درود
من چاپ قدیم مبتکران رو دارم اما حالا مجبورم کتاب تست جدید بگیرم و فقط وفقط کتابی می خوام که تست های خوب همراه پاسخ تشریحی کامل داشته باشه اصلا به اموزش نیاز ندارم چون ی معلم فوق حرفه ای دارم حالا شما چی پیشنهاد می کنید
سپاسگذارم
درود
من چاپ قدیم مبتکران رو دارم اما حالا مجبورم کتاب تست جدید بگیرم و فقط وفقط کتابی می خوام که تست های خوب همراه پاسخ تشریحی کامل داشته باشه اصلا به اموزش نیاز ندارم چون ی معلم فوق حرفه ای دارم حالا شما چی پیشنهاد می کنید
سپاسگذارم
منم با شما هم عقیدم جامع گاج ی چیزیحدود 60 تومن اب میخوره اما اگه پایه مبتکران +پیش خیلی سبز چیزی حدود140 تومن میشه از طرفی نمی خوام تست های میتکران رو ازدست بدم دوباره از این طرف وقت حل این همه تست مبتکران وخیلی سبز رو ندارم بد جوری تو گل گیر کردم اکنون یاری نیازمند سبزتان هستیم
سلام
یکی از دلایلی که خیلی ها دنبال مبتکران هستند درسنامه های جامع ای است که داره حتی خود من هم به خاطر درسنامه های عالیش گرفتم ولی شمایی که درسنامه مشکل نداری به نظرم بری گاج بگیری بهتره اونم از نظر تستی کامل است وفکر نکنم از مبتکران عقب ترباشه در ضمن حجمش توی این موقع سال خیلی زیاده شاید نرسی کامل دوره کنی مطالبو ولی گاج بنظرم منطقی تره وحجمش معقول تره
کدام درب را بزنم که تو در درون آن باشی؟..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)