خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

میتونم موفق بشم یا بذارم سال دیگه؟!

سلام دوستان

خیلی داغونم .... توی این 3ماه اخیر یه مشکل خیلی خیلی بزرگ پیش اومد که نتونستم بخونم... البته یه چیزایی که از قبل خونده بودم یادم هست ولی بهتره بگیم 0درصد هستم....

توی این 6 ماه باقی مونده تا کنکور به نظرتون میتونم موفق بشم... خودم تقریبا ناامیدم و میگم سال آینده امتحان بدم.... رتبه ای که میخوام 3 رقمی منطقه 3 هست ... میتونم توی این 6 ماه باقی مونده به این هدف برسم یا دیر شده؟

امروز میخواستم برنامه ریزی کنم که کلا ریختم بهم مثلا وقتی گاج نقره ای فیزیک رو دیدم و پیش خودم گفتم اگه بخوام فقط 30 درصد تستهاش رو بزنم میشه 2000تا تست که حتی اگه بطور میانگین هر تست 5 دقیقه وقت بخواد میشه حدود 170 ساعت! یا ریاضی که 0 درصد هستم و یا حتی شیمی! دروس عمومی هم که بماند...

توی شهرمون هم یه مشاور درست و حسابی نداریم... امیدم به شما دوستای گلم هست که اگه میشه کمکم کنین...

2. Top | #2
      کاربر فعال

Geryeh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط melis نمایش پست ها
      سلام دوستان

خیلی داغونم .... توی این 3ماه اخیر یه مشکل خیلی خیلی بزرگ پیش اومد که نتونستم بخونم... البته یه چیزایی که از قبل خونده بودم یادم هست ولی بهتره بگیم 0درصد هستم....

توی این 6 ماه باقی مونده تا کنکور به نظرتون میتونم موفق بشم... خودم تقریبا ناامیدم و میگم سال آینده امتحان بدم.... رتبه ای که میخوام 3 رقمی منطقه 3 هست ... میتونم توی این 6 ماه باقی مونده به این هدف برسم یا دیر شده؟

امروز میخواستم برنامه ریزی کنم که کلا ریختم بهم مثلا وقتی گاج نقره ای فیزیک رو دیدم و پیش خودم گفتم اگه بخوام فقط 30 درصد تستهاش رو بزنم میشه 2000تا تست که حتی اگه بطور میانگین هر تست 5 دقیقه وقت بخواد میشه حدود 170 ساعت! یا ریاضی که 0 درصد هستم و یا حتی شیمی! دروس عمومی هم که بماند...

توی شهرمون هم یه مشاور درست و حسابی نداریم... امیدم به شما دوستای گلم هست که اگه میشه کمکم کنین...
      با یه اراده قوی و یه برنامه خوب میتونی موفق شی

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      سلام عزیزم
      باور کن منم مث شمام با این تفاوت که شما مشکل داشتی نخوندی من تنبلی کردم وعمدا نخوندم!من زیاد دیدم کسانی رو که از دی و بهمن شرو کردن و3 رقمی اوردن از شدنش که مطمءن باش میشه به شرطی که اراده کنیم نت رو کنار بذاریم یا حدقل خیلی کمترش کنیم وحسابی بخونیم و نوسان نداشته باشیم یعنی اینجور نباشه چند روز بخونیم چند روز نخونیم!و توکل به خدام که خیلی مهمه توکل کن به خدا وشروع کن
      فقط اگه سال چهارمی از من فارغ التحصیل به شما نصیحت اصلا به سال بعد فکر نکن وتمام تلاشتو بکن امسال بری .....سال بعد درس خوندن خیلی سخت تره......
      برات ارزوی موفقیت میکنم

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اره بابا...اینا همش تلقینه ......معلومه که میتونی........میخوای(؟!)=>پس میتونی
      خودت باش.....
      کسی هم خوشش نیامدبه جهنم...
      اینجاکه مجسمه سازی نیست.....

5. Top | #5
      کاربر فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      ببین تو با نهایت تلاش امید و عشق و علاقه بخون به شدن یا نشدن هم فکر نکن . فوقه فوقش یا میشی یا نمیشی؟ ایشالله که به خواستت برسی, ولی اگه نشد حداقل اینه که یه چیزایی خوندی, برا سال دیگه قوی تر و راحت تری...از الان بخون برای سال دیگه, غیر اینه؟؟

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان واقعا خیلی ممنون ... رشتم ریاضی هست...

ولی خدایی تصمیم دارم بخونم ... هفته ای حداقل 50ساعت میتونم بخونم و وقت دارم .... میخوام این 6ماه باقی مونده رو خوب بچسبم...

فقط نمیدونم چجوری و از کجا شرو کنم! مثلا دروس عمومی رو بذارم بعد عید یا از همین الان بخونم و تستهاشون رو الان بزنم یا بعد عید؟!

دروس اختصاصی مخصوصا ریاضی و فیزیک که حجم بالایی دارن رو چیکار کنم؟

در کل خیلی سردرگمم که از کجا و چجوری شروع به خوندن کنم

7. Top | #7
      کاربر فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      از دفتر برنامه ریزی قلمچی اگه استفاده کنی یکم از تنشات و سردرگمی هات کمتر میشه...
      تاثیربعد چند وقت میفهمی
      آزمون و اینا هم به نظرم دور و برش نرو که حالتو خراب تر میکنه

8. Top | #8
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      شما 100 درصد شوت هایی که نمی کنید را از دست می دهید. (وین گرتزسکی)

شما با تمام قوا بجنگ ، ب قول مامانم نا اميدی فقط واسه شيطونه

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستای گلم بخاطر امید دادنتون خیلی خیلی ممنونم....

در مورد اینکه کدوم درسا رو الان بخونم و کدوما رو بعد عید نظری ندارین؟

10. Top | #10
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      امسال کنکور بده اما اگه نتیجه ای که گرفتی بد بود انتخاب رشته نکن بذار سال بعد به همین سادگی!

11. Top | #11
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوست من تواول حالت اواتارت روبه جای بازنده بزار موفق تابهت بگم
      توتاجون داری بخون قبول نشدی بیا همین جا به من بگو دیدی کیمیا الکی گفتی به خداشک نکن میتونی من غیرحضوری میخونم
      ولی ناامید هیچوقت نمیشم هرگزززززززز

12. Top | #12
      کاربر فعال

Geryeh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط melis نمایش پست ها
      سلام دوستان

54334.jpg

13. Top | #13
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      این فایل ها رو گوش کن خصوصا شماره 6 به بعد ، جوابت رو میگیری

انتشارات بین المللی گاج| ماه هاي سرنوشت ساز را چگونه مديريت كنيم

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن