میخواهم مولف بی صدای کتاب های کمک آموزشی باشم تا بازیگر پر سر و صدای دی وی دی های آموزشی!
میخواهم آقا معلمِ دوست داشتنی بچه ها باشم! نه استادِ استاد پرورِ موسسه خودم!
میخواهم دانش آموزانم را به جنگ و پیکار با علم فرا خوانم! نه یادگیری راحت با جمع و تفریق!
میخوام بالِ پرواز دانش آموزانم باشم نه معلم ِ پروازی با روش های بدونِ فرمول!
میخواهم درس های طلایی زندگی را به دانش آموزانم یاد بدهم! نه پکیچ طلایی را به خوردشان دهم!
میخواهم قهرمانِ دلِ دانش آموزانم باشمو معشوق آنان نه رتبه یک موتور جستجوی گوگل!
میخواهم اگر معلم شدم باید و نباید های زندگی را به شاگردانم درس دهم نه این و آن های کتاب های درسی را!
میخواهم دانش آموزانم را آموزش دهم در راهِ پیش بینی خطراتِ زندگی! نه به دامشان اندازم اندر رهِ پیش بینی سوالات کنکور!
میخواهم مرحمِ دلِ شاگردانم باشم در روز های سختِ زندگی! نه مشاور رتبه 1 شوم کنند من را بندگی!
میخواهم شاگردانم هر شب من را در ذهنشان مرور کنند قبل از خفتن! نه متفاوت ترین برنامه کنکوری شوم به ازای پول سُفتن!
میخواهم به آنان برخورد با انسان های بی معلومات را یاد بدهم! نه رد شدن از سدِ کنکور و تست زدن را بی دانش!
میخواهم ستاره ای شوم در دلِ تک تکِ دوستانم! نه عکسی بر پوستر های تبلیغاتی غاصبان!
دوست دارم به دوستانم رایگان دست نوشته هایم را اهدا کنم! نه به عنوان جزوه فوق تکنیکی بی نام و نشان!
یک سوال!
چرا معلم های دبستان راهنمایی دبیرستان هنوز قیافشون تو ذهنمونه! و اون هارو اونقدر دوست داریم! عاشقشونیم!
ولی معلم های کنکور رو حتی ندیده و برخورد نکرده ازشون بدمون میاد؟!
چرا مدیر مدرسمون رو مثل پدر مادرمون دوست داریم! اما 99% مشاورای کنکورو کلاه بردار و عوضی خطاب میکنیم؟
انتخاب با شماست!
میخوای وارد شی تو راهِ کنکورو مشاور و برنامه ریز رتبه های برتر کنکور شی و هزاران آدم رو از خودت منفور بکنی!
یا میخوای دکتر مهندس وکیل شی و چند میلیون نفر رو عاشق خودت بکنی؟!
انتخاب با خودته
دلم برای دست های گچی معلم هایم تنگ شده! دلم برای مدال و کارت های آفرین تنگ شده! دلم برای جر خوردنِ کتاب درسی ام از زورِ پاک کن تنگ شده!
برگرفته شده از ***************