خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 17
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات

سوال درباره ی دانشگاه ازاد

سلام....عاغا من همین الان یهویی تصمیم گرفتم که برم دانشگاه ازاد ثبت نام کنم تو تکمیل ظرفیتش پاشم برم دانشگاه..چون احساس میکنم عمرم و وقتم داره واسه نشستن پشت کنکور هدر میشه و میترسم امسال هم کنکور بدم دوباره همین اش و همین کاسه باشه.....چند ساعت دیگه هم بیشتر وقت ندارم..یه کمکی که میخواستم ازتون بگیرم این که من امسال واسه نیمسال اول هم رشته و شهر موردن نظرمو تو دانشگاه ازاد انتخاب کردم ولی قبول نشدم..در واقع 20 تا انتخاب داشتم ولی من فقط 3 تا انتخاب کردم اونم شهرهای اطراف خودمون که قبول نشدم...نکته اینجاست که با توجه به تراز من که انتخاب رشته کردم و اخرین نفر قبولی 1000 تا اختلاف تراز داشتم...حالا میخوام ببینم اگه توی تکمیل ظرفیت دوباره همون شهرها رو انتخاب کنم به نظرتون شانس قبولی دارم یا نه.....سریع تر کمک کنید چون وقتم داره به اتمام میرسه..پیلیز

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      مگه تکمیل ظرفیتش 2ماه پیش نبود؟
      برای تغییر دادن اول باید باور کرد...

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      تا چند ساعت دیگه وقت داره ثبت نامش...یعنی واقعا هیچکی خبر نداره.....یه راهنمایی نمیتونین کنین...

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      منم امروز انجام میدم...خیلی ناراحتم ...

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط شاداب.. نمایش پست ها
      منم امروز انجام میدم...خیلی ناراحتم ...
      شما دیگه چرا...از چی ناراحتین...ناراحتی که نداره فوقش یا ثبتن ام میکنین قبول میشین میرین یا دیگه واقعا کل وققتو باید این 5 ماه بزاری فقط بچسبی به درست چون واقعا هیچ ریسکی نمیشه کرد ..حالا چرا ناراحتی؟

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alexizz نمایش پست ها
      شما دیگه چرا...از چی ناراحتین...ناراحتی که نداره فوقش یا ثبتن ام میکنین قبول میشین میرین یا دیگه واقعا کل وققتو باید این 5 ماه بزاری فقط بچسبی به درست چون واقعا هیچ ریسکی نمیشه کرد ..حالا چرا ناراحتی؟
      چون واقعا حقم این نبود ....با معدل 19 وخورده ای ...پیش دانشگاهی گند زدم ب زندگیم .....
      الان رفتم رشته هایی رو که واسه تکمیل ظرفیت گذاشتن نگا کردم چرت بودن ....فقط دام پزشکی بینشون خوبه ...اونم با این رتبه افتضاح من قبول نمیشم ......دو ب شک شدم .....نمیدونم 23 تومن ارزش داره بدم یا نه ..........معلومم نیس قبول شم .....

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      چون واقعا حقم این نبود ....با معدل 19 وخورده ای ...پیش دانشگاهی گند زدم ب زندگیم .....
      الان رفتم رشته هایی رو که واسه تکمیل ظرفیت گذاشتن نگا کردم چرت بودن ....فقط دام پزشکی بینشون خوبه ...اونم با این رتبه افتضاح من قبول نمیشم ......دو ب شک شدم .....نمیدونم 23 تومن ارزش داره بدم یا نه ..........معلومم نیس قبول شم .....
      هی ابجی.از.چی بگم.برات..من خودمم رتبه اول کلاسمون بودم البته با معدل 18 و خورده ای توی پیش دانشگاهی...و حتی توی هر 4 سال دبیرستان بین رتبه های یک تا 3 بودم..تقدیر نامه هاشم دارم...ولی منم گند زدم به زندگیم واقعا...الان خیلی زورم هم میگیره که خرفت ترین فرد مدرسمون هم رفته دانشگاه ولی من هنوز پشت کنکور موندم...البته پشت کنکور موندم تا یه رشته ی خوب قبول شم ولی امسال هم نشد که بشه....و میترسم که بازم کنکور بدم و نتونم یه رشته ی خوب دولتی که جزو شاخه های پزشکی باشه قبول بشم....در واقع اینو بگم که حقمم این نیست که بعد از دوسال پشت کنکور موندن بخوام برم دانشگاه ازاد درس بخونم.اونم نیم سال دومش:!به اندازه ی کافی هم همه نمک رو زخممون پاشیدن....الان رشته ی پرستاری خیلی تو بورسه و مامایی رو بزن قبول میشی.....حالا منم گیج شدم چون خودمم سری اول 23 تومن دادم و قبول نشدم 1000 تا اختلاف تراز داشتم با اخرین نفر قبولی..حالا میترسم دوباره پول بدم و بی فایده باشه

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      پرستاری مامایی جز رشته ها نبود!کلا چند تا رشته بیشتر نبود اگه اشتباه نکنم ....!!
      دام پزشکی-ژنتیک-بیوشیمی-مهندسی کشاورزی-شیمی کاربردی-صنایع غذایی-دبیری زیست-همینا بودن تقریبا ...!!!

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      پرستاری مامایی جز رشته ها نبود!کلا چند تا رشته بیشتر نبود اگه اشتباه نکنم ....!!
      دام پزشکی-ژنتیک-بیوشیمی-مهندسی کشاورزی-شیمی کاربردی-صنایع غذایی-دبیری زیست-همینا بودن تقریبا ...!!!
      چرا هست...از روی چی نگاه کردی؟؟

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      چرا هست...از روی چی نگاه کردی؟؟
      همون سایت ازمون دانشگاه ازاد! معاونت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی !!!

11. Top | #11
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      همون سایت ازمون دانشگاه ازاد! معاونت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی !!!
      اون لینک خبرشو بزار ..چون من یه جا دیدم نوشته بود میشه..!!

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      ای بابا سایتش باز نمیشه چرا
      بببین تو همون سایتwww.azmoon.orgرفتم قسمت سامانه انتخاب رشته تکمیل ظرفیت ازاد .....بعد تو قسمت لیست رشته ها ومحل های دانشگاهی رفتم فقط همون رشته ها بود ....!حالا نمیدونم شاید من اشتباه میکنم ....!من الان باید برم نوبت دارم پیش مشاور واسه انتخاب رشته باهاش اول ی مشورت میکنم شاید اصن انتخاب رشته نکردم شب جوابشو میدم
      فعلا......

13. Top | #13
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      ای بابا سایتش باز نمیشه چرا
      بببین تو همون سایتwww.azmoon.orgرفتم قسمت سامانه انتخاب رشته تکمیل ظرفیت ازاد .....بعد تو قسمت لیست رشته ها ومحل های دانشگاهی رفتم فقط همون رشته ها بود ....!حالا نمیدونم شاید من اشتباه میکنم ....!من الان باید برم نوبت دارم پیش مشاور واسه انتخاب رشته باهاش اول ی مشورت میکنم شاید اصن انتخاب رشته نکردم شب جوابشو میدم
      فعلا......
      اره....انگار همین جوره..پس گاومون زاییده باید بشینیم دوباره بخونیمالبته صد در صد حکمتی توشه

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      اره....انگار همین جوره..پس گاومون زاییده باید بشینیم دوباره بخونیمالبته صد در صد حکمتی توشه
      اره شاید ب قول شما حکمتی توشه ..... من شک ندارم من وشما لایق بهترین رشته هاییم .... من نمیدونم وضعیت شما چطوریه اما من هنوز شروع نکردم!!یعنی اوضام خیلی خرابه ...نمیدونم چرا نمیتونم بخونم .....انقد از اول مهر خواستم شروکنم ونکردم دیگه از دسته خودم خسته شدم خواستم برم ترم بهمن هرجاقبول شدم ....اما نمیتونم اینم قبول کنم ......ای خداااااااا

15. Top | #15
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      اره شاید ب قول شما حکمتی توشه ..... من شک ندارم من وشما لایق بهترین رشته هاییم .... من نمیدونم وضعیت شما چطوریه اما من هنوز شروع نکردم!!یعنی اوضام خیلی خرابه ...نمیدونم چرا نمیتونم بخونم .....انقد از اول مهر خواستم شروکنم ونکردم دیگه از دسته خودم خسته شدم خواستم برم ترم بهمن هرجاقبول شدم ....اما نمیتونم اینم قبول کنم ......ای خداااااااا
      والا منم وضعیتم خیلی خرابه...دقیقا ما دو تا سیبی هستیم که از وسط نصفش کردن...

اخه دقیقا وضعیتمون شبیه همه....منم هی امروز و فردا کردم که این شده حال و روزم....ولی دقیقا ببا حرفت موافقم که من و شما لایق بهترین رشته هاییم..در واقع هیچ شکی هم توش نیست...منم وضعیت درسیم زیاد جالب نیست فقط تا الان زیست دوم رو خوندم و 2 فصل اول از زیست سوم و2 فصل اول از زیست پیش و 3 فصل اول شیمی دوم و 4 تا درس اول دینی پس دانشگاهی...همین و بس..کل فعالیت من تو این چند ماه همینا بوده..

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن