Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer... Nehir asla durmaz...duran siz akan hayat olur...
من این فکر به زهنم رسید اما وقتی رفتم سر جلسه دیدم شرایط به کلی فرق میکنه با اون چیزی که من فکرشو میکردم اولا اسمها رو دفترچه نوشته شده بود بعدشم من بس خوش شانس بودم ی اقایی ... مراقب بود که نمیزاشت تکون بخوری
اگه خوش شانس باشی یکی کنارت میوفته فول اچ دی مراقبم توجه نمیکنه کاری که برا یکی از رفیقام اتفاق افتاد کسی که 40هزارم بعید بود ازش 4 هزار شد انسانی
تنها تقلبي که ميشه کرد اينه که آستين بله بپوشي بعضي فورمولاي فيزيکو رو ساعد دستت بنويسي. ورقه کندن ريسکش بالاس.
ولي هر کي تقلب کنه حلالش باشه! با اين همه ريسک و استرس کسي که بتونه تقلب کنه حقشه رتبه ش خوب شه
سلام ،
اونی که میخواد رتبش خوب بشه هیچ وقت ، وقت اختصاصی ها رو نمیده به عمومی ها مطمئن باشین !
اختصاصی ها به اندازه کافی وقت گیر شدن این چند سال !
قال! @Jean.Reno (ره)* :yahoo (4):
*خو سر نمیزنه دیگه
نه آقا چه محالی ... خواستن توانستنه . شما تقلبتو بکن .
بنده به عنوان یکی از افرادی که جوونیشو تو این راه ( تقلب) گذاشته بت میگم که اصن نگران نباش و متدتو پیاده کن تو .
منتها ممکنه هندزفری لو بره . ببین متدی دیگه در نظر داری یا نه که اگه نداری از بچه های بالا بپرسم برات ، ببینم متد چی دارن که به درد کنکور بخوره .
در کل ترس تو کارت نباشه . فوقش لو میری 6 ماه میری زندان . 6 ماه چیزیه آخه ؟ بعدشم مرد تا نره زندان که مرد نمیشه برادر من ! شما که اکسپرت این کاری ، از شما بعیده که بترسی
آقا تقلب هنره.
اگه چاره اي پيدا کرديد مارم خبر کنيد.
تهش اينه که ميگيرنتون کلي گريه و التماس و اينا ولت ميکنن ولي تجربه نشون داده بترسي ميگيرنت
فوقش هم که بگیرنت یه آشنا یه آدم بزرگ میندازی تو کار(مخصوصآ واسه بچه های شهرستان) اونوقته که دیگه بیشتر هم هواتو دارن...
بگیرن دو سال محرومی چون پسری باید پاشی بری سربازی اون موقع زندگیت ب فنا میره!!!:yahoo (21)::yahoo (21)::yahoo (21)::yahoo (21)::yahoo (21):
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)