چرا ترازاتون این قدر عالیه؟؟؟؟؟؟؟؟چی میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا هرچی میتونید بگید
چرا ترازاتون این قدر عالیه؟؟؟؟؟؟؟؟چی میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا هرچی میتونید بگید
راجب فیزیک: برای آزمون بعد مباحثی که میاد رو بشین کامل کامل همه ی تستارو غیر یک قدم تا صد از گاج بزن. بت قول میدم زیر 70 نزنی تو آزمون
بذار اول یه داستان کوتاه از خودم بگم!:
پارسال ترازم 5800 شد. فکر میکردم کسایی که 6800، 7000 یا حتی 7500 میشن خیلی آدمای نابغه و باهوشی هستن و رسیدن به این ترازا واقعا سخته!
اما آروم آروم ترازم رفت بالا تا شد 6900. آیا هوش من بالاتر رفت توی مدت؟!!
(برای اینکه دوستان خرده نگیرن همین اول کار بگم تا قبل دوران جمع بندی 6900 بودم توی این دوران رسیدم به 6100 و الان که در خدمت شما هستم!!)
خب چه عاملی سبب رشد میشه؟
مهم ترین فاکتور اعتماد به نفس و صبر هست!
یعنی این که وقتی میبینی شدی 5000 ناراحت نشی و اعصاب خودت رو خرد کنی و بعد بگی وای چرا بد شد. من از بقیه عقب ترم و از این حرفا...!
خب مشخصه اگه این طور رفتار کنی و روشت رو تغییر ندی بدتر میشی که بهتر نمیشی! خیلی رک!
باید ببینی مشکل کار چیه. باید روش یا نوع خوندن رو عوض کنی. نتیجه نگرفتی دوباره عوضش میکنی! انتظار هم نداشته باش سریع بپری به تراز 7000! آروم آروم!
هر دفعه میای چندتا درسو تصحیح میکنی تا به مرور همگی عالی شن.
همه اینا رو گفتم که به اینجا برسم:
دوست من! روش مشخص و بیان شده ای نیست که یکی به شما بگه و شما راحت با اون روش برین بالا!
این خودتون هستین که هر دفعه خودتون رو اصلاح میکنید.
تلاش کن و ناامید نشو اونوقت مطئمن باش موفق میشی...!
--------------
حالا جدا از اینا این چند نکته که برا من تاثیر داشته:
1)حتما قبل آزمون هدف گذاری داشته باش. خیلی تاثیر داره و باعث کم شدن غلط ها میشه. این هدف گذاری یا میتونه از آزمون غیر حضوری و یا آزمون قبلی باشه.
2)تست زیاد خیلی موثره. وقتی زیاد تست کار کنی خیلی مسلط میشی.
3)برنامه ریزی منظم، دقیق و در حد توانایی خودت داشته باش.
4)تکنیک های آزمون هم خیلی مهم هستن. تلاش کن درسا رو توی وقت خودشون بزنی.
--------------
اینا چیزایی بود که به ذهن من رسید. اینا نظرات شخصی من بود و دلیل نمیشه 100% درست باشه و در حد توانم راهنمایی کردم!
بازم میگم اعتماد به نفس خیلی مهمه! هم موقع خوندن و هم سر جلسه ی آزمون...! (چیزی که توی دوران جمع بندی من نداشتم!!)
Good Luck!
دیروزو باید دید فردا رو باید ساخت / من یاد میگیرم دنیا رو باید ساخت
ویرایش توسط AmiR13 : 22 آذر 1393 در ساعت 01:17
یه عدد پشت کنکوری سابقم،دانشجو طبابت امروز
.................
رفقای گل انجمن
میتونید سوالای مشاوره ای تونو تو پ.خ ازم بپرسید
تا جایی که وقت اجازه بده همه رو جواب میدم
...................
مشاوره و برنامه ریزی کنکور
از صفر مطلق تا رتبه برتر
...........
این شما نیستید که رویاتونو انتخاب میکنید!
این رویای شماست،که انتخابتون کرده...
من نقاط ضعف و قوت خودم توی درسا رو مشخص کردم و دقیقا باهاشون آشنا هستم
همیشه اول همه ی تلاشمو میزارم درسایی که معمولا بالای 85 میزنم مثل زبان عمومی - عربی - گرامر تخصصی - واژگان تخصصی و کلوز تخصصی رو همون طور قوی نگه دارم و در کنارش کم کم ضعف ها رو با افزایش ساعت مطالعه شون تقویت کنم
بنابراین چیزی که برای من جواب داده و تونستم توی این مدت رتبه ام رو بین 10 تا 30 کشوری نگه دارم اول قوی نگه داشتن نقطه قوت ها و سپس افزایش اندک ساعت مطالعه ی درس های ضعیف
سلام بچه ها من تو ازمونا همه ی درصد هام بالا هستن عربی 93 زیست 85 ریاضی 70 فیزیک 70 شیمی 70 ولی ***** ادبیات و زبان 20 درصد میزنم کمک
کار خارق العاده ای نمیکنیم
منم پارسال 6100 میشدم فک میکردم 7000ی ها کار عجیب زیاد میکنن ولی الان ک خودم 6950-7100 میارم میبینم بر عکس همون کارهای عادی رو انجام میدم!
یکی رو میشناسم بهترین تراز پارسالش 5200 5300 بود این آزمون شده 6600 باورت میشه؟
فقط تلاش...
مباحثش که خیییلی زیادن هم پیش هست هم پایه تازه قبلش باید کتاب هم بخونیم تستا گاج هم خو وووو خیلی زیادن وقت نمیشه که....چطوری میخونینشون؟من فقط سراسریاشو میزنم بقیشو گذاشتم عید
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
چقد طول کشد تا ترازتون بالا رفت؟من ار اذر شروع کردم خیلی جدی واسه کنکور بخونم واسه همین همه درسا رو عقبم ترازمم واسه همین پایی میاد نمیدونم کی با ازمون هماهنگ میشم تازه معلوم نیست اونموقع ترازم چقدر باشه
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
چقد طول کشد تا ترازتون بالا رفت؟من ار اذر شروع کردم خیلی جدی واسه کنکور بخونم واسه همین همه درسا رو عقبم ترازمم واسه همین پایی میاد نمیدونم کی با ازمون هماهنگ میشم تازه معلوم نیست اونموقع ترازم چقدر باشه
دیروزو باید دید فردا رو باید ساخت / من یاد میگیرم دنیا رو باید ساخت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)