ماشالا به اینا..ما همسنشون بودیم فک میکردیم مامان باباهامون خواهر برادرن..چه چیزایی حالیشون میشه مردم در طفولیت..
ماشالا به اینا..ما همسنشون بودیم فک میکردیم مامان باباهامون خواهر برادرن..چه چیزایی حالیشون میشه مردم در طفولیت..
یعنی واقعیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer... Nehir asla durmaz...duran siz akan hayat olur...
کسی میتونه آینده ی این نوزاد رو تضمین کنه ؟
نه از نظر مالی ، حداقلش از نظر رشد عقلی و فرهنگی !
تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..
M-aB
شاید بگید دوباره داره بحث مدهبی و دینی می کنه() ولی اینا یحتمل برای شهرهای مرزی جنوبی یا شرقی هستند و به دلایل مذهبی زود ازدواج کردن!! البته احتمالا!!
دهه هشتادی دهه هشتادی که میگن اینانااااااا
من از الان نگران دهه نودیام
که مدرسه نرفته بچه دار بشن ... شایدم متولد نشده بچه دار بشن بچشون از خودشون بزرگتر بشه -_-
متاسفم که هنوزم همچین خانواده هایی پیدا میشن چطور میتونن با اینده بچه هاشون بازی کنن ... یعنی یه عده اینقد فهم و شعورشون عقب افتادس ؟
من تا دوازده سالگی فرق زن و مردو نمیدونستم اینا بچه هم دارن یا خدااااااا
سر صبح یه نخ سیگار تا چشما باز شد ...
روی میز تیکت با پول نقد و پاسپورت
یه کبریت، یه بنزین، یه رویا، یه خونه
یه کوله خاطره که باید جا بمونه...
آیا تو چنان که می نمایی ، تنگی!
رسم و رسوم باشه مشکل حل میشه ؟ همه چی اوکی ؟
خیلی از رسم و رسومات دهه هاست که دیگه اجرا نمیشن همچین چیزایی هم باید جزو اون موارد منقرض شده میشدن که متاسفانه نشدن! (چی گفتم:d)
دلیل نمیشه از همچین کاری حمایت کنی
پس تو بگو اعراب دوران جاهلیت که دختراشونو زنده به گور میکردن هم رسمشون بوده و خوب نیست راجب زنده به گور کردن دخترا نظرات نامناسبی بدیم.
یا کلی رسم و رسوم اشتباه دیگه که تو هر کشوری وجود داره
در ضمن ازدواج کودکان تو هیچ جای دنیا قابل قبول نیست به جز کشورای جهان سوم من جمله کشور عزیزمون ایرران اسلامی !! که هنوزم همچین ازدواجایی بصورت قانونی انجام میشه و مشکلی نداره
سر صبح یه نخ سیگار تا چشما باز شد ...
روی میز تیکت با پول نقد و پاسپورت
یه کبریت، یه بنزین، یه رویا، یه خونه
یه کوله خاطره که باید جا بمونه...
چطوری پسر 13 ساله بچه دار شده؟حتما 10 سالگی به سن بلوغ رسیده![]()
اگر گویی که بتوانم ، قدم درنه که بتوانی
وگر گویی که نتوانم ، برو بنشین که نتوانی
قرار نیست انسان ببیند بعد باور کند، قرار است انسان باور کند که می تواند تا ببیند. زیرا قانون زندگی قانون باور هاست.
بابا شاید بیچاره ها اومدن با بچه عکس بگیرن!باز مردم حرف درآوردن!!!!
اصلا نمیاد ن به دحتره ن به پسره!!!
*looking for..
**in niz bogzarad
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)