نوشته اصلی توسط
avant
سلام به همگی ......
من امسال کنکور دادم و در رشته ی( کامپیوتر - نرم افزار - روزانه شهر خودمون) قبول شدم
علاقه ای به کامپیوتر اصلا ندارم و یه جورایی اجبار و هزینه شبانه از این حرفا دیگه ...داخل انتخاب رشته محدود شدم دیگه از شانس بد ما کامپیوتر قبول شدیم
منظورم این نیسته کامپیوتر بد هسته رشته ی خوب و جالبی هسته اما من علاقه ای ندارم...
میدونین چون رشته ام روزانه هسته نه حق کنکور دادن دارم ...اگه انصراف بدم یکسال از کنکور محروم میشم.....
پس اگه انصراف بدم باید یک سال دو سالی در خدمت نظام وظیفه باشم......
من خودم هر چی دارم فک میکنم انصراف بدم بهتره ..... تقریبا سه ماه از دانشگاه گذشته ..... کلا بی انگیزه ومتنفر و درس کمپلت تعطیل .....اصن یه وضعی یه اوضاعی..........
بعدش بعضی ها بهم میگن ..... تو میتونی بری سربازی ...... تو میتونی دو روز توی اموزشی دوام بیاری(لیسانسه هاش دارن مینالن ..... حالا تو دیگه سرباز صفری که!!!!!!)
بعضی ها میگن ..... داداش خل شدی!!!!!!!!!!!!!!!
بعضی ها میگن ...... میتونی بعد از دو سال دوباره برگردی شروع کنی به خوندن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شاید بگین چرا تغییر رشته نمیدی ؟؟؟؟؟ اولا دانشگاهی که من دارم درس میخونم اون رشته ها رو نداره ..... دوما با کارنامه سبز رشته ها شبانه هستند یه شهر دیگه(جا های زیاد خوبی نیستن) مشکل هزینه و از این حرفا ........
حالا دوست دارم نظرات شما رو بدونم (هر چی باشه....بگین .... حال و اوضاع ام اصلا خوب نیس)
(علاقه مند رشته هایی مثل معماری و هنر از اینا هستم)