خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 44 از 44
    1. Top | #31
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      من هم پرسیدم ...گفتن انصراف از روزانه یکسال محرومیت در پی داره یعنی همون چیزی که کوروش خان (کبیر)!! گفتن..............................

2. Top | #32
      همکار سابق انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Parsa نمایش پست ها
      سلام
      من هم پرسیدم ...گفتن انصراف از روزانه یکسال محرومیت در پی داره یعنی همون چیزی که کوروش خان (کبیر)!! گفتن..............................
      مرسی
      مشاوره- برنامه ریزی - جزوه- برای صنایع غذایی
      رمز موفقیت انسانهای بزرگ، شروع به کار بوده نه مهیاکردن همه شرایط.
      بعد خدمت دوباره میسازمت بدن
      درد من چشمانی بود...که به من اشک هدیه داد و به دیگران چشمک

3. Top | #33
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Parsa نمایش پست ها
      سلام

سلام از کجا پرسیدین آقا پارسا؟؟؟؟ جسارتا پست صفحه قبل منو خوندین؟؟ آخه من که تازه مطمئن شده بودم...............!!

4. Top | #34
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sogol نمایش پست ها
      سلام از کجا پرسیدین آقا پارسا؟؟؟؟ جسارتا پست صفحه قبل منو خوندین؟؟ آخه من که تازه مطمئن شده بودم...............!!
      ببینید خواهشا ادامه ندید. انصراف شما موجب یکسال محرومیت خواهد شد.
      مشاوره ی رایگان کنکور به مناسبت عید سعید قربان

برنامه ریزی و رفع اشکال برنامه از تاریخ 9 مهرماه تا 14 مهرماه 93 بصورت رایگان...

پیشاپیش عید همه ی دوستان مبارک

09306469796 محمودی
      moshaver2026@yahoo.com

5. Top | #35
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      حتما!! ولی من جواب قانع کننده ای نگرفتم..
      ضمن عرض تشکر و احترام
      خدافظ شما

6. Top | #36
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نمیدونم هدف شما از جواب دادن به سوالا اینجا چیه؟!! واقعا دارید راهنمایی میکنین ملتو..؟یا اینکه فقط میخواین اطلاعات درست و نادرستتونو تحمیل کنید و در آخر از لحن بیان خودتون که اسمتونو گذاشتین مشاور لذت ببرین؟؟؟!
      بله من همونطوری که تو پست ص قبلم هم عرض کردم از کنکور امسال محروم نیستم..رفتم واطمینان کامل حاصل کردم که متاسفانه دیر اینکارو کردم و اینجا یه مدت سردرگم ونگران شدم
      از شمام خواهش میکنم با مطالعه کامل به سوال بچه ها جواب بدین
      ممنون

7. Top | #37
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نمیدونم هدف شما از جواب دادن به سوالا اینجا چیه؟!! واقعا دارید راهنمایی میکنین ملتو..؟یا اینکه فقط میخواین اطلاعات درست و نادرستتونو تحمیل کنید و در آخر از لحن بیان خودتون که اسمتونو گذاشتین مشاور لذت ببرین؟؟؟!
      بله من همونطوری که تو پست ص قبلم هم عرض کردم از کنکور امسال محروم نیستم..رفتم واطمینان کامل حاصل کردم که متاسفانه دیر اینکارو کردم و اینجا یه مدت سردرگم ونگران شدم
      از شمام خواهش میکنم با مطالعه کامل به سوال بچه ها جواب بدین
      ممنون
      توهین شما موجب اخراجتون میشه. شما هنوز فرهنگ حضور در چنین انجمنهایی رو ندارید. تاسف فراوان.
      حاضرم با هر شخصی که شما میگید در یاهو و بطور کامل ، در مورد تمام اطلاعات مربوط به کنکور مسابقه و مباحثه داشته باشم. ما اسممونو نذاشتیم مشاور. مشاور هستم و تنها نتیجه ای که از صحبتهای شما گرفتم ، شخصیت پایین شما و کمبود های اجتماعیتونه.

برنامه ریزی و رفع اشکال برنامه از تاریخ 9 مهرماه تا 14 مهرماه 93 بصورت رایگان...

09306469796 محمودی
      moshaver2026@yahoo.com

8. Top | #38
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      جنابعالی از کنکور محروم خواهید شد. مگه با پارتی یا پول ...

09306469796 محمودی
      moshaver2026@yahoo.com

9. Top | #39
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوست محترم این شما بودید که وقتی من هنوز قانع نشده بودم با لحن آمرانه و نا امید کنندتون از من خواستین که سکوت کنم و دیگه ادامه ندم!!! چرا؟؟؟؟؟؟؟ مگه اینجا جایی نیس که به سوال کنکوریها جواب بدن؟؟؟؟ واین در حالیه که خودتون در شرایط عضویت عنوان کردین از پاسخهای نا امید کننده و...بپرهیزید!! پس چرا اونطور رفتار کردین باهام؟ و الانم به خاطر اعتراضی که کردم اینطور باهام برخورد میکنین...و هر چی که میخواین میگین!!
      بازم عرض میکنم البته اگر مورد قبول واقع بشه!! تو دفترچه کنکور آورده اونایی که تا28آذر انصراف بدن اگر خدمت سربازی نداشته باشن!!میتونن کنکور92شرکت کنن
      نه به خاطر اخراج نشدن!! ولی من از حضورتون معذرت میخوام...

10. Top | #40
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      دوست محترم این شما بودید که وقتی من هنوز قانع نشده بودم با لحن آمرانه و نا امید کنندتون از من خواستین که سکوت کنم و دیگه ادامه ندم!!! چرا؟؟؟؟؟؟؟ مگه اینجا جایی نیس که به سوال کنکوریها جواب بدن؟؟؟؟ واین در حالیه که خودتون در شرایط عضویت عنوان کردین از پاسخهای نا امید کننده و...بپرهیزید!! پس چرا اونطور رفتار کردین باهام؟ و الانم به خاطر اعتراضی که کردم اینطور باهام برخورد میکنین...و هر چی که میخواین میگین!!
      بازم عرض میکنم البته اگر مورد قبول واقع بشه!! تو دفترچه کنکور آورده اونایی که تا28آذر انصراف بدن اگر خدمت سربازی نداشته باشن!!میتونن کنکور92شرکت کنن
      شما با انصراف از دانشگاه روزانه یکسال محرومیت دارید.
      حالا اگر امسال قانون عوض شده باشه که چنین چیزی بعیده ، بهتون اطلاع میدیم

09306469796 محمودی
      moshaver2026@yahoo.com

11. Top | #41
      همکار سابق انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ببین حاج خانم دوست من چیزی نگفت فقط گفت ادامه ش ندین...ما چندین نفر حتی پارسا آقا هم که رفته بودن گفته بودن محرومین...آره اصلا ما سوادمون قد نمیده و ناآگاهیم و اطلاع غلط میدیم...الان فرمایش؟برین ببینین چه قدر توهین کردین
      مشاوره- برنامه ریزی - جزوه- برای صنایع غذایی
      رمز موفقیت انسانهای بزرگ، شروع به کار بوده نه مهیاکردن همه شرایط.
      بعد خدمت دوباره میسازمت بدن
      درد من چشمانی بود...که به من اشک هدیه داد و به دیگران چشمک

12. Top | #42
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      این بحث مربوط به من و جناب آقای مشاور بود حاج آقا... جناب مشاور ببینن کی فرهنگ حضور تو همچین مکانهایی رو نداره!! من بازم از حضور جناب مشاور معذرت میخوام اصن نمیخواستم به ایشون توهین بکنم
      چرا باید اینطور باشه کوروش خان؟چرا باید اطلاعات غلط بدین ؟؟ ممکنه کسی به خاطر یه حرف اشتباه به مشکل خیلی بدی بر بخوره!! من کاملا حق میدم به شما رفتارم اشتباه بود ولی متاسفانه توجیه و رفتار شمام همچین به دل نمیشینه.......
      در ضمن میتونین از سایت سنجش دفترچه کنکورو لود کنین و مطمئن بشین

13. Top | #43
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      این بحث مربوط به من و جناب آقای مشاور بود حاج آقا... جناب مشاور ببینن کی فرهنگ حضور تو همچین مکانهایی رو نداره!! من بازم از حضور جناب مشاور معذرت میخوام اصن نمیخواستم به ایشون توهین بکنم
      چرا باید اینطور باشه کوروش خان؟چرا باید اطلاعات غلط بدین ؟؟ ممکنه کسی به خاطر یه حرف اشتباه به مشکل خیلی بدی بر بخوره!! من کاملا حق میدم به شما رفتارم اشتباه بود ولی متاسفانه توجیه و رفتار شمام همچین به دل نمیشینه.......
      در ضمن میتونین از سایت سنجش دفترچه کنکورو لود کنین و مطمئن بشین
      اگر اشکالی نداشته باشه بحث رو تمومش کنیم و بهتره هم کوروش عزیز و هم شما عرض پوزش من رو بپذیرید و تاپیک رو ببندیم.

09306469796 محمودی
      moshaver2026@yahoo.com

14. Top | #44
      مدیر کل

نمایش مشخصات
      تاپیک بسته شد

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)