیاهی (فصل 9 و 10) یک درسنامه داره ک نگو
      من این پستو گذاشتم به خاطر تستای الگو میگن خوبه اگ نه درسنامه ک مشکلی نیس همایش + خیلی سبز خوبه
      برادر من نکن . کتابات خوبن . من زیست دوم و سوم الگو رو ندیدم ولی پیش رو که دارم برا من درسنامش یکم خشکه و نا مرتبه...
      خیلی سبز هم روونه هم هم مرتب تره ...
      تست هم اولویت بزار رو تستای کنکور . الگو هم بگیری مطمءن باش نمیتونی بخونیش و وقتت هدر میره . الگو فرض کن یه قسمت تستای گزینه دو رو داره و تستایه تالیفیشه...
      به هر حال خوددانی

2. Top | #17
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khatte2 نمایش پست ها
      برادر من نکن . کتابات خوبن . من زیست دوم و سوم الگو رو ندیدم ولی پیش رو که دارم برا من درسنامش یکم خشکه و نا مرتبه...
      خیلی سبز هم روونه هم هم مرتب تره ...
      تست هم اولویت بزار رو تستای کنکور . الگو هم بگیری مطمءن باش نمیتونی بخونیش و وقتت هدر میره . الگو فرض کن یه قسمت تستای گزینه دو رو داره و تستایه تالیفیشه...
      به هر حال خوددانی
      همین خیلی سبز م یخونم تستم گاج خوبه؟؟ با همایش؟؟

پای دوست داشتنت ایستاده‌ام...
      مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

3. Top | #18
      کاربر فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      همین خیلی سبز م یخونم تستم گاج خوبه؟؟ با همایش؟؟
      از نظر من آره . خیلی هم خوبه . همینا رو خوب بخون قورت بده . کتاب درسی که اول اول بخون . زیست درسیهدکه نمیشه خارج از کتاب آورد

من خودم تابستون زیست دوم خیلی سبزو کامل خوندم . تستاشم زدم . تمومش کردم . الان دو سه آزمون بعد کانون میره رو زیست دو . برا آزمون دوباره میخوام همون خیلی سبزو بخونم . تو فکر الکو یا کتاب دیگه ای بگیرم هم نیستم...

هم گاج هم دریاف هم خیلی سبز هم الگو . همه در یک سطح هستن . بستگی به سلیقه داره .

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      کتاب درسی و گاجم بسه
      چه خبره اینهمه کتاب
      البت منم از تمام انتشارات بجز الگو کتاب زیست دارم که فقط گاج و ابی قلمچی رو میخونم

5. Top | #20
      کاربر فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز
      شما هم مثه چن وقت پیشای من دچار بیماری کتاب جمع کنی شدی
      من اینجوری بودم که هی کتاب میخریدم و دور خودمو شلوغ میکردم و فقط استرس بودن و سرکوفت به خودم
      از هر درسی فقط یه منبع...دقت کن....فقط و فقط یکی....بهترینشو...اونم از همینایی که داری رو...نگه دار
      بقیشو همه رو بده به خونوادت یه جا بذارن دستت بهشون نرسه چون اگه دم دست باشن دوباره میاریشون جلو چشمت و استرس میگیری
      مطمئن باش اگه قرار باشه نتیجه بگیری...اگه به خودت به هدفت ایمان داشته باشی.....با آبی قلمچی هم که هیشکی قبولش نداره هم میشه کنکور قبول شد
      داشتم میگفتم
      فقط یه منبع واسه هر درس داشته باش
      بقیش دور از دسترست باشن
      هروقت خوندیش تموم شد یه کتاب دیگه از همون کتابایی که داری رو بیار بخون
      سی دی هم از من میشنوی کلا بذار کنار از هر نوعی که میخواد باشه.....همون کتاب و تلاش خودت همراه با انرژی رسیدن به هدف برای درصد بالا تو هر درسی مثه زیست کفایت میکنه
      موفق باشی

6. Top | #21
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اینقد اسم این کتاب زیست الگو رو دیدم ک دیگ ب کل از خوندن کتابای زیست دیگم متنفر شدم!!! البته هیچ کدوم از کتابای الگو رو ندارم !! ولی اینقد تعریف کردن ازش ک از خودم و این کتابام ناامید شدم البته اینقد کتاب خریدم و سال قبلم پولمو ریختم تو چاه و سی دی خریدم ک دیگ روم نمیشه از خانوادم پول بگیرم با آزمون قلم چی و سی دیا و کتابایی ک خریدم و هیج نتیجه ای هم تا به حال نگرفتم ...... روم نمیشه حتی بگم خوب نخوندم !!! کاش یکی بود کمکم میکرد همون اول کار راهنماییم میکرد !! تا کارم به اینجا نرسه ااااااااااای خدا الانم میدونم اگ برم زیست الگو ور هم بگیرم نمیخونمش و میزارمش کنار کتابای دیگم ولی خیلی رو مخم رفته !! چیکار کنم ؟؟ میدونم حجم کتاباشم بالاس و 5 ماهم بیشتر تا کنکور نموده ؟؟ :yahoo (2):

داری اشتباه میکنی من هم پارسال مثل تو بودم..تموم کتابارو خریدم هرکی ی خوبی از ی کتابی میگفت خریدمش ولی فقط خاک خوردن وسردرگم شدم..شما با همون زیست جامع گاج و خیلی سبز که کتابای عالی هستن میتونی نتیجه بگیری..من خودم فقط گاج دارم و توی قلم چی 60 میزنم..ربطی به کتاب تست متعدد نداره شما باید بیشتر بخونین واسه بار اول بعد تست بزنین..که همون گاج به خدا کفایت میکنه..دیگه کنکور هم اینقدر سخت نشده که بخوای اینکارو کنی..شما روی ی منبع بشین درست و حسابی کار کن بقیه رو ول کن..به نظرم کمتر انجمن بیای برات بهتره چون معلومه خیلی حساسی..

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      عههه!!!
      این همه دنبال منبع نباشید. کنکور رسید!

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      حاجي زياد ذهنت رو درگير كتاب نكن چون هر چي كتاب بيشر باشه آدم سردرگم ميشه به خدا فايده نداره كه اصن به شما يه خاور بدن بگن برو ميدون انقلاب تهران هرچي كتاب خواستي بريز توش ولي وقتي فايده نداره به چه درد ميخوره؟بشين مثل بچه خوب قدم به قدم برو جلو حالا يعني چي؟ يعني كتاباي زيستي كه داري رو از لحاظ سختي درجه بندي كن بعد بشين اول كتاب رو بخون بعد از يه منبع آسون شروع كن به بالا( واسه تو كه به قول خودت كتاب زياد داري ولي نميتوني استفاده كني اينجوري ميگما ولي اگه يكي ديگه بود كه بهش ميگفتم همونه نقره اي گاج رو بخونه) اينجوري اوضاع بهتر ميشه به خدا

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi.sniper نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز
      شما هم مثه چن وقت پیشای من دچار بیماری کتاب جمع کنی شدی
      من اینجوری بودم که هی کتاب میخریدم و دور خودمو شلوغ میکردم و فقط استرس بودن و سرکوفت به خودم
      از هر درسی فقط یه منبع...دقت کن....فقط و فقط یکی....بهترینشو...اونم از همینایی که داری رو...نگه دار
      بقیشو همه رو بده به خونوادت یه جا بذارن دستت بهشون نرسه چون اگه دم دست باشن دوباره میاریشون جلو چشمت و استرس میگیری
      مطمئن باش اگه قرار باشه نتیجه بگیری...اگه به خودت به هدفت ایمان داشته باشی.....با آبی قلمچی هم که هیشکی قبولش نداره هم میشه کنکور قبول شد
      داشتم میگفتم
      فقط یه منبع واسه هر درس داشته باش
      بقیش دور از دسترست باشن
      هروقت خوندیش تموم شد یه کتاب دیگه از همون کتابایی که داری رو بیار بخون
      سی دی هم از من میشنوی کلا بذار کنار از هر نوعی که میخواد باشه.....همون کتاب و تلاش خودت همراه با انرژی رسیدن به هدف برای درصد بالا تو هر درسی مثه زیست کفایت میکنه
      موفق باشی
      بیماری کتاب جمع کنی:yahoo (4): منم به این بیماری شدیدا مبتلا بودم و چند روز پیش فهمیدم:yahoo (2): همش فکر این بودم که که نکنه فلان کتاب که من ندارمش نکته ای داشته باشه که کتاب های من ندارن:yahoo (21): منم کتاب های اضافیم رو جمع کردم و میخوام برای هر درس فقط یه منبع داشته باشم... اینطوری حس بهتری دارم و استرسم خیلی کم تر شده... انشالله هیچ کس اشتباه من رو تکرار نکنه:yahoo (1):

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      اینقد اسم این کتاب زیست الگو رو دیدم ک دیگ ب کل از خوندن کتابای زیست دیگم متنفر شدم!!! البته هیچ کدوم از کتابای الگو رو ندارم !! ولی اینقد تعریف کردن ازش ک از خودم و این کتابام ناامید شدم البته اینقد کتاب خریدم و سال قبلم پولمو ریختم تو چاه و سی دی خریدم ک دیگ روم نمیشه از خانوادم پول بگیرم با آزمون قلم چی و سی دیا و کتابایی ک خریدم و هیج نتیجه ای هم تا به حال نگرفتم ...... روم نمیشه حتی بگم خوب نخوندم !!! کاش یکی بود کمکم میکرد همون اول کار راهنماییم میکرد !! تا کارم به اینجا نرسه ااااااااااای خدا الانم میدونم اگ برم زیست الگو ور هم بگیرم نمیخونمش و میزارمش کنار کتابای دیگم ولی خیلی رو مخم رفته !! چیکار کنم ؟؟ میدونم حجم کتاباشم بالاس و 5 ماهم بیشتر تا کنکور نموده ؟؟ :yahoo (2):
      از پراکنده کاری بپرهیز
      هر کتابی ب جای خودش خوبه
      هرچی داری همون رو ادامه بده
      از ی شاخه ب ی شاخه دیگه پریدن بی مفهومه
      درضمن بهترین و تنها منبع برا زیست======کتاب درسی

از پراکنده کاری بپرهیز
      هر کتابی ب جای خودش خوبه
      هرچی داری همون رو ادامه بده
      از ی شاخه ب ی شاخه دیگه پریدن بی مفهومه
      درضمن بهترین و تنها منبع برا زیست======کتاب درسی

11. Top | #26
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      روش های اشتباه خوندن روپاره کن نه کتاب هارو

12. Top | #27
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      واسه درسنامه :فقط کتاب درسی + همایش
      واسه تست هم همین گاج نقره ای خوب و کافیه

13. Top | #28
      کاربر فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط soghrat نمایش پست ها
      روش های اشتباه خوندن روپاره کن نه کتاب هارو
      Soghrat (ع)
      خداییش حرف قشنگی زدی . خوشم اومد

14. Top | #29
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khatte2 نمایش پست ها
      Soghrat (ع)
      خداییش حرف قشنگی زدی . خوشم اومد
      کم گرفتی مارو؟هه نگید سقراط خخخخخ

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مهدیه بانو نمایش پست ها
      بیماری کتاب جمع کنی:yahoo (4): منم به این بیماری شدیدا مبتلا بودم و چند روز پیش فهمیدم:yahoo (2): همش فکر این بودم که که نکنه فلان کتاب که من ندارمش نکته ای داشته باشه که کتاب های من ندارن:yahoo (21): منم کتاب های اضافیم رو جمع کردم و میخوام برای هر درس فقط یه منبع داشته باشم... اینطوری حس بهتری دارم و استرسم خیلی کم تر شده... انشالله هیچ کس اشتباه من رو تکرار نکنه:yahoo (1):
      سلام دوست عزیزم
      ببخشید بعد از اینکه کتابای اضافی رو جمع کردید گذاشتید تو انباری ،خب، برای درس ریاضی اگه به نتیجه رسیدین کدوم کتاب بخونید به منم خبر بدید
      من تو قلمچی بالای 60 نمیتونم بزنم

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)