خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 17 از 22 نخستنخست ... 7161718 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 241 به 255 از 318
    1. Top | #241
      پاسخگوی ارشد

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ostadmomeni نمایش پست ها
      دوست کنکوری من ، آیا بهتر نبود که این پست را قبل از آزمون بررسی می کردی .

2. Top | #242
      پاسخگوی ارشد

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      94.1.9.png

3. Top | #243
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Sheytani
      نمایش مشخصات
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 94.1.9.PNG
مشاهده: 153
حجم: 23.0 کیلو بایت
      گزینه نادرست گزینه 1 است در صورتی درست بود که فرمول ذکر شده ضریب 2 داشت.....استاد مومنی اگر میشه در مورد گزینه 3کمی صحبت کنید....در ضمن یه سوال داشتم... در رابطه با الکترولیز کافیه که الکترولیز محلول رقیق و غلیظ سدیم کلرید رو یاد بگیریم... یا محلول های دیگر هم مهم اند؟اگر هستند لطف کنید مشخص کنید با عرض تشکر و خسته نباشید.....

4. Top | #244
      پاسخگوی ارشد

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط erwin schrodinger نمایش پست ها
      گزینه نادرست گزینه 1 است در صورتی درست بود که فرمول ذکر شده ضریب 2 داشت.....استاد مومنی اگر میشه در مورد گزینه 3کمی صحبت کنید....در ضمن یه سوال داشتم... در رابطه با الکترولیز کافیه که الکترولیز محلول رقیق و غلیظ سدیم کلرید رو یاد بگیریم... یا محلول های دیگر هم مهم اند؟اگر هستند لطف کنید مشخص کنید با عرض تشکر و خسته نباشید.....
      سلام ، در جواب خود تجدید نظر کنید .
      1- در سلول های الکترولیتی در اطراف کاتد ، کاتیون نمک را با مولکول های آب رقابت سنجی کنید . و در اطراف آند ، آنیون نمک را با مولکول های آب رقابت سنجی کنید
      2- شما در الکترولیز برای پاسخ دادن سرعتی ، روند مقایسه ای کاهش در کاتد و اکسایش در آند را به گونه ای مسلط شوید . . شاید در کلاس به شما گفتند که جدول پتانسیل الکترودی را می دهند !! سوالات زیادی مطرح می شود که در کنار آن پتانسیل الکترودی استاندارد را نمی دهند . مثل بررسی نگه داری محلول آهن ii سولفات در ظرف روی !!!!
      پس لازم است که این سری به گونه ای که در زیر داده شده به ذهن سپرده شود . به طوری که تمام تست های الکتروشیمی را می توان با این دو تا سری پاسخ داد .
      در سلول های گالوانی ، فقط سری لپ کسما به کار می آید ، در حالی که در تست های سلول های الکترولیتی هر دوسری : لپ کسما و همچمنین سری آی .بی آر. مورد استفاده خواهد بود . من و شاگردانم داریم فقط بااین دوسری همه تست ها را پاسخ می دهیم.
      شما هم سعی کنید .
      به امید روزی که کاربران این انجمن ، از پرداختن به پست های اجوف و توخالی دست بر دارند و واقعیت ها را به چشم عقل ببینند .
      34.jpg

5. Top | #245
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Sheytani
      نمایش مشخصات
      سلام ، در جواب خود تجدید نظر کنید . 1- در سلول های الکترولیتی در اطراف کاتد ، کاتیون نمک را با مولکول های آب رقابت سنجی کنید . و در اطراف آند ، آنیون نمک را با مولکول های آب رقابت سنجی کنید 2- شما در الکترولیز برای پاسخ دادن سرعتی ، روند مقایسه ای کاهش در کاتد و اکسایش در آند را به گونه ای مسلط شوید . . شاید در کلاس به شما گفتند که جدول پتانسیل الکترودی را می دهند !! سوالات زیادی مطرح می شود که در کنار آن پتانسیل الکترودی استاندارد را نمی دهند . مثل بررسی نگه داری محلول آهن ii سولفات در ظرف روی !!!!پس لازم است که این سری به گونه ای که در زیر داده شده به ذهن سپرده شود . به طوری که تمام تست های الکتروشیمی را می توان با این دو تا سری پاسخ داد .در سلول های گالوانی ، فقط سری لپ کسما به کار می آید ، در حالی که در تست های سلول های الکترولیتی هر دوسری : لپ کسما و همچمنین سری آی .بی آر. مورد استفاده خواهد بود . من و شاگردانم داریم فقط بااین دوسری همه تست ها را پاسخ می دهیم.شما هم سعی کنید .به امید روزی که کاربران این انجمن ، از پرداختن به پست های اجوف و توخالی دست بر دارند و واقعیت ها را به چشم عقل ببینند . برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 34.jpg
مشاهده: 139
حجم: 75.1 کیلو بایت
      خسته نباشید آقای مومنی...من هنوز در درست بودن گزینه 1شک دارم چون فرمول زنگ آهن به صورت 4Fe (oh)3 است و تعداد اتم ها با فرمولی که در گزینه یک آورده شده یکی نیست....به هر حال اگر گزینه یک درست باشد..گزینه سه نادرست است و تنها توجیهی که برای نادرست بودنش میتوانم بیاورم این است که چون در رقابت آندی آب برنده میشود و اکسیژن آزاد میشود اضافه کردن یدید باعث تولید بیشتر اکسیژن شده و اطراف آند روشن تر میشود...آقای مومنی لطف کنید در صورت اشتباه بودن جواب رو بگید چون من به جواب خودم شک دارم....با سپاس فراوان

6. Top | #246
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Sheytani
      نمایش مشخصات
      خسته نباشید آقای مومنی...
      من هنوز در درست بودن گزینه 1شک دارم چون فرمول زنگ آهن به صورت 4Fe (oh)3 است و تعداد اتم ها با فرمولی که در گزینه یک آورده شده یکی نیست....به هر حال اگر گزینه یک درست باشد..گزینه سه نادرست است و تنها توجیهی که برای نادرست بودنش میتوانم بیاورم این است که چون در رقابت آندی آب برنده میشود و اکسیژن آزاد میشود اضافه کردن یدید باعث تولید بیشتر اکسیژن شده و اطراف آند روشن تر میشود...آقای مومنی لطف کنید در صورت اشتباه بودن جواب رو بگید چون من به جواب خودم شک دارم....
      با سپاس فراوان

7. Top | #247
      پاسخگوی ارشد

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Erwin schrodinger نمایش پست ها
      خسته نباشید آقای مومنی...
      من هنوز در درست بودن گزینه 1شک دارم چون فرمول زنگ آهن به صورت 4Fe (oh)3 است و تعداد اتم ها با فرمولی که در گزینه یک آورده شده یکی نیست....به هر حال اگر گزینه یک درست باشد..گزینه سه نادرست است و تنها توجیهی که برای نادرست بودنش میتوانم بیاورم این است که چون در رقابت آندی آب برنده میشود و اکسیژن آزاد میشود اضافه کردن یدید باعث تولید بیشتر اکسیژن شده و اطراف آند روشن تر میشود...آقای مومنی لطف کنید در صورت اشتباه بودن جواب رو بگید چون من به جواب خودم شک دارم....
      با سپاس فراوان
      سلام . اگر تاخیری در پاسخ به این سوال بود ، صرفا به این دلیل است که دوستان زیادی در بحث شرکت کنند ( عجب خوش خیالم من ، قابل توجه کسانی که صورت سوال را پاک می کنند . )
      31m.png

8. Top | #248
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سلام
      کتاب زرد به عقیده من طوفان علمی است...خیلی به مسایل محاسباتی کنکور که حدود60%سوالات را دربرگرفته عالی کرده است...از استاد مومنی تشکر به خاطر زحمات شبانه روزی

9. Top | #249
      پاسخگوی ارشد

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      قابل توجه کسانی که هیچ وقت صورت سوال را در زندگی پاک نمی کنند ، حتی این سوال تکمیلی و ترکیبی ،
      آگاه باش ، هر گاه با سرعت معقولی این تست را پاسخ دادی ، پس می تونی بگی که تکنیک های سرعتی را آموختی .
      94.1.12.png

10. Top | #250
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      قابل توجه کسانی که هیچ وقت صورت سوال را در زندگی پاک نمی کنند ، حتی این سوال تکمیلی و ترکیبی ،
      آگاه باش ، هر گاه با سرعت معقولی این تست را پاسخ دادی ، پس می تونی بگی که تکنیک های سرعتی را آموختی .
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 94.1.12.PNG
مشاهده: 131
حجم: 7.5 کیلو بایت
      ۲ میشه فک کنم روی ۳ شک دارم
      صورت سوال: واکنش خود به خودي
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

11. Top | #251
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      کاش زمان ما اینجور اساتیدی بودند....

در حسرتش مانیدیم ورفت......

12. Top | #252
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      قبل کنکور تستو دیدی......

چ شود.......اون هم شیمی با ضریب9===========3125نمره(تراز)کنکو ر

13. Top | #253
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط امین دهقان نمایش پست ها
      قبل کنکور تستو دیدی......

چ شود.......اون هم شیمی با ضریب9===========3125نمره(تراز)کنکو ر
      استاد بزرگی هستن آقای مومنی ، مرد شماره یک شیمی ایران
      وقتی استاد مومنی تو این عرصه قدم گذاشتن اساتید دیگه در مقابل ایشون خاضع شدن ،
      استاد مومنی واقعا استاد بینظیریست
      یکه تاز شیمی ایران ..
      .
      .
      .
      ده سال گذشت ..

14. Top | #254
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      استاد سلام

امسال واسه جمع یندی چه برنامه هایی دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

15. Top | #255
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط امین دهقان نمایش پست ها
      استاد سلام

امسال واسه جمع یندی چه برنامه هایی دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      یه برنامه هایی واست داره توووووووپ

صفحه 17 از 22 نخستنخست ... 7161718 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)