خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 6 از 22 نخستنخست ... 56716 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 76 به 90 از 318
    1. Top | #76
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ostadmomeni نمایش پست ها
      جهت قدردانی از پاسخ اروین شرودینگر عزیز ، یک سوال ترکیبی از ترمودینامیک و استوکیومتری و قانون آووگادرو
      فایل پیوست 20956

واکنش کلی ما برابر است با : کربن مونو اکسید + آهن(2)اکسید میدهد آهن+کربن دی اکسید
      طبق قانون هس واکنش ها را برای رسید به واکنش کلی اینگونه تغییر میدهیم:
      واکنش 1 : ضربدر یک دوم(1/2)
      واکنش 2: ضرب در یک ششم(1/6)
      واکنش 3: ضرب در یک سوم و معکوس (1/3)
      نتیجه:
      آنتالپی واکنش کلی برابر است با 24 کیلوژول
      اگه شرایط stp بود با یه تناسب ساده به دست میومدولی حالا استاد مومنی ما اینجا شرایطمون نه stp هست نه چگالی داریم چجوری باید عدد آووگادرو رو به حجم ربطش داد؟
      کـــــــــاش زنــــــدگی از آخـــــــــر به اول بـــــــود...

پیـــــــــــر به دنیـــــــا می آمدیــــــــــــم...

آنـــگاه در رخــــداد "عشــــــــق" جـــــــوان میشدیــــــــــــم...

سپس کــــودکــــی معصـــــــــــوم میــــــشدیــــــــــــم.. .

و در نیـــــــــــــمه شبــــــی با نــــــــوازش مــــــــــادر...

آرام میــــــمردیــــــــــــم ...
      ویرایش توسط faal_nazari : 06 بهمن 1393 در ساعت 13:55

2. Top | #77
      پاسخگوی ارشد

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط faal_nazari نمایش پست ها
      واکنش کلی ما برابر است با : کربن مونو اکسید + آهن(2)اکسید میدهد آهن+کربن دی اکسید
      طبق قانون هس واکنش ها را برای رسید به واکنش کلی اینگونه تغییر میدهیم:
      واکنش 1 : ضربدر یک دوم(1/2)
      واکنش 2: ضرب در یک ششم(1/6)
      واکنش 3: ضرب در یک سوم(1/3)
      نتیجه:
      آنتالپی واکنش کلی برابر است با 24 کیلوژول
      اگه شرایط stp بود با یه تناسب ساده به دست میومدولی حالا استاد مومنی ما اینجا شرایطمون نه stp هست نه چگالی داریم چجوری باید عدد آووگادرو رو به حجم ربطش داد؟
      درود بر شما و کنکوری های محترم . معکوس کردن واکنش ها را در نظر نگرفتید ، قانون آووگادرو در باره حجم مولی گاز ها ، شرایط که قید نشود ، همان شرایط استاندارد را در نظر می گیریم . بله واکنش کلی این است .6.png

3. Top | #78
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      درود بر شما و کنکوری های محترم . معکوس کردن واکنش ها را در نظر نگرفتید ، قانون آووگادرو در باره حجم مولی گاز ها ، شرایط که قید نشود ، همان شرایط استاندارد را در نظر می گیریم . بله واکنش کلی این است .برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 6.PNG
مشاهده: 60
حجم: 6.7 کیلو بایت

بله فراموش کردم اینجا بنویسم شرمنده واکنش 3 معکوس میشه ولی آنتالپی کلی همون 24 هست. با این حساب جواب گزینه 2 میشه آیا درسته؟

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

همان طور که در پست اول نوشتم ، قرار بر این شد که دوستان کنکوری من بیشتر به مباحث کنکور ی بپردازند تا وجه تسمیه این سایت برای همگان روشن باشد . ولی ما همچنان ادامه می دهیم و این بار با یک سوال مطالعه شده ترکیبی از استوکیومتری و آرایش الکترونی و ساختار اتم .
      فایل پیوست 20955

سلام استاد مومنی.من هرچقد به این سوال فکر کردم فقط تونستم این سوال رو از یه راه دیگه حل کنم که فک کنم خودش میتونه یه تیپ سوال باشه برای کنکور 94.

اونم به این طریق که طراح بیاد جرم مولی چند عنصر رو بده و همون واکنش که شما نوشتین رو بده با همون مقدار گرم تولید و مصرف شده و بعد فقط بگه چند الکترون با این خصوصیات هست:
      که ما اینجا تو سوال شما فرض رو بر این میزاریم که چیزی در مورد اختلاف نوترون و الکترون نگفته. میاییم میگیم 1 مول xcl2 یک مول xcl4 میدهد حالا 10 گرم رو به 71+x تقسیم میکنیم تا مقدار مول بشه و اون رو مساوی با مقدار مول تولیدی xcl4 قرار بدیم . از اینجا جرم مولی x به دست میادو چون طراح جرم مولی چند عنصر را به ما داده. پس در اینجا عنصر مشخص میشه. چون باید عناصر را تا عدد اتمی 32 حفظ باشیم .پس قاعدتا عدد اتمیش رو می فهمیم. و حالا بقیه کار ها که راحت انجام میشه.

من خودم این سوال رو به کمک جدول تناوبی حل کردم ( که تو کنکور جدول تناوبی نمیدن) و جوابم 2 شد.به همون طریقی که گفتم جرم مولی رو به دست آوردم که شد 207 بعد تو جدول تناوبی دیدم این جرم مولی مربوط به سرب هست حالا عدد اتمی اون رو هم می دونیم که 82 هست. و بعد بقیه کار ها که جواب میشه 2.

حالا لطف می کنید یه توضیحی در مورد این سوال بدین؟(البته قبلش ببخشید زیادی حرف زدم)

ویرایش توسط faal_nazari : 06 بهمن 1393 در ساعت 14:47

4. Top | #79
      پاسخگوی ارشد

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      بله فراموش کردم اینجا بنویسم شرمنده واکنش 3 معکوس میشه ولی آنتالپی کلی همون 24 هست. با این حساب جواب گزینه 2 میشه آیا درسته؟

سلام استاد مومنی.من هرچقد به این سوال فکر کردم فقط تونستم این سوال رو از یه راه دیگه حل کنم که فک کنم خودش میتونه یه تیپ سوال باشه برای کنکور 94.

اونم به این طریق که طراح بیاد جرم مولی چند عنصر رو بده و همون واکنش که شما نوشتین رو بده با همون مقدار گرم تولید و مصرف شده و بعد فقط بگه چند الکترون با این خصوصیات هست:
      که ما اینجا تو سوال شما فرض رو بر این میزاریم که چیزی در مورد اختلاف نوترون و الکترون نگفته. میاییم میگیم 1 مول xcl2 یک مول xcl4 میدهد حالا 10 گرم رو به 71+x تقسیم میکنیم تا مقدار مول بشه و اون رو مساوی با مقدار مول تولیدی xcl4 قرار بدیم . از اینجا جرم مولی x به دست میادو چون طراح جرم مولی چند عنصر را به ما داده. پس در اینجا عنصر مشخص میشه. چون باید عناصر را تا عدد اتمی 32 حفظ باشیم .پس قاعدتا عدد اتمیش رو می فهمیم. و حالا بقیه کار ها که راحت انجام میشه.

من خودم این سوال رو به کمک جدول تناوبی حل کردم ( که تو کنکور جدول تناوبی نمیدن) و جوابم 2 شد.به همون طریقی که گفتم جرم مولی رو به دست آوردم که شد 207 بعد تو جدول تناوبی دیدم این جرم مولی مربوط به سرب هست حالا عدد اتمی اون رو هم می دونیم که 82 هست. و بعد بقیه کار ها که جواب میشه 2.

حالا لطف می کنید یه توضیحی در مورد این سوال بدین؟(البته قبلش ببخشید زیادی حرف زدم)
      درود برشما ، طبق واکنش : 11.gifو استفاده از قانون بقای جرم می توانیم از روی مقدار کلر مصرف شده ، جرم مولی عنصر X را حساب کنیم . و از روی رابطه : 12.gifعدد اتمی X را پیدا خواهیم کرد 15.gifو این که این عنصر در تناوب ششم وگروه چهارم است.

اما پیدا کردن جرم مولی عنصر x با استفاده از نسبت مقابل : 16.gif
      به امید روزی که سره از ناسره تشخیص داده شود .

5. Top | #80
      پاسخگوی ارشد

Mehrabon
      نمایش مشخصات

درود برشما ، طبق واکنش : برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 11.gif
مشاهده: 50
حجم: 1.4 کیلو بایتو استفاده از قانون بقای جرم می توانیم از روی مقدار کلر مصرف شده ، جرم مولی عنصر X را حساب کنیم . و از روی رابطه : برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 12.gif
حجم: 1,009 بایتعدد اتمی X را پیدا خواهیم کرد برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 15.gif
حجم: 1,002 بایتو این که این عنصر در تناوب ششم وگروه چهارم است.

اما پیدا کردن جرم مولی عنصر x با استفاده از نسبت مقابل : برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 16.GIF
مشاهده: 51
حجم: 2.6 کیلو بایت
      به امید روزی که سره از ناسره تشخیص داده شود .
      ویرایش توسط ostadmomeni : 07 بهمن 1393 در ساعت 01:18

6. Top | #81
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Sheytani
      نمایش مشخصات
      خسته نباشید آقای مومنی شرمنده مزاحم میشم اگه میشه به سوالم جواب بدید آیا در تست زیر جواب صحیح در گزینه ها وجود داره.با توجه به این h2oدر شرایط stp گاز نیست.

این تست مربوط به سراسری خارج از کشور ریاضی 93 هست

باتشکر فراوان ممنون

7. Top | #82
      پاسخگوی ارشد

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Erwin schrodinger نمایش پست ها
      خسته نباشید آقای مومنی شرمنده مزاحم میشم اگه میشه به سوالم جواب بدید آیا در تست زیر جواب صحیح در گزینه ها وجود داره.با توجه به این h2oدر شرایط stp گاز نیست.

این تست مربوط به سراسری خارج از کشور ریاضی 93 هست

باتشکر فراوان ممنون
      درود و سلام .
      پاسخ این سوال ، گزینه 2 است . در حل این سوال از قانون حجمی گیلوساک استفاده کنید . نیازی به استفاده از 22/4 نداری .
      در دما و فشار ثابت ، گاز ها با نسبت های حجمی معینی واکنش می دهند ، و این نسبت ، همان ضرایب مولی است .
      پس با دو تناسب به پاسخ می رسیم ، ابتدا حجم گازهای اولیه : 888.gif
      وحالا درصد گیری : 99.gif
      در آخر ، نیازی نبود که طراح سوال شرایط آزمایش را ذکر کند ، ما با مخلوط گازهایی کارداریم که همگی با شرایط یکسان حالت گازی دارند .

8. Top | #83
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Sheytani
      نمایش مشخصات
      درود و سلام .
      پاسخ این سوال ، گزینه 2 است . در حل این سوال از قانون حجمی گیلوساک استفاده کنید . نیازی به استفاده از 22/4 نداری .
      در دما و فشار ثابت ، گاز ها با نسبت های حجمی معینی واکنش می دهند ، و این نسبت ، همان ضرایب مولی است .
      پس با دو تناسب به پاسخ می رسیم ، ابتدا حجم گازهای اولیه : برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 888.gif
مشاهده: 95
حجم: 1.1 کیلو بایت
      وحالا درصد گیری : برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 99.gif
مشاهده: 94
حجم: 1.1 کیلو بایت
      در آخر ، نیازی نبود که طراح سوال شرایط آزمایش را ذکر کند ، ما با مخلوط گازهایی کارداریم که همگی با شرایط یکسان حالت گازی دارند .

با عرض سلام

ممنون آقای مومنی بابت جواب
      من هم به این جواب رسیدم منتهی مشکلی که من دارم اینه که با توجه به تعریف صفحه 25 کتاب درسی شیمی 3
      در شرایطstp
      یعنی فشار یک اتمسفر و دمای 273 کلوین آب گازی شکل نیست پس حجم گاز تولید شده در فراورده فقط مربوط به گاز نیترژن است و ضریب آب نباید در محاسبات استفاده شود .
      لطف کنید من رو از سر در گمی دربیارد

با سپاس فراوان

9. Top | #84
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام اقای مومنی شما راه حلی برا ضرب جمع تفریق سریع ندارید

10. Top | #85
      پاسخگوی ارشد

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط poorya94 نمایش پست ها
      سلام اقای مومنی شما راه حلی برا ضرب جمع تفریق سریع ندارید
      درود ، در همین پست گفته شده ، سرچ کنید .
      ویرایش توسط ostadmomeni : 10 بهمن 1393 در ساعت 08:02

11. Top | #86
      پاسخگوی ارشد

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      امروز رو مود این آهنگم !!گفتم که شاید بازدیدش نجومی بشه .خدایا ما را به راه راست هدایت کن .
      9.gif

12. Top | #87
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Sheytani
      نمایش مشخصات
      امروز رو مود این آهنگم !!گفتم که شاید بازدیدش نجومی بشه .خدایا ما را به راه راست هدایت کن .
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 9.GIF
مشاهده: 83
حجم: 5.8 کیلو بایت

خسته نباشید آقای مومنی
      ssss.bmp

بهتر بود بگید خدایا راه راست را به سمت ما هدایت بفرما....البته باتوجه به خودم میگم
      یک موقع جسارت نشه.

اقای مومنی چرا به سوال قبلیم جواب ندادید با تشکر

13. Top | #88
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام و درود ،
      من هم گزینه ی 3 رو بدست آوردم

14. Top | #89
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ما هنوز منتظر سوالات استاد مومنی هستیم.خوبه جدیدا آقای اروین شرودینگر و Al i هم تو بحث شرکت میکنن.هرچی تعداد بیشتر بشه بحث بهتر میشه.امیدوارم که افرادی که تو بحث شرکت می کنن زیاد بشه تا نزدیک کنکور.بدون اغراق من نکات خوبی رو از سوالات استاد مونی یاد گرفتم که از این جهت مدیون ایشون هستم.

15. Top | #90
      پاسخگوی ارشد

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Erwin schrodinger نمایش پست ها
      خسته نباشید آقای مومنی
      ssss.bmp

بهتر بود بگید خدایا راه راست را به سمت ما هدایت بفرما....البته باتوجه به خودم میگم
      یک موقع جسارت نشه.

اقای مومنی چرا به سوال قبلیم جواب ندادید با تشکر
      درود ، پست قبلی پاسخ دادم . ولی اب زهم جهت احترام به شما دوست فعال و سخت کوش من ،، در مخلوط گازها ، می توانی قانون
      گی لو *** را استفاده کنی ، آره بهتر بود می گفت در دما و فشار معین که محدودیت مایع شدن آب پیش نیاد . ( چیزی که مسلمه در این واکنش ، شرایط استاندارد نیست . ) !!

صفحه 6 از 22 نخستنخست ... 56716 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)