خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

تحصیلات و ورود به رشته خلبانی

سلام
      اول از همه دقت کنید که سوال رو در مورد خودم نمی پرسم . پسر عموم که سال قبل کنکورش رو داده و الان دانشگاه هم می ره مخش متخلل شده و کمی دیوانگی و حماقت چاشنی اون یه ذره مغز فندقیش شده و می خواد از رشته ش انصراف بده و در رشته خلبانی تحصیل کنه.

آموزشگاه های آزاد خیلی گرونن حدود 100 میلیون. پس میخواد وارد این رشته از طریق دولتی بشه. هیچ کس تا الان هیچ اطلاعات مفیدی نداشته. خواهش می کنم دوستان و مشاورانی که میدونن چجوری یک پسر 20 ساله می تونه وارد رشته خلبانی اونم به صورت دولتی و رسمی بشه راهنمایی کنن.
      باید وارد ارتش بشه؟ باید کنکور بده ؟ چیکار باید بکنه ؟ رشته قبلیش هم تجربی بوده.

در ضمن خلبان این هواپیماهای مسافربری میخواد بشه. شوفر هوایی :yahoo (4):
      هر کسی میتونه تا هر جایی که دوست داره به این موجود بد و بیراه بگه البته در حد قوانین سایت. خانوادش رو دیوانه کرده 3 تا مشاور هم رفتن هیچ کدوم نمی دونستن که برای ورود به این رشته باید چیکار کرد؟(واقعا!!!! پس چجوری مشاورن؟).

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ما از وضعيت خبر نداريم حتي برنامه 90 رو هم تماشا نمي كنيم پس چگونه خلبان شويم؟!:yahoo (4):

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fereshte_ نمایش پست ها
      سلام
      اول از همه دقت کنید که سوال رو در مورد خودم نمی پرسم . پسر عموم که سال قبل کنکورش رو داده و الان دانشگاه هم می ره مخش متخلل شده و کمی دیوانگی و حماقت چاشنی اون یه ذره مغز فندقیش شده و می خواد از رشته ش انصراف بده و در رشته خلبانی تحصیل کنه.

آموزشگاه های آزاد خیلی گرونن حدود 100 میلیون. پس میخواد وارد این رشته از طریق دولتی بشه. هیچ کس تا الان هیچ اطلاعات مفیدی نداشته. خواهش می کنم دوستان و مشاورانی که میدونن چجوری یک پسر 20 ساله می تونه وارد رشته خلبانی اونم به صورت دولتی و رسمی بشه راهنمایی کنن.
      باید وارد ارتش بشه؟ باید کنکور بده ؟ چیکار باید بکنه ؟ رشته قبلیش هم تجربی بوده.

در ضمن خلبان این هواپیماهای مسافربری میخواد بشه. شوفر هوایی :yahoo (4):
      هر کسی میتونه تا هر جایی که دوست داره به این موجود بد و بیراه بگه البته در حد قوانین سایت. خانوادش رو دیوانه کرده 3 تا مشاور هم رفتن هیچ کدوم نمی دونستن که برای ورود به این رشته باید چیکار کرد؟(واقعا!!!! پس چجوری مشاورن؟).
      سلام..اول بگم که من به دلیل علاقه زیادم به این رشته دارم pilot میخونم..البته شکاریش رو..بهش بگو در صورتی که 100%علاقه داره به سمتش بره چون اونجا خاله بازی نمیکنند قرار یه مرد واقعی پرورش داده بشه و قرار نیست زندگی با شرایط عادی رو تجربه کنه!!به 100 دقت کنید..من به دلیل مشکلات و سختی هایی که داره که البته نمیشه اینجا بیان کرد دارم بعد از 2سال برای کنکور میخونم برم پزشکی..چرا؟؟چون شاید 99% به این رشته علاقه داشتم نه 100%...امیدوارم متوجه شده باشین که رشته عادی نیست مخصوصا شکاریش..در ضمن اگه 20 سال به بالا باشه نمیتونه از طریق دولتی اقدام کنه به این نوشته ها دقت کن:
      تنها شاخه خلبانی که از طریق آزمون سراسری دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی دانشجو می‌پذیرد. شاخه خلبانی نظامی است که دانشجویان آن در دانشگاه هوایی شهید ستاری آموزش می‌بینند. یکی از شاخه‌های خلبانی که بسیار مورد توجه جوانان قرار دارد، خلبانی مسافربری است که در مرکز آموزش فنون هوایی تدریس می‌شود. این مرکز دولتی که وابسته به سازمان هواپیمایی کشوری و در حقیقت تنها واحد دولتی است که آموزش خلبانی غیر نظامی ایران را بر عهده دارد

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

سلام

سلام راستش تا این پست رو دیدم اولش خیلی خوشحال شدم ولی بعدش مردد بودم بنویسم یا نه راستش من دخترم خیییلی این رشته یعنی خلبانی رو دوست دارم هر کاری هرکاری کردم که از فکرش بیام بیرون نمیشه خوب چیکار کنم شاید باورتون نشه ولی هرچی کتاب اموزش خلبانی حفظ هستم قسمت های هواپیما رو سانت به سانت بلم 22 سالمه ولی نمیدونم چیکار کنم میشه کمکم کنید؟؟؟؟

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پرنیان بانو نمایش پست ها
      سلام راستش تا این پست رو دیدم اولش خیلی خوشحال شدم ولی بعدش مردد بودم بنویسم یا نه راستش من دخترم خیییلی این رشته یعنی خلبانی رو دوست دارم هر کاری هرکاری کردم که از فکرش بیام بیرون نمیشه خوب چیکار کنم شاید باورتون نشه ولی هرچی کتاب اموزش خلبانی حفظ هستم قسمت های هواپیما رو سانت به سانت بلم 22 سالمه ولی نمیدونم چیکار کنم میشه کمکم کنید؟؟؟؟
      هم اکنون در شهرهای شیراز-تهران-تبریز-اهواز و مشهد مراکزی برای آموزش خلبانی به دختران وجود داره اما هنوز اقدامی برای اشتغال به کار شون در ایران انجام نشده...در ضمن شما باید شرایط ویژه ای رو هم برای ورود به این رشته داشته باشید..موفق باشید

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پرنیان بانو نمایش پست ها
      شما دقیقا وضعیتتون مشابه پسر عمومهاونم اسم تمام هواپیماها جنگی شکاری مسافری آزمایشی و امکانات و ..... همه رو حفظه و کل صحبت ها و مکالمه ای که باهاش می کنی فقط راجع به همین چیزا هاست حتی ماست رو هم هواپیما ربط می ده. فقط این چی کار کنم یعنی چی؟ همه آمزوشگاه های خصوصی بهتون یاد می دن فقط کار نمی تونید بکنید که اونم چاره داره.اگر خواستی بیشتر بدونی بهتون شماره یا ایمیل پسر عموم رو بدم تقریبا همه آموزشگاه ها و اساتیدشون رو می شناسه.خودشم که تا الان نرفته فقط بحث مالی قضیه بوده.

واقعا شما چطوری از یه چیز وحشتناک آدم کش اونم تو کشور جهان چهارم خوشتون میاد. مثل این میمونه که بگید من عاشق اینم موهای بدنم رو با اره برقی اپیلاسیون کنم.والا...........اصا یه وضی..............

بعد می دونستید که کل آموزشگاههای خصوصی در تهران تنها از 2 هواپیمای آموزشی استفاده می کنند که همین 2 تا هم داغون و خسته و مربوط به دوران رضا شاه؟؟؟؟؟واقعا با چه عقل و منطقی حاضرید سوارش بشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اه .... اَره .... نقی ...مَنِم میخوام .....! ! !

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

سلام

خوب عزیزم هرکسی یه سلبقه ای داره در ضمن من میدونم اموزشگاههای خصوصی یاد میدند ولی بدون استخدام چه فایده ای؟؟؟مرسی اگه میشه ایمیلش رو بده

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)