ریاضیم یکم ضعیفه رو به متوسطه . بعضی مباحثو خوبم بعضی ن . ذر کل چون از ریاضی اصلا خوشم نمیاد دوست ندارم بخونم, برا همین ضعیفم...
تو آزمون قلمچی یا نمیزنم یا اگه میزنم از رو اونایی که یادمه و با رد سایر گزینه ها و اینا در حد ۱۲-۱۳ درصد . احتمالو نخونده ۳۷ زدم ... اصلا تا الان برا آزمون کانون و کنکور دست به ریاضی نزدم .
ینی کوله با خیلی سبز؟
عمومی کوله رو دارم, پایه گیر نیاوردم .
کوله پشتی با بانک تست طلایی مبتکران چطوره؟
وفت که اصلا نمیکنم . الان فیزیک هم یه وضعیتی مثل ریاضی دارم ولی شاید بدتر . زیست و شیمی هم خیلی از برنامه عقب افتادم . هم پایه هم پیش . اصن یه وضیه باز این تعطیا خوبه هم بهتر میشه .
ترازم قبلم ۵ شد . میشه لیست کامل منابعتو از وقت داری برام پ.خ کنی؟
دستت درد نکنه . خب سال دیگه بدم که بهتره, ولی من متولد نیمه دوم ۷۵ هستم, میگن فقط یکبار میتونم کنکور بدم . ساعت مطالعمه بیشتر کنم حل میشه , هفته ای ۲۵ _ ۳۰ ساعت کمه به نظرم .
نمیدونم البته بعضی ها سال دوم هم فرقی با سال اولشون نمیکنه
ببین تو مدرسه میری وقتت کلی میره البته باید بری چون پیش رو باید یاد بگیری اما من چون مدرسه نمیرم وقت ازادم خیلی بیشتره من هر روز ریاضی فیزیک شیمی و زیستو +دوتا عمومی میخونم هر اختصاصی 2ساعت و هر عمومی 1.5
اگه مشکل سربازی داری میتونی بری پیام نور بعد مرخصی بگیری یا بنظرم از ی نفر ک اطلاعات کامل داره بپرس شاید بتونی دوبار بدی من ی دوست داشتم نیمه دوم بود امسالم میخواد کنکور بده
اره برای پیچوندن خیلی راه داری اگه امسال خدای نکرده خب نشد نامید نشو مثل من امیدتو حفظ کن و بکش بالا
دیدی ک گفتم من اولین ازمونم 5300شدم ولی امیدمو از دست نذادم و الان رسیدم ب بالای7000
قربونت ولی خیلی خیلی بعیده انقد نابغه هستن ک جایی برای من نیست من ب همون زیر 1000 قانعم برادر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)