سلام
کسی از کتابای انتشارات الما استفاده کرده
چطورن ؟؟؟؟؟؟
اگر منظورت کتابای دکتر محمد هاشمیه ... الحق و الانصاف ....از این کتابا چرت تر ندیده ام و نخواهم دید ...
بابا این آقای هاشمی جوگیره . سرکلاسش میگفت
کتابای من اینجا
نشر الگو
خیلی سبز
آبی قلمچی
گاج
یعنی فکر کرده از نشر الگو و خیلی سبز بهتره.
شما یا اصلا نمدونی زیست چیه یا سطح علمیت خیلی پایینه.من با کلاسها و کتابای دکتر محمد هاشمی زیست کنکور 94 رو 82 درصد زدم.سواد دکتر محمد هاشمی از همه اساتید دیگه بالاتره و این از مدرک تحصیلیشون مشخصه.شما بد نیست اساتید دیگه رو ببینی بعد نظر بدی البته اگه سواد کافی داشته باشی.
شما با کتابای دیگه نصف درصدمو هم نمیتونی بزنی.وقتی شما شیرخوار بودی محمد هاشمی رتبه کنکورش شد 17@!! همین واست کافیه
دکتر محمد هاشمی دیدگاهمو نسبت به زیست عوض کرد.استاد سال قبلم اقای عمارلو بودن که باعث شد توی کنکور زیست گیج باشم.البته محمد هاشمی به درد شاگردای خنگ نمیخورن.هر جا هستن به عنوان استاد دستشونو میبوسم
متاسفم واسه کسی که توی عمرش هیچ کار مفیدی نکرده بیاد به کتاب شخصی بگه چرت.من و دوستام توی فرزانگان به محمد هاشمی ایمان داشتیم
تو ی لکه نور نشونم بده ، تا من دنیا بسازم از انفجار و تابشش...
ویرایش توسط 500 : 16 دی 1394 در ساعت 21:41
ویرایش توسط ah.at : 29 فروردین 1395 در ساعت 16:17
فک نمیکنی اگه آرومتر هم اینا رو میگفتی بهتر بود یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این جا کسی با کسی جنگ که نداره .
شما یه خورده به اعصابت مسلط باش .
اینجا ما اومدیم به هم کمک کنیم ، نه به هم دیگه توهین کنم .
مطمئن باشید اون دوست عزیزمون هم فقط قصدش کمک بوده نه چیز دیگه .
دوست عزیز این همه انتشارات مشهور که امتحان شونو پس دادن حالا چرا رفتی سراغ این انتشارات گمنام...الان زمونه ای شده هر کی برا خودش کتاب مینویسه و انتشارات میزنه...اعتماد نکن گاج و الگو و خیلی و تخته بهترینن مطمئن باش
خیلیا نه از کتابای هاشمی استفاده کردن نه کلاسشو رفتن و درصد زیستشونم از شما بیشتر بوده گفتم که گفته باشم که بدونی...بعدشم اگه استادت واقعا استاد بود 82 نمیزدی 100 میزدی...البته اینجا دو بحث جداگانه پیش میاد 1. یا اینکه استاد شما در حد 100 زدن بلد نیس تدریس کنه و 2. اینکه شما در حد درصد 100 نبودی که نتونستی بزنی .... البته چون اشاره کردی ایشون شاگرد خنگ ندارن پس فرض اول رو قبول میکنیم ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)