خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 18
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

خوابم بهم ریحته کمک کنید .

سلام . اقا من سه ماه اول خوابم خیلی خوب و به اندازه بود و صبح ساعت 8 بلند میشدم فبل ظهرم یه یه ساعتی میخوابیدم . اما الان ظهرا دیگه خوابم نمیبره (مال اینه که فکرم بد جور مشغوله ) و بعد ظهر تا شب نمیتونم درست درس بخونم . لطفا بگید چیکارکنم . اخه این باعث استرسم واسم شده .

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      مشکلت همون مشغول بودن ذهنته,من هم قبلا ضربان قلبم موقعی که میخوابیدم می رفت بالا!
      احتیاج به یه چیزی داری که بهت آرامش و انرژی بده,دنبالش باش!

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ببین یه مبحثه دوطرفه ست...
      یعنی همینجوری همدیگه رو تقویت میکنن...شما کم بخوابی باعث استرس و تنش و اشفتگی میشه...بعد استرس داشته باشی باعث میشه کم بخوابی...همینجوری هی پشت سر هم...
      پس بهتره در مرحله ی اول علت و عامل استرست رو پیدا کنی..بعد روی اون کار کن تا استرست کم بشه...بعد خوابت رو هم همزمان تنظیم کن...قبل از خواب هم ارامش بگیر

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من پروپرانولول نصفشو میخوردم گاهی اثر میکرد
      ولی کلا خودمو مقداری عجله داشتن و کمبود وقت بجای کاهش بازدهی بازدهیمو بالا میبره یعنی درسی رو میخواستم بخونم اگر کل روز خونه میبودم وقتم آزاد بود و هیچ کاری نداشتم خیلی کمتر از اینکه نصف روز کاری داشته باشم بدو بدو دنبالش باشم بعدش بیام سر درسم کمتر میخوندم ولی اون حالت دومی و وقت نداشتن حتی عجله داشتن در حد متعادل قشنگ توانمو میبرد بالا تر.
      البته اینا شخصیه و مدل من اینطوری بود برای هر فرد ممکنه فرق کنه
      به تعداد تمام انسانهای کره زمین راه برای رسیدم به آرامش هست
      تکبییییییییییر
      ماییم و رخ یار دل آرام و دگر هیچ... ما راست همین حاصل ایام و دگر هیچ

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان همین استرسم خودش نمیزاره درست ظهر بخوابم . بعدم اگه قبل ظهر نخوابم درست نمیتونم تمرکز کنم . این چیزایی هم که میاد تو ذهنم معمولان مطالب درسی و چیز های مربوط به اونهاست . و نتیجش استرس بیشتر . من یه عادت دیگه هم داشتم . این که گاهی صبح ها ساعت 5 اینا امکان داشت از خواب بپرم و بعد دو سه دقیقه بعدش بخوابم اما چند وقته خوابم نمیبره از همون پنج تو فکر صبحم که میخوام بلند شم اما زیر رخت خواب . لطفا بگید چیکار کنم ؟

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط h.rfn نمایش پست ها
      دوستان همین استرسم خودش نمیزاره درست ظهر بخوابم . بعدم اگه قبل ظهر نخوابم درست نمیتونم تمرکز کنم . این چیزایی هم که میاد تو ذهنم معمولان مطالب درسی و چیز های مربوط به اونهاست . و نتیجش استرس بیشتر . من یه عادت دیگه هم داشتم . این که گاهی صبح ها ساعت 5 اینا امکان داشت از خواب بپرم و بعد دو سه دقیقه بعدش بخوابم اما چند وقته خوابم نمیبره از همون پنج تو فکر صبحم که میخوام بلند شم اما زیر رخت خواب . لطفا بگید چیکار کنم ؟
      من که پاسخ دادم، خوندید؟؟

7. Top | #7
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یکی از عوامل استرسم همین خوابن . و درسای عقب مونده

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خب از همون 5 بیدار شو بخون ! خود به خود خسته میشی قبل از ظهر هم میتونی بخوابی . بدنت یه مقدار معین انرژی داره دوست عزیز و مصرف که بشه طبیعتا باید خسته بشی بخوابی . درس هم کاملا فرصت هست و کافی و وافی! خیالت تخت هرچی جاموندی کامل قابل جبرانه.
      ماییم و رخ یار دل آرام و دگر هیچ... ما راست همین حاصل ایام و دگر هیچ

9. Top | #9
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dynamic نمایش پست ها
      خب از همون 5 بیدار شو بخون ! خود به خود خسته میشی قبل از ظهر هم میتونی بخوابی . بدنت یه مقدار معین انرژی داره دوست عزیز و مصرف که بشه طبیعتا باید خسته بشی بخوابی . درس هم کاملا فرصت هست و کافی و وافی! خیالت تخت هرچی جاموندی کامل قابل جبرانه.
      فرمایشات آقای دکنر تایید میشه اما روان پزشک هم می تونه کمکت کنه

10. Top | #10
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      قا امروز صبح زود بلند شدم اما بازم قبل ظهر نتونستم بخوابم و سر درد شدید تا شب داشتم (نتونستم درس بخونم ) . من تو سه ماه اول صبح هشت شروع میکردم و نیم ساعت بعد ناهار میخوابیدم (1 ساعت ). اما الان یه هویی استرسی شدم . وذهنم قبل خواب بد جور مشغول میشه . حتی گاهی اوقات احساس میکنم قلبم نامنظم میزنه . . اقا لطفا راهنمایی کنید دو سه روز ظهرا اصلا نتونستم درس بخونم

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من وقتی خوابم بهم میریزه از مامانم میخوام صبح زود منو بیدار کنه مثلا 6 نهایت 7 حتی اگه درسم نخونم مهم نیست ولی شب خسته میشم خود به خود میخوابم یعنی دیگه غش میکنم حتی اگه استرس باشه یا فکرم درگیر باشه از فرداش دیگه منظم میشم
      حسبنا الله و نعم الوکیل

12. Top | #12
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اقا هر کاری که بگید کردم تا تنظیم خوابم مثل قبلا بشه که نشد . به نظرتون اگه یه شب زود قرص خواب با دز پایین بخورم چاره سازه ؟ دو سه ماه اول همه چی ردیف بود . همش ماله فکرای قبله خوابه . الان که بعد ظهر ها نمیخوابم عصر تا شب بازده درسیم وحشتناک میاد پایین .

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

اقا هر کاری که بگید کردم تا تنظیم خوابم مثل قبلا بشه که نشد . به نظرتون اگه یه شب زود قرص خواب با دز پایین بخورم چاره سازه ؟ دو سه ماه اول همه چی ردیف بود . همش ماله فکرای قبله خوابه . الان که بعد ظهر ها نمیخوابم عصر تا شب بازده درسیم وحشتناک میاد پایین .

13. Top | #13
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من هم شباتاسه بیدارم بایدباهاش کناربیای توسال کنکورچاره ای نیست

14. Top | #14
      کاربر فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      منم از سال سوم راهنمایی....ینی دقیقا موقعی که برا تیزهوشان میخوندم اینجوری شدم
      شبا تا سه و چهار بیدارم...درسامم شبا میخونم...خودمم خیلیم راضیم
      شمام یه کم بگذره عادت میکنی....من ساعت یازده شب انگار اول صبحمه...
      البته سعی کن خوابت کمتر از 6 ساعت نشه

15. Top | #15
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi.sniper نمایش پست ها
      منم از سال سوم راهنمایی....ینی دقیقا موقعی که برا تیزهوشان میخوندم اینجوری شدم
      شبا تا سه و چهار بیدارم...درسامم شبا میخونم...خودمم خیلیم راضیم
      شمام یه کم بگذره عادت میکنی....من ساعت یازده شب انگار اول صبحمه...
      البته سعی کن خوابت کمتر از 6 ساعت نشه
      من دیشب تاساعت3فلسفه خوندم وبیداربودم

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن