سلام دوستانمن اگر امسال کنکور بدم و به یک دانشگاه شبانه،آزاد یا غیر انتفاعی برم سال بعدش هم میتونم مجددا کنکور بدم؟؟؟و قبول بشم؟؟؟
سلام دوستانمن اگر امسال کنکور بدم و به یک دانشگاه شبانه،آزاد یا غیر انتفاعی برم سال بعدش هم میتونم مجددا کنکور بدم؟؟؟و قبول بشم؟؟؟
یعنی موقع انتخاب رشته روزانه رو انتخاب نکنم؟؟؟
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
یعنی موقع انتخاب رشته روزانه رو انتخاب نکنم؟؟؟یییی
موقع انتخاب رشته هر رشته روزانه ای که وارد لیست میکنید باید همون لحظه دقت کنید که اگر قبول شدید میتونید برید یا نه و اگه نمیتونید برید بهتره اصلا وارد نکنید.
نه اینکه که اصلا رشته روزانه ای رو انتخاب نکنیدااااااا ، اونایی که در صورت قبولی میتونید برید رو انتخاب کنید.
مثلا من میگم اگه دانشگاه های تاپ تهران باشه یا مشهد یا شیراز میتونم برم پس تو انتخاب رشته اینارو مد نظر قرار میدم.
مثلا اگه شما مهندسی معدن بیرجند(روزانه) جزو اولویت هاتون در انتخاب رشته بود و قبول هم شدید در صورتی که نخواین برین یه سال محروم میشین. پس اگه نمیتونید به بعضی دانشگاه ها یا شهر ها برید اصلا انتخاب نکنید ، البته روزانه فقط محرومیت داره بقیه محرومیت نداره (برای مثال وقتی من نمیتونم برم شهر y چرا پس الکی رشته روزانه این شهر رو انتخاب کنم که در صورت قبولی باعث محرومیت بشه؟)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)