حرف نداره زیست الگو اولین فرصت این یکیم میگیرم![]()
پیش 2 چی بگیرم الان ؟؟؟؟
گاج واس تست دارم !! کتابی میخوام ک درسنامه قشنگ داشته باشه !!مثل خیلی سبز
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
راستش به نظرم حیفه نخونیش هم پیش1 هم پیش2 کتاب خوبیه مخصوصا پیش2 ولی حیف که برخلاف پیش1سیاه سفیده!
تستای الگو چالشی تر و از ریز ترین نکات کتاب طرح شدن درحالی که خیلی سبز بیشتر نکات معمول رو تست طرح کرده(الگو هم نکات معمول رو به طبع تست کرده) ولی این به معنی نیست که همه ی نکات ریز رو بیخیال شده ها!!!!یه سری هاشونو فاکتور گرفته خیلی سبزو همین طور اینم بگم که بازم ویرایش جدید(فقط سوم) خیلی سبز تستای خوبی داره ولی نظر خودم اینه که به پای الگو نمیرسه
ترکیب های الگو بهتر از خیلی سبزن به شخصه اینو میگم
ولی کلن اگر خیلی سبز خریدی همونو بخون
شک هم به دلت راه نده
چند تا منبع داشتن کلن ضرر داره حالا بازم بجز اینکه پول همه شونو میدی
ویرایش توسط M o h a m m a d : 17 دی 1393 در ساعت 01:19
الگو سطحش بالاس .. به درد کسی که خیلی ضعیفه فعلا نمیخوره چون ممکنه نا امید شه ، من سال اول خیلی سبز میزدم امسال اومدم سراغ این ، اون اولا تقریبا همرو غلط میزدم اما کم کم فهمیدم چطوری باید زیست رو بخونم ، همون خیلی سبز رو اول باید کار کرد بعد الگو .. :yahoo (1):
سلام دوستان
منم واسه پیش 2 گیر کردم چیکار کنم !!!!
زیست جامع گاج رو دارم ... همایش دریافت عمارلو هم دارم ... واسه پیش 1 هم خیلی سبز رو خوندم ...
حالا نظرتون چیه ؟؟؟ چیکار کنم واسه پیش 2 ؟؟؟ الگو بگیرم ؟؟؟؟
-----------------------------------------------
بروبچ یکی نیست منو از سردرگمی دربیاره ... !!!!!!
یکی نبود جوابمونو بده ............. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه پیش 2 گیر کردم چیکار کنم !!!!
زیست جامع گاج رو دارم ... همایش دریافت عمارلو هم دارم ... واسه پیش 1 هم خیلی سبز رو خوندم ...
حالا نظرتون چیه ؟؟؟ چیکار کنم واسه پیش 2 ؟؟؟ الگو بگیرم ؟؟؟؟
.......................................
خُب خودت باید ببینی چه جوریه برنامت !! اصلا «وقت و انرژی» کافی داری !! ===== >> اگه زیست پیش 2 نشرالگو رو بخونی عالیه ===== >>> ولی چون داری میگی کتابای زیست جامع گاج و همایش هم داری، شاید همینا رو بخونی بهتر باشه و مجبور نباشی بری پول اضافی بدی ===== >>> مگه اینکه فعلن زیست پیش 2 از کتابایی که داری رو بی خیال شی پول هم واست علف هرز باشه، زیست پیش 2 رو بخری بخونی بهتره !! ===== >> بعد اگه فرصت کافی داشتی اون دو کتاب دیگتو بخون و خلاص !!
ویرایش توسط Mr. ARAD : 20 دی 1393 در ساعت 06:14
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)