درود بر تو
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
حذف شد
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
دوست عزیز شما اینو درک کن ریاضی یا فیزیک درسی نیست که بخوای خودت بشینی و بخونیش وقتی هیچ شناختی ازش نداری !!! وقتی معلمی ک خودش فیزیک بلد نیس به منی ک تو منطقه 3 درس میخونم چی میخواد یاد بده؟؟؟
ولی تو شهر معلما بهترن !! امکانات بیشتر !!! اون که شما میگی 80 درصد خود دانش آموز درست ؟؟؟ اما همون 20درصد که باید معلم بهت یاد بده وقتی نباشه باعث میشه 80 درصد بپره !! تلاش و هوش هم همه دارن !!
چ اونی ک تو روستا بوده( رستگار رحمانی ) چ اون کتو تهران و شهرای بزرگ!!
رستگار رحمانی هم سال 82 دیپلم گرفت و سال 88 شد عجوبه ی کنکور!! نکته اینجاس اون اگ امکانات داشت سال 83 باید میشد رتبه 1 !! سال 85 کنکور داده و شده رتبه 30 ریاضی اما چون ی نفر نبوده راهنماییش کنه ک کارای نظام وظیفشو انجام بده نتونسته انتخاب رشته کنه و سال 88 کنکور تجربی داده و شد نفر اول هم تو زبان هم تجربی!!! اینا تفاوت که باید با این همه سختی بیای و رتبه بیاری اما تو شهر اکثرا سال اولا
خود شما اگ رتبه 30 رو بیاری و نزارن انتخاب رشته کنی چیکار میکنی؟؟
من اصن حرفي درباره معلم نزدم كه ! وگرنه حرف شما درسته
بعدشم يه مزيتي كه شما ها دارين نسبت به ما اينه كه تايم مدرسه رفتنتون كمه حداقل اگه تو مدرسه نفهميديد ميتونيد بريد خودتون ياد بگيريد اما ما همش تو مدرسه ايم و اين واااااقعا بده و اذيت ميكنه
به هر حال به نظرم همه ي مزيت ها واسه ما نيست
چون آرامشي ك يه نفر تو روستا داره اصلا تو تهران نيس
هواي تهران داغونه
صب ميخواي بري مدرسه ترافيك
شب ميخواي برگردي ترافيك
اينارم حساب بكن
اما خب شما هم خيلي بايد سختي بكشيد ديگه
يني هر دومون بايد سختي بكشيم
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
اسماعیلی مود ، یا آقای شاکرین برای ریاضی تجربی .
طالقانی یا ظریفیان یا قاضی برای فیزیک
انتظاری برای شیمی
زیست هم که دبیر خوب نداریم ! فقط 2-3 تا بچه دکتر اومدن مثه بصیری قیافه معلم هارو در میارن !
ادبیات هم آقای تاج الدین .
همین لیست بالا مطمئن باش از خیلی از کسای دیگه بهترن !
عربی هم معلم خوب آنچنانی نداریم ! فقط رضایی رنجبر بود که اونم رفت آلمان .
بهت قول میدم اگه معلمی مثل اسماعیلی مود تو تهران بود ، امثال سروش موئینی و مهربان و ... باید تعطیل میکردن میرفتن :-)
متاسفم برا شما ، از حرصتون میمیرید
چرا؟چون میدونید اکثر رتبه های برتر از منطقه 3 ان ک بدون دبیرای تاپ فقط و فقط با تلاش خودشون و البته هوش خودشون تونستن موفق شن
پزشکی لیاقت میخواد ولی شما و امثال شما لایق رشته بهداشتم نیستین چ برسه ب پزشکی ..
متاسفم برا شما
شما ب جای رفتن ب کلاس این دبیرای تاپ بشین ی سال این طرز فکرتو عوض کن .. بیچاره .
هر چقدر پول بدی همون قدر آش می خوری.برید پرسجو کنید بینید چند درصد رتبه های برتر مرفه اند و همه شون سر کلاس بهترین دبیرا بودن یا تو مدرسه یا اموزشگاه و کلا بهترین امکانات رو داشتن مخصوصا در 3 سال اخیر کنکور رو برید بررسی کنید.این حرفای کمدی-حماسی رو که میگن یارو از تو کپر تلاش کرد و کتابای درسیشو خوند ورتبه دو رقمی و یک رقمی آورد رو باید....... توش.اینو فقط من نمیگم اگه شک دارید میتونید برید وبلاگ سروش موئینی تو بخش نطرات ازش پرسیدن حداقل برای قبول شدن تو رشته خوب باید چقدر خرج کرد؟در جواب میگه : حداقل باید 10 میلیون هزینه کرد.
ببینید وقتی نمیخوایم کاری رو تا آخرش انجام بدیم ، انکارش میکنیم بهونه ها صف میکشن. که مثلاً من نوعی به خاطر اینکه به معلم عالی دسترسی ندارم ، موفقیتم تضمینی نیست.
موفقیت تو هر کاری شرط اولش باوره ، بی تعارف! به هیچ عنوان شعار نمیدم. حداقل برای من این ثابت شدس. کنکور نزاع اراده و باور هامونه. باورهایی که خودت به وجود میاریشون .. قرار نیست از اول بوده باشن.این بسته به طرز فکرته.
کسایی که دبیر های خوبی دارن و از منظر شما حقشونه ، گیریم که باشه پس این افرادی که پول پارو میکنن چرا همشون رتبه برتر نمیشن؟
در مورد حرف جناب آقا موئینی هم کامنشونو دیدم بله. ولی برای من مصداق نیست. اصــلاً . من عقلم به چشممه. موقع ثبت نام نمیگن بیاین به صف شین اونایی که بالا10 میلیون خرج کردن حق ثبت نام دارن (!!)
البته اینم نمیگم که فقط باید کتاب خوند. (خصوصاً که درسش ریاضی باشه) خیر. کتاب لازمه هست ولی کافی نیست. با توجه به روند سوالات کنکور... بهتره از کتابهای کمک آموزشی/dvd/جزوه استاندارد استفاده کرد که این ها هم صرفاً نقش کاتالیزوری دارن، باید و اجباری نیست. .. ولی خُب در حالت کلی یک دبیر خوب برای عده ای شاید لازمه باشه برای اون دسته ای که خودشون به تنهایی نمیتونن مطالعه کنن و... ولی این باعث نمیشه افرادی که تو مناطق محروم هستن برچسب بی لیاقت بهشون بزنیم، بهشون بگیم همونجا بمون بپوس،ژیپس ـتو نوشخوار کن!
این نظر من بود به هر حال ...
+: لطفاً فاز منفی ندید. روحیه بچه هارو تخریب نکنید. اگر میتونید.:yahoo (4): مرسی.
یه نقدی داشتم در مورد این رنکیگی که ارائه شده.
کی رای داده به این دبیرها ؟ تعداد جامعه آماری به حدی بوده که بشه به عنوان نظرسنجی به رسمیت شناختش ؟
آقای کرامت اصلا توی لیست نیست در حالی که همه این دبیران برتر کانون که اسمشون اومده ( کهنگی و پناهی شایق و عالی پور ) کاملا زیر سایه ایشون هستن در کانون. خود شرکت رهپویان در سال 91 و 92 دو بار برای انتخاب دبیر زیست شناسی محصولاتش نظرسنجی به همراه جایزه گذاشت و هردوبار هم علی کرامت رای آورد. شما یه سر به سایت کانون و صفحه شخصی دبیران زیست شناسی کانون بزنین ببینین آیا کل دبیران همه رشته ها به اندازه آقای کرامت مخاطب دارن در کامت ها؟
سرودی چطور اول هست؟ ( همون مجید سرودیه دیگه ؟ قبلا طراح سال چهارم گزینه دو و پایه کانون بوده ) با اومدن پازوکی گزینه دو ایشون رو گذاشت کنار.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)