اونی که اراده کرده برای رتبه زیر 100 اگر معدلش زیر 10 هم باشه باز به خواستش میرسه.
برادر جان شما زیست رو 100 بزن حالا 100 زیاده شما 80 بزن 90 بزن اگر پزشکی قبول نشدی بیا هرچی دوس داری بهم بگو.
نمیدونم شما برای قبولی میخونید یا رتبه؟
اونی که اراده کرده برای رتبه زیر 100 اگر معدلش زیر 10 هم باشه باز به خواستش میرسه.
برادر جان شما زیست رو 100 بزن حالا 100 زیاده شما 80 بزن 90 بزن اگر پزشکی قبول نشدی بیا هرچی دوس داری بهم بگو.
نمیدونم شما برای قبولی میخونید یا رتبه؟
بچه ها سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااام
اولین روز عضویتمه....
خوشحالم که اولین پیامو که خوندم انقد بهم امید داد که الان میخوام پرواز کنم.
پرواااااااااااااااااااااا ااااااااززززززززززززززز
:yahoo (19):
خورد شدم.
شکستم
..5 ماه مونده...
بشینیم بخونیم حون مادرمون
این راه سبز کنکور که زدم
تا الان امید میداد
اما ...
مردم..
داغون شدم..
با معدل 14 ونیم چط
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
به دخمل جماعت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
حالم از تاپیک معدل بهم میخوره..خواهشا دیگه نزنین...مگه تو 5 ماه میشه معدلو ارتقا داد که این همه استرس وارد میکنین..الان جلو پاتون یه راه مونده اونم کنکور....لطفا این 5ماهو اصلا به معدل فک نکنین.
عاقا فاز منفی دادین فکرم مشغول شد
ادبیات=14.75
دینی=17.5
زبان فارسی=16.5
زبان=18.25
عربی=18.25
فیزیک=16.5
شیمی=18.25
جبر=20
حسابان=19
هندسه=16.75
معدل=17.61
وضع من چطوره؟ خیلی خرابه نه؟ خیلی نگران شدم
چرا هی تو دل ِ آدم و خالی می کنید ... من معدل کتبیم15/23 هستش برای اینکه علوم آز . رادیولوژی یـآ هوشبری اصف و کاشان و بیارم درصدام باید میانگینش چند باشه تو را خدا یکی جواب بده ــآآآآآآآآآ ؟؟
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
چرا هی تو دل ِ آدم و خالی می کنید ... من معدل کتبیم15/23 هستش برای اینکه علوم آز . رادیولوژی یـآ هوشبری اصف و کاشان و بیارم درصدام باید میانگینش چند باشه تو را خدا یکی جواب بده ــآآآآآآآآآ ؟؟
تمـآم دنیـآ محلـه ی کوچکی ـست کـه تـو در آن متـولد میـشَوی و من میـان بـآزی ِ بچه هآی محلـه به عشـق ِ تـو پیــر میشـوم !
ویرایش توسط idealist : 18 دی 1393 در ساعت 15:37
تمـآم دنیـآ محلـه ی کوچکی ـست کـه تـو در آن متـولد میـشَوی و من میـان بـآزی ِ بچه هآی محلـه به عشـق ِ تـو پیــر میشـوم !
عاجزانه از مدیرسایت درخواست دارم این تاپیکهای مسخره ی معدلو حذف کنه که فقط رژه می ره رو تمرکز بچه ها!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)