هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
چقد خوب
امیرحسین رو دیشب بعد مدت ها دیدمش ، فک کنم موسسه ی پروازهای ایران ( یه همچین چیزی ) میخونه ، به گفته خودش هم بعد از پایان درس و اخذ دوره لیسانس جذب قرارگاه شکاری اصفحان میشه
حالا اگه شد بعد امتحانای ترم اولم اطلاعات بیشتری میگیرم ازش و باهم ( یعنی شما ) تبادل میکنیم
من خودم رشته ام مهندسی برق هست ولی به آیرودینامیک هم علاقه خاصی دارم ... ببینم اگه شد رشته ای باییو داشته باشه بخونم
هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
قسمت های اصلی ساختمان هواپیما -------- Aircraft Structure
قسمت های اصلی تشکیل دهنده ی ساختمان هواپیما عبارتند از :
1- بدنه هواپیما
2- بال هواپیما
3- سکان های ثابت
4- فرامین پروازی
5- چرخ ها و سیستم ارابه فرود
----------------------
1- بدنه هواپیما Aircraft Fuselage
بدنه ی هواپیما قسمت عمده هواپیما ها را تشکیل می دهد و در واقع سایر قسمت ها و قطعات بطور مستقیم یا غیر مستقیم به آن متصل می شوند . از نظر عملکرد در هواپیماهای مختلف وظایف بدنه متفاوت است ولی به نوعی می توان گفت وظیفه اصلی بدنه در هواپیما ها تامین فضای لازم برای نفرات به همراه بار مفید است ؛ علاوه بر این بدنه باید دارای فضای کافی برای نصب متعلقات لازم از قبیل مخازن سوخت ، ارابه فرود ، موتور ، رادار ، قابلیت نصب بال و مجموعه دم ، تحمل اختلاف فشار داخل و خارج کابین در صورت پرواز هواپیما در ارتفاع بیش از 10000 پایی باشد .
ساختمان بدنه از نظر سازه ای از اجزایی مانند :
1- دیواره عرضی Bulkhead
2- ستون های طولی بدنه هواپیما Longeron
3- قاب ، چهارچوب Frame
4- ستون های فرعی Stringer
5- سازه فرعی شکل دهنده Former
6- پوسته Skin
تشکیل شده است .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)