خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 5 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 73
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lahze نمایش پست ها
      معنای کنکور ینی رقابت
      رقابت هم در شرایطی رقابت نامیده میشه که شرایط یکسان باشه !!
      برای همه شرایط یکسان باشه !!
      مثلا تو المپیک هیچ وقت کسی که معلولیت جسمی داره نمیاد با ی آدم سالم رقابت کنه و این افراد تو پارا المپیک با کسایی رقابت میکنه که شرایطی مث خودش دارن!!
      یک سهمیه منطقه دادن دیگ این ینی عدالت ؟؟
      من نمیگم که تو این شرایط نمیشه ربته آورد میشه ولی سختی ک باید بکشی چن برابر اونی ک بهترین شرایط و دارن
      البته خیلی ها هم هستن ک تو منطقه 1 و تو کلان شهرا درس میخونن و اونا هم دسترسی به یک معلم و استاد خوب ندارن!!
      مثلا الان چی میشه صدا و سیما بیاد چن تا از استادای خوب رو بیاره و تو تلویزیون ی کلاس کنکور واس همه ی ایران با کیفیت خوب برگزار کنه !!!
      وقتی پای پول در میون باش عدالت هیج معنایی نداره
      امام علی (ع) رو هم ی عده ای با پول جاشو گرفتن و عدالت و با پول خریدن !!
      سال سوم دبیرستان آزمون پیشرفت تحصیلی داشتیم و معلم زیستمون اومد به حساب جوابای زیست و گفت تا تو منطقه اسم مدرسمون خوب بشه ولی با÷ 11ین ک اون گفته بئد درصد زیستمون کل کلاس 28 بود ؟؟؟این ینی چی ؟؟ینی ی معلمی بهمون درس میداد ک زیست نمیدونست چیه !!این ینی عدالت؟؟؟؟
      استاد افشارم تو یکی از همایشاش گفت ک دکتر توکلی (رئیس سازمان سنجش ) گفته واس کنکور کتاب درسی کافیه و نیازی به هیچی نیس !!در حالی ک خود ایشون واس این ک دخترشون پزشکی قبول بشه چن میلیون خرج کرده ک دخترشون ب زور قبول شده حرفشم ینی شلغم
      برای موفقیت در کنکور:
      درس خواندن 99.99درصد
      گیردادن به سازمان سنجش و پیش بینی و بد و بیراه به مسئولین و رسیدگی به اوضاع کواکب.01درصد در صورت نیاز

2. Top | #32
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezagmi نمایش پست ها
      برای موفقیت در کنکور:
      درس خواندن 99.99درصد
      گیردادن به سازمان سنجش و پیش بینی و بد و بیراه به مسئولین و رسیدگی به اوضاع کواکب.01درصد در صورت نیاز
      آقا اصن آی لاو سنجش
      آی لاو یو دکتر توکلی
      درود بر دختر عمو توکلی

3. Top | #33
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سمپادی بودن به معنی باهوش بودن نیست.خود من سمپاد بودم ولی به شدت مخالفم با اینکه سمپادیا باید سهمیه داشته باشن.سمپادی بودن تنها خوبیش اینه که ممکنه پایت نسبت به بقیه قوی تر بشه.که البته همه اینجوری نیستن.نمونش دختر خاله خودم که اونم سمپاده امتحانای ترمشو با بدبختی رد میکنه.
      سهمیه مناطق هم به نظر من یه چیز عادلانس.تو همین شهر ما بچه های منطقه 3 از شهرای اطراف اکثرا میان خونه اجاره میکنن و اینجا کلاس کنکور میرن.
      دختر دکتر توکلی هم بالاخره دختر ایشونه دیگه واسه دخترش خرج نکنه واسه کی خرج کنه؟!باز خوبه حداقل همینجوری نفرستاده دخترشو دانشگاه.
      به نظرم کنکور در حال حاضر و با توجه به شرایطی که الان هست بهترین نوع گزینشه.
      حداقل خیلی بهتر از تاثیر معدله.

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      دنبال عدالت میگردی
      بیخیال باو بشین درستو بخون بقیه دارن میخونن عقب نیوفتی...

5. Top | #35
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      فعلا رکورد کنکورم دست بچه های منطقه 3 هستش !!!آقای رستگار رحمانی عجوبه قرن تو کنکور !!!

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

آقا ی هلیکوپتر داره بالای آسمون اینجا میچرخه فک کنم اومدن منو دستگیر کنن به خاطر حرفام:yahoo (19):

6. Top | #36
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اقا اصن قبول سمادیا سهمیه نمیخوان.واقعا هم لازم نیست اگه بچه های فرهنگیا سهمیه ندارن.
      ولی کی گفته بچه های معلما باید سهمیه داشته باشن؟
      در ضمن با تشکر از زحمات تمامی معلمای گرامی ولی تو ایران فقط47.5درصد معلما واقعا زحمت میکشن.ما الان نصف اساتید محترمه تو دفتر بیکارن.پشت کامپیوتر بخشنامه میگیرین.
      اصن میگیم همشون خودشونو فدای بچه های مردم کردن (معلما)چ دخلی ب بچه هاشون داره.؟؟
      okجانبازا و شهیدارو قبول دارم.
      وایی بیخیال اصن.موفق باشید

7. Top | #37
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کی گفته سمپادی ها و بچه های فرهنگی سهمیه دارن؟؟؟؟

8. Top | #38
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mamad.hny نمایش پست ها
      کی گفته سمپادی ها و بچه های فرهنگی سهمیه دارن؟؟؟؟
      سمپادیارو نمیدونم ولی بچه فرهنگیا دارن

9. Top | #39
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سمپادیا که سهمیه ندارن.فرزندان فرهنگیانم فقط برای دانشگاه فرهنگیان سهمیه دارن.
      نمیشه که همه ملت با سهمیه برن دانشگاه.
      فکر کردن به این چیزا فقط وقتمونو هدر میده.اتفاقا به نظر من قشنگتره که فقط با تلاش خودمون بریم دانشگاه.

10. Top | #40
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عادلانه نیست ولی فقط این سهمیه ی مناطق خوبه
      اونایی که توی تهران و بهترین مدارسن نمیفهمن توی شهرای کم جمعیت
      و روستاها چی میگذره !! ما اینجا معلم دینی داریم فیزیک درس میده !!
      ^______________________^

11. Top | #41
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط simin11 نمایش پست ها
      سمپادیا که سهمیه ندارن.فرزندان فرهنگیانم فقط برای دانشگاه فرهنگیان سهمیه دارن.
      نمیشه که همه ملت با سهمیه برن دانشگاه.
      فکر کردن به این چیزا فقط وقتمونو هدر میده.اتفاقا به نظر من قشنگتره که فقط با تلاش خودمون بریم دانشگاه.
      اره دقیقا.من عذر میخوام...
      فکر کردن ب این چیزا فقط باعث میشه وقتمون بگذره....
      تازه همین نت اومدن و بحث کردن سر این چیزام اشتباس...من تا چند سال پیش معتاد بودم ترک کردم.

12. Top | #42
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط شاداب.. نمایش پست ها
      سلام عزیزم
      اولا این کوچک ترین خدمتیه ک ب فرهنگیان میکنن در برابر زحمتی که میکشن(نسبت ب حقوقشون) اونم با دانش اموزایه الان .........خیلی پررو شدن (بلا نسبت شما) والا ماهم دانش اموز بودیم .........چند وقت پیش ی دانش اموز اول دبیرستان شاهرگ دبیر مهربون و زحمت کش شهرمون رو سر کلاس جلوی همه زد ............امنیت جانی م ندارن دیگه!!!!
      ثانیا ما اصلا تو قبولیه دانشگاه فرهنگیان سهمیه ای نداریم فقط تو مصاحبش امتیاز ب حساب میاد بنده پرسیدم ..
      سهمیه کجا بود من تحقیق کردم جانبازان سهمیه داره اما فرهنگیان که دانشگاه خودشونم هست سهمیه ندارن

مطمین بلشین تا زمانی که امکانات همه جا مثل هم نباشه و یه عده با سهمیه برن دانشگاه بی عدالتی هست وقرار نیست درست بشه

13. Top | #43
      کاربر اخراجی

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sam-n نمایش پست ها
      تو کنکوری که دروسی مثله دینی و عربی ملاک باشه مفتشم گرونه
      lمیشناسم یکی با دینی 8 درصد و ریاضی 92 امیرکبیر میخونه
      خودت باید بخواهی دوست عزیز
      هرچند بنده از شما بی م....ترم.

14. Top | #44
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lahze نمایش پست ها
      معنای کنکور ینی رقابت
      رقابت هم در شرایطی رقابت نامیده میشه که شرایط یکسان باشه !!
      برای همه شرایط یکسان باشه !!
      مثلا تو المپیک هیچ وقت کسی که معلولیت جسمی داره نمیاد با ی آدم سالم رقابت کنه و این افراد تو پارا المپیک با کسایی رقابت میکنه که شرایطی مث خودش دارن!!
      یک سهمیه منطقه دادن دیگ این ینی عدالت ؟؟
      من نمیگم که تو این شرایط نمیشه ربته آورد میشه ولی سختی ک باید بکشی چن برابر اونی ک بهترین شرایط و دارن
      البته خیلی ها هم هستن ک تو منطقه 1 و تو کلان شهرا درس میخونن و اونا هم دسترسی به یک معلم و استاد خوب ندارن!!
      مثلا الان چی میشه صدا و سیما بیاد چن تا از استادای خوب رو بیاره و تو تلویزیون ی کلاس کنکور واس همه ی ایران با کیفیت خوب برگزار کنه !!!
      وقتی پای پول در میون باش عدالت هیج معنایی نداره
      امام علی (ع) رو هم ی عده ای با پول جاشو گرفتن و عدالت و با پول خریدن !!
      سال سوم دبیرستان آزمون پیشرفت تحصیلی داشتیم و معلم زیستمون اومد به حساب جوابای زیست و گفت تا تو منطقه اسم مدرسمون خوب بشه ولی با÷ 11ین ک اون گفته بئد درصد زیستمون کل کلاس 28 بود ؟؟؟این ینی چی ؟؟ینی ی معلمی بهمون درس میداد ک زیست نمیدونست چیه !!این ینی عدالت؟؟؟؟
      استاد افشارم تو یکی از همایشاش گفت ک دکتر توکلی (رئیس سازمان سنجش ) گفته واس کنکور کتاب درسی کافیه و نیازی به هیچی نیس !!در حالی ک خود ایشون واس این ک دخترشون پزشکی قبول بشه چن میلیون خرج کرده ک دخترشون ب زور قبول شده حرفشم ینی شلغم
      دوست عزیز اولا تو این دنیا دنبال عدالت نباش که گیرت نمیاد.

دوما گلیمت یه متر زیر آبه بخوای اینجوری پیش بری داغون میشه و نمیتونی از آب بکشیش بیرون.

سوما اگه کنکوری هستی اصل مطلب رو بچسپ. این حواشی چیه که خودتو گرفتارش کردی؟؟؟

مگه تنها تویی که این شرایط رو داری؟؟؟

حرف زدن درموردش فقط وقت و انرژیت رو هدر میده...

اینو باهمه هستم: برخلاف جریان آب شنا کردن لذتش بیشتره.مطمئن باش لذتی که تو بخاطر پیروز شدن تجربه میکنی از همه بیشتره چون مبارزه ناعادلانه بوده.
      چرخ یک گاری در حسرت واماندن اسب
      اسب درحسرت خوابیدن گاریچی
      ومرد گاریچی در حسرت مرگ

15. Top | #45
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط :کمدین: نمایش پست ها
      دوست عزیز اولا تو این دنیا دنبال عدالت نباش که گیرت نمیاد.

دوما گلیمت یه متر زیر آبه بخوای اینجوری پیش بری داغون میشه و نمیتونی از آب بکشیش بیرون.

سوما اگه کنکوری هستی اصل مطلب رو بچسپ. این حواشی چیه که خودتو گرفتارش کردی؟؟؟

مگه تنها تویی که این شرایط رو داری؟؟؟

حرف زدن درموردش فقط وقت و انرژیت رو هدر میده...

اینو باهمه هستم: برخلاف جریان آب شنا کردن لذتش بیشتره.مطمئن باش لذتی که تو بخاطر پیروز شدن تجربه میکنی از همه بیشتره چون مبارزه ناعادلانه بوده.

قانعم کردی خداییش !!

نقل قول نوشته اصلی توسط hamed2357 نمایش پست ها
      lمیشناسم یکی با دینی 8 درصد و ریاضی 92 امیرکبیر میخونه
      خودت باید بخواهی دوست عزیز
      هرچند بنده از شما بی م....ترم.
      خب من اگ میتونستم ریاضی رو بالای 50 بزنم ک دیگ الان سکته مغزی وقلبی کرده بودم

صفحه 3 از 5 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)