سلام
من هم پرسیدم ...گفتن انصراف از روزانه یکسال محرومیت در پی داره یعنی همون چیزی که کوروش خان (کبیر)!! گفتن..............................
سلام
من هم پرسیدم ...گفتن انصراف از روزانه یکسال محرومیت در پی داره یعنی همون چیزی که کوروش خان (کبیر)!! گفتن..............................
مشاوره- برنامه ریزی - جزوه- برای صنایع غذایی
رمز موفقیت انسانهای بزرگ، شروع به کار بوده نه مهیاکردن همه شرایط.
بعد خدمت دوباره میسازمت بدن
درد من چشمانی بود...که به من اشک هدیه داد و به دیگران چشمک
مشاوره ی رایگان کنکور به مناسبت عید سعید قربان09306469796 محمودی
برنامه ریزی و رفع اشکال برنامه از تاریخ 9 مهرماه تا 14 مهرماه 93 بصورت رایگان...
پیشاپیش عید همه ی دوستان مبارک
moshaver2026@yahoo.com
نمیدونم هدف شما از جواب دادن به سوالا اینجا چیه؟!! واقعا دارید راهنمایی میکنین ملتو..؟یا اینکه فقط میخواین اطلاعات درست و نادرستتونو تحمیل کنید و در آخر از لحن بیان خودتون که اسمتونو گذاشتین مشاور لذت ببرین؟؟؟!
بله من همونطوری که تو پست ص قبلم هم عرض کردم از کنکور امسال محروم نیستم..رفتم واطمینان کامل حاصل کردم که متاسفانه دیر اینکارو کردم و اینجا یه مدت سردرگم ونگران شدم
از شمام خواهش میکنم با مطالعه کامل به سوال بچه ها جواب بدین
ممنون
توهین شما موجب اخراجتون میشه. شما هنوز فرهنگ حضور در چنین انجمنهایی رو ندارید. تاسف فراوان.
حاضرم با هر شخصی که شما میگید در یاهو و بطور کامل ، در مورد تمام اطلاعات مربوط به کنکور مسابقه و مباحثه داشته باشم. ما اسممونو نذاشتیم مشاور. مشاور هستم و تنها نتیجه ای که از صحبتهای شما گرفتم ، شخصیت پایین شما و کمبود های اجتماعیتونه.
برنامه ریزی و رفع اشکال برنامه از تاریخ 9 مهرماه تا 14 مهرماه 93 بصورت رایگان...
moshaver2026@yahoo.com
جنابعالی از کنکور محروم خواهید شد. مگه با پارتی یا پول ...
moshaver2026@yahoo.com
دوست محترم این شما بودید که وقتی من هنوز قانع نشده بودم با لحن آمرانه و نا امید کنندتون از من خواستین که سکوت کنم و دیگه ادامه ندم!!! چرا؟؟؟؟؟؟؟ مگه اینجا جایی نیس که به سوال کنکوریها جواب بدن؟؟؟؟ واین در حالیه که خودتون در شرایط عضویت عنوان کردین از پاسخهای نا امید کننده و...بپرهیزید!! پس چرا اونطور رفتار کردین باهام؟ و الانم به خاطر اعتراضی که کردم اینطور باهام برخورد میکنین...و هر چی که میخواین میگین!!
بازم عرض میکنم البته اگر مورد قبول واقع بشه!! تو دفترچه کنکور آورده اونایی که تا28آذر انصراف بدن اگر خدمت سربازی نداشته باشن!!میتونن کنکور92شرکت کنن
نه به خاطر اخراج نشدن!! ولی من از حضورتون معذرت میخوام...
moshaver2026@yahoo.com
مشاوره- برنامه ریزی - جزوه- برای صنایع غذایی
رمز موفقیت انسانهای بزرگ، شروع به کار بوده نه مهیاکردن همه شرایط.
بعد خدمت دوباره میسازمت بدن
درد من چشمانی بود...که به من اشک هدیه داد و به دیگران چشمک
این بحث مربوط به من و جناب آقای مشاور بود حاج آقا... جناب مشاور ببینن کی فرهنگ حضور تو همچین مکانهایی رو نداره!! من بازم از حضور جناب مشاور معذرت میخوام اصن نمیخواستم به ایشون توهین بکنم
چرا باید اینطور باشه کوروش خان؟چرا باید اطلاعات غلط بدین ؟؟ ممکنه کسی به خاطر یه حرف اشتباه به مشکل خیلی بدی بر بخوره!! من کاملا حق میدم به شما رفتارم اشتباه بود ولی متاسفانه توجیه و رفتار شمام همچین به دل نمیشینه.......
در ضمن میتونین از سایت سنجش دفترچه کنکورو لود کنین و مطمئن بشین
moshaver2026@yahoo.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)