مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

دانشگاه شبانه،آزاد یا غیر انتفاعی قبول شم میتونم باز کنکور بدم ؟

سلام دوستانمن اگر امسال کنکور بدم و به یک دانشگاه شبانه،آزاد یا غیر انتفاعی برم سال بعدش هم میتونم مجددا کنکور بدم؟؟؟و قبول بشم؟؟؟

2. Top | #2
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      بله میتونید کنکور بدید ولی حواستون باشه اگه روزانه قبول بشید و منصرف بشید یک سال محروم میشین.

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یعنی موقع انتخاب رشته روزانه رو انتخاب نکنم؟؟؟

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

یعنی موقع انتخاب رشته روزانه رو انتخاب نکنم؟؟؟یییی

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آپپپپپپپپپپپپپ

5. Top | #5
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      موقع انتخاب رشته هر رشته روزانه ای که وارد لیست میکنید باید همون لحظه دقت کنید که اگر قبول شدید میتونید برید یا نه و اگه نمیتونید برید بهتره اصلا وارد نکنید.
      نه اینکه که اصلا رشته روزانه ای رو انتخاب نکنیدااااااا ، اونایی که در صورت قبولی میتونید برید رو انتخاب کنید.
      مثلا من میگم اگه دانشگاه های تاپ تهران باشه یا مشهد یا شیراز میتونم برم پس تو انتخاب رشته اینارو مد نظر قرار میدم.
      مثلا اگه شما مهندسی معدن بیرجند(روزانه) جزو اولویت هاتون در انتخاب رشته بود و قبول هم شدید در صورتی که نخواین برین یه سال محروم میشین. پس اگه نمیتونید به بعضی دانشگاه ها یا شهر ها برید اصلا انتخاب نکنید ، البته روزانه فقط محرومیت داره بقیه محرومیت نداره (برای مثال وقتی من نمیتونم برم شهر y چرا پس الکی رشته روزانه این شهر رو انتخاب کنم که در صورت قبولی باعث محرومیت بشه؟)

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن