اینا نباید اصلا کنکور بدن... سمپادی ها باید مستقیم بشینن دانشگاه تهران !...
در مورد سهمیه جانبازی هم با اینکه مخالفشم ولی حقه ! اگه پدرای این شهیدا نبودن ! یکی مثل ما ها حتی امتحان کنکور رو نمی تونست تو خابم ببینه !...
اگه وام بدون تسهیلات و سود و... میدن بهشون اگه امتیاز دارن به نظرت واسشون پدر میشه ؟ والا نمیشه !
با همه احترامی که واسه نظر دوستان قائلم ........
.....................
به نظر من : کنکور حال حاضر یکی از عادلانه ترین و بهترین کنکورایی هستش که تا به حال برگزار شده .................. ==== >>> و حتی خیلی دوس دارم که از اینی هم که هستش سخت تر بشه، در حد مرگ سختش کنن که من حال می کنم
سخت شدن کنکور حرف من نیست !!سخت هم بشه واس همه سخت میشه !!ولی عده ای از پس این سختی برمیان و عده ای داغون میشن
ایول به شما دوست عزیز .
........................................
دقیقا نکته سر همینه !! اونی که از پس این سختی برمیاد، که درست و حرفی نیست!!
ولی واسه ی اونی که «در ظاهر از پس این سختی بر نمیاد» یه فرصت عالی میشه واسه رشد !! واسه بهتر شدن !! یعنی اول آدمای عقلمند دور و برش باید اینو متوجه بشن و بعد خودش، که هرچی که باشی بازهم جا واسه ی رشد و بهتر شدن هستش تا بتونی در جایگاه یه متخصص قرار بگیری، و این دقیقن همون چیزی هستش که جامعه ی جهان سومی ما شدیدن بهش نیاز داره
اینو تو هماش استاد افشار شنیدم حتما دکتر افشار خبر دارن ک این حرفو زدن اگ نه بدون دلیل چیزی نمیگه ک!!
مطمئنن دختر توکلی هم بهترین استادارو داشته و خبرا به گوش اینو اون میرسه دیگ اصن بیخیال این شیم من تمام حرفم اینجاس ک گفته واس کنکور کتاب درسی کافیه؟؟؟
آره کتاب درسی کافیه به شرطی این ک ی جزوه ی خوب با معلم خوب تو دوران مدرسه داشته باشی !!! جزوه ای ک مکمل کتاب باشه و معلمی ک خط به خط کتابو بهت بفهمونه
ن بهت نمره بده ولره تو دفتر بشینه با گوشیش ور بره
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
منظورت در یک خط این ک پشت کنکور بمونن !!
من ک خسته شدم از پشت کنکور موندن
ویرایش توسط Mr. ARAD : 14 دی 1393 در ساعت 00:12
اخه فقط سهمیه منطقه نیس که،اگه بقیه سهمیه ها رو هم در نظر بگیری،خیلی خیلی بی عدالتی هست
حق حضانت برای تو ، درد زایمان برای من! نام خانواده برای تو ، زحمت خانواده برای من ! چهار عقد ، برای تو ، حسرت عشق برای من ! هزار صیغه برای تو ، حکم سنگسار برای من ! هوس برای تو ! عفاف برای من ! هــــــــــــــزار ســـــــال گذشت این مرض درمان نشد !! همه چیز برای تو ؛ و هیچ برای من .. براستی زن بودن کار مشکلی است : مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی ، همانند یک مرد کار کنی ، شبیه یک دختر جوان به نظر برسی و مثل یک سالمند فکر کنی؛... .
"سیمین دانشور"
ببین 90%خود فرد مهم هست تو درس خوندن،چون اگه اون طوری نباشه،کسی که تو روستا زندگی میکنه و همراه با چوپانی،درس میخونه،نباید عمرا قبول بشه،اما همون شخص رتبه زیر 10 کنکور میاره....پس نگو معلم ندارم فلان شد،،،،،یکی هم اینکه برو قبولی امسال رو نگاه کن،،،سهمیه منطقه 1 رو خیلی کم کردن،عوضش مال منطقه 2 و3 رو زیاد کردن،که البته منطقه 3 داوطلبش هم کمتره،پس احتمال قبولیتون خیلی زیاده...یکی هم سهمیه های دیگه به جز سهمیه مناطق باعث شده کسایی که کاملا بدون سهمیه هستن،احتمال قبولیشون پایین بیاد،پس برو کلاهتو بنداز بالا
حق حضانت برای تو ، درد زایمان برای من! نام خانواده برای تو ، زحمت خانواده برای من ! چهار عقد ، برای تو ، حسرت عشق برای من ! هزار صیغه برای تو ، حکم سنگسار برای من ! هوس برای تو ! عفاف برای من ! هــــــــــــــزار ســـــــال گذشت این مرض درمان نشد !! همه چیز برای تو ؛ و هیچ برای من .. براستی زن بودن کار مشکلی است : مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی ، همانند یک مرد کار کنی ، شبیه یک دختر جوان به نظر برسی و مثل یک سالمند فکر کنی؛... .
"سیمین دانشور"
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)