من پارسال گرفتم! پیش 1 و 2 با هم بودن!![]()
کسی هست کتاب پیش 2 علی کرامت دبیران پرمخاطب رو خونده باشه?اون بهتره یا پیش 2 نشر الگو? در ضمن کسی کتاب پیش 2 امرايي رو دیده ?
از این نظر که حجم 508ص با172 ص قابل قیاس نیست پس حرف زدن بین اینکه کودوم بهتره سخته مسلما!وغیر ممکن!
واضحه که توی508ص مطالب بیشتری میشه گفت تا172ص/توی508ص کتاب میشه دام های بیشتری تو تستا واسه دانش آموز چید
پس قطعا الگو کاملتر و تستای بیشتری داره
ولی من خودم به شخصه کتاب رو خریدم هم پیش1 کرامت هم پیش2!
کتاب خوبیهخود مولف هم گفته بعد از این کتاب باید تست زده بشه که منبع واسه تست رو آبی قلم چی معرفی کردهبا توجه به اینکه حجم چندان زیادی هم نداره،میتونید هر2رو بخونید!
(من خودم واسه مرور ازش استفاده میکنم(البته کتاب کاملی هستا نه اینکه فقط واسه مرور مناسب باشه فقط تستاش کمه! ولی همین تستا هم که هست تستای حرفه ای هستن که البته تو آزمونای کانون بوده
ویرایش توسط M o h a m m a d : 10 دی 1393 در ساعت 17:55
http://forum.konkur.in/thread17833.html
از لینک اول این تایپیک میتونی دان کنی!
____
آره چرا که نه![]()
بچه ها این حجمش یه خورده زیاده برام ، برا پیش دو چی پیشنهاد میدین؟
خیلی سبز پیش دو درسنامه نداره
همایش دریافت رو دارم، پیش یک الگو رو دارم، دریافت و خیلی سبز خوبه عایا؟
پیش 2 الگوی منم که اینترنتی سفارش داده بود رسید امروز.
جمعا 2046 تست داره که از این تعداد حدود 670 تست مربوط به فصل هشتمه که البته با توجه به مهم بودنش طبیعی بنظر میرسه.
حساب کردم با توجه به منابعی که دارم باید تا روز کنکور حدود 13 هزار تست زیست بزنم
ضمنا فک کنم مسولین پست با کتابم دوتا پنالتی هم زدن که احتمالا یکیش خورده تو تیرک دروزازه چون گوشه کتابم کج شده :yahoo (4):
ویرایش توسط Orwell : 11 دی 1393 در ساعت 14:21
هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
درد تنها شدن نیســــــت..............
امید به آینده را هیچ گاه از دست نده، چون نمی دانی فردا برایت چه به ارمغان خواهد آورد.
If you wanna know me simply click here to see my personal site
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)