اممم خب در اتوبوس قاعدتا باید اونور باشه
پس داره به سمت چپ میره؟
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
سوال ودلایلتون درست بود سوال بعدی
سخت ترین سئوال دنیا! (عكس متحرك) لطفا چند لحظه صبر كنيد...
این بازیکنان را بشمارید ! حالا 12 نفر هستند یا 13 نفر ؟اگر توانستید به سئوالات فوق جواب پیدا کنید بی شک شما جزو باهوشترین افراد دنیا هستید !
ویرایش توسط soghrat : 05 دی 1393 در ساعت 12:48
دلیلشوبگید
سخت ترین تست هوش دنیا
لطفا همه سوالات و گزینه ها را به دقت بخوانید و به سرعت به انتهای صفحه که جوابها در آن هست نروید.
۱-جنگ ۱۰۰ ساله چند سال طول کشید؟
خودتان متوجه کمی علم و هوشتان می شوید….عجله نکنید….شخصی در یک تست هوش دردانشگاه که جایزه یک میلیون دلاری براش تعیین شده شرکت کرده .
سوالات این مسابقه به شرح زیر میباشد :
الف-۱۱۶ سال ب-۹۹ سال ج-۱۰۰ سال د- ۱۵۰ سال
آن شخص از این سوال بدون دادن جواب عبور کرد
۲-کلاه پانامایی در کدام کشور ساخته میشود؟
الف-برزیل ب-شیلی ج-پاناما د-اکوادور
آن ازدانش اموزان دانشگاه برای جواب دادن کمک خواست
۳-مردم روسیه در کدام ماه انقلاب اکتبر را جشن میگیرند؟
الف-ژانویه ب-سپتامبر ج-اکتبر د-نوامبر
آن شخص از خدا کمک خواست
۴-کدام یک از این اسامی اسم کوچک شاه جورج پنجم بود؟
الف-ادر ب-البرت ج-جورج د-مانویل
آن شخص این سوال رو با پرتاب سکه جواب داد
۵-نام اصلی جزایر قناری واقع در اقیانوس ارام از چه منبعی گرفته شده است؟
12 چون وقتی تصویر حرکت میکنه نصف سر سمت چپی کنده میشه
1)ب
2)چین
3)ب
4)ج
از قناری های فراوان ان جزیره
1 116
2 اکوادور
3 نوامبر
4 البرت
5 توله سگ
:yahoo (4)::yahoo (4):
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
شف شدم
یه عدد پشت کنکوری سابقم،دانشجو طبابت امروز
.................
رفقای گل انجمن
میتونید سوالای مشاوره ای تونو تو پ.خ ازم بپرسید
تا جایی که وقت اجازه بده همه رو جواب میدم
...................
مشاوره و برنامه ریزی کنکور
از صفر مطلق تا رتبه برتر
...........
این شما نیستید که رویاتونو انتخاب میکنید!
این رویای شماست،که انتخابتون کرده...
;کاملاغلط
تست هوش باید پس از خواندن سئوال در عرض فقط ۵ ثانیه به آن جواب درست را بدهید در پایان تعداد پاسخهای درست شما ضرب در ۱۰ میشود و میزان آی کیو شما را نشان میدهد (آسانی سوالات شما را گول نزند !!!) ۱- بعضی از ماهها ۳۰ روز دارند بعضی ۳۱ روز چند ماه ۲۹ روز دارد؟ ۲- اگر دکتر به شما ۳ قرص بدهد و بگوید هر نیم ساعت ۱ قرص بخور چقدر طول میکشد تا تمام قرصها خورده شود؟ ۳- من ساعت ۸ شب به رختخواب رفتم و ساعتم را کوک کردم که ۹ صبح زنگ بزند وقتی با صدای زنگ ساعت از خواب بیدار شدم چند ساعت خوابیده بودم؟ ۴- عدد ۳۰ را به نیم تقسیم کنید وعدد ۱۰ را به حاصل آن اضافه کنید چه عددی به دست می آید؟ ۵- مزرعه داری ۱۷ گوسفند زنده داشت تمام گوسفند هایش به جز ۹ تا مردند چند گوسفند زنده برایش باقی مانده است؟ ۶- اگر تنها یک کبریت داشته باشید و وارد یک اتاق سرد و تاریک شوید که در آن یک بخاری نفتی یک چراغ نفتی و یک شمع باشد اول کدامیک را روشن میکنید؟ ۷- فردی خانه ای ساخته که هر چهار دیوار آن به سمت جنوب پنجره دارد خرسی بزرگ به این خانه نزدیک میشود این خرس چه رنگی است؟ ۸- اگر ۲ سیب از ۳ سیب بردارین چند سیب دارید؟ ۹- حضرت موسی از هر حیوان چند تا با خود به کشتی برد؟ ۱۰- اگر اتوبوسی را با ۴۳ مسافر از مشهد به سمت تهران برانید و در نیشابور ۵ مسافر را پیاده کنید و ۷ مسافر جدید را سوار کنید و در دامغان ۸ مسافر پیاده و ۴ نفر را سوار کنید و سرانجام بعد از ۱۴ ساعت به تهران برسید حالا نام راننده اتوبوس چیست؟
ارزیابی تست براساس تعداد جوابهای نادرست سطح هوش ۷تا و بیشتر دانش اموز دبستان ۶ تا دانش اموز دبیرستان ۵ تا دانشجو ۲-۳ استاد دانشگاه ۱ مدیران ارشد . . . . .
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)