Ok
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
عالییییه! شما هم موفق باشی رقیب عزیز! ایشاا.. همو تو دانشگاه تهران ببینیم
من برم بخونم دیگه، بااااااای
Ok
عالییییه! شما هم موفق باشی رقیب عزیز! ایشاا.. همو تو دانشگاه تهران ببینیم
من برم بخونم دیگه، بااااااای
من پارسال 2786زبان شدم اما انتخاب رشته نکردم
امسال چی بخونم که سه رقمی بشم؟
ضمن این که پارسال فقط عمومیام خوب بودن و تخصصی 40درصد زدم
من پارسال 2786زبان شدم اما انتخاب رشته نکردم
امسال چی بخونم که سه رقمی بشم؟
ضمن این که پارسال فقط عمومیام خوب بودن و تخصصی 40درصد زدم![]()
تو همین تاپیک منابع زیادی هست دوست عزیز، فک کنم بهتر ازاینا منبعی وجود نداره
میشه درصد عمومیاتم بگی؟
سلام بچه ها كسي هست به من كمك كنه؟
من هم ميخوام كنكورتجربي بدم هم كنكورزبان
بيشترهدفم زبانه چون زبانم خوبه ومطمئنم ميتونم ازپسش بربيام
ازطرفي هم فكرميكنم براي تجربي خوندن يكم ديره
زيستم يه عالمش مونده
شيميم تعريفي نداره
فيزيكم فقط فيزيك 3روخوب بلدم اونم نه كامل ومسلط
رياضيو كه اصن حرفشونزن آمارشوبه زورميزنم
عوضش
ادبياتمو چشم بسته50ميزنم....نخونده
زبانمو نميخونم سرجلسه كانون ميرم...درصدم60مياد...باتستاي سخت وپدردرآوركانون كه 2 تاااااريدينگ هم داره
خلاصه اينجورياس چي كاركنم به نظرتون؟
بابام ميگه نكنه ازكنكورخودتم بموني؟
تروخداهركي ميتونه كمكم كنه
سلام
از اونجا که متخصصان نیستن انگار جواب میدم!!
منم تا حدودی وضعیت شما رو دارم و میخام زبانم امتحان بدم! خوبی زبان اینه که به جز عمومیا، فقط باید زبان بخونی که خیلی ساده ست! یه کتاب 504 لغت هست که خیلیاش آسونه و سریع تموم میشه!(برنامه موبایلشم گیر میاد که نیازی به کتاب نباشه!) برای گرامرم که شنیدم مبتکران کتاب خوبی داره و البته چیز خاصی نداره! فقط کمی تمرین میخاد!
خلاصه اصلا در حدی نیست که تو کنکور اصلی خللی ایجاد کنه! البته در صورتی که رتبه 3رقمی نخاید!
فرگشت!
دوم : توی کنکور زبان دروس عمومی نقش خیلی مهمی توی رتبه شما دارن. ظاهرا دروس عمومیتون هم خوبه و اگه این درس ها رو بخونیت هیچ ضرری نمیکنید و برای هر دو کنکورتون لازمه.
اما در مورد زبان تخصصی باید بگم که اگه زیان عمومی رو توی کانون 60 میزنید، احتمالا زبان تخصصیتون رو یه چیزی حدود 15 تا 20 درصد بزنید توی کنکور اصلی. پس باید به فکر تقویت خودتون باشید. چون زبان تخصصی کنکور زبان کمی فراتر از چیزیه که توی کتاب های دبیرستان میخونیم.
اگه یه برنامه ریزی کنید میتونید هر دو رو کنار هم مطالعه کنید.
سلام دوستان من هم میخوام کنکور زبان بدم. فقط یه سوال: واسه شهید بهشتی باید حداقل رتبه منطقه سه ـت چند باشه تا قبول شی!؟؟
ویرایش توسط m.amin.m27 : 15 اسفند 1393 در ساعت 19:25
سلام دوستان من رشتم مهندسی هست و برای موفقیت در بازار کار میخوام مترجمی پیام نور هم برم ! کنکور 94 هم ثیت نام کردم! البته الان که ترم 2 هستم و درسا راحت تره !میخوام بخونم ! لطفا بگید که چه منابعی رو مطالعه کنم ! و مترجمی در پیام نور چند واحده و چند ترم! و اینکه در هفته چند روز کلاس حضوری داره!
با تشکر!![]()
سلام دوستان
برای ادبیات انگلیسی فردوسی باید درصد ها در چه حدی باشه؟؟؟
راستی برای درسای سال چهارمتون چیکار می کنید؟
من اول ریاضی بودم از ترم اول رشتم رو تغییر دادم ترازام 1000 سقوط کرده!!!!رسیده به 4000
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر و اجعلنا من خیر اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه امینhttp://www.irysc.com/forum/images/smilies/53.gif
سلام
ریز به ریز واحد های درسی و عناوینش رو میتونه از سایت دانشگاه پیام نور یا هر دانشگاه دیگه ای بگیری چون تقریبا سیلابس یکیه
اما برای منابع هم همون هایی که تو همین تاپیک صفحات 1 و 2 رو بخونید. البته حتی با زبان تخصصی 10 درصد و عمومی های حدود 30 هم میتونید پیام نور برید. نکته ی آخر اینکه پیام نور حتی آبان ماه هر سال برای پذیرش بدون کنکور هم ثبت نام داره که میتونید از اون آپشن هم استفاده کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)