10 شب میخوابم
4 بلند میشم .......... 5 شروع میکنم 11:45 تموم میکنم ........ ساعت 6:30 هم صبحونه ... نیم ساعت هم نماز و تعقیبات . ربع ساعت ورزش
صفایی داره:yahoo (4):
10 شب میخوابم
4 بلند میشم .......... 5 شروع میکنم 11:45 تموم میکنم ........ ساعت 6:30 هم صبحونه ... نیم ساعت هم نماز و تعقیبات . ربع ساعت ورزش
صفایی داره:yahoo (4):
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
درست میگین.. منم ترم قبل کلا سیستم خوابم عوض شده بود.یک ماه اخرترم شبا همش بیدار بودم میخوندم و بعدم میرفتم دانشگاه .عصر که میومدم خونه میخوابیدم !!
اشتباه محض بود! ولی بخاطر حجم درسا مجبور بودم.. حس خوبیه اونموقع بیدار بودن ولی از ی طرفم خوااب وسوست میکنه!!
هرکس ی فیزیولوژی داره به هر حال
![]()
One Day Someone Is Going To Hug You So Tight, That All Of Your Broken Pieces Will Stick Back Together
ویرایش توسط Lara27 : 21 آذر 1393 در ساعت 21:50
من تازه ساعت 10 بیدار میشم![]()
زن عشق می کارد و کینه درو می کند
او می زاید و تو برای فرزندش نام انتخاب می کنی...
-او درد می کشد و تو نگرانی که کودک دختر نباشد...
-او بی خوابی می کشد و تو خواب حوریان بهشتی را می بینی...
-او مادر می شود و همه جا می پرسند نام پدر....
-و هر روز او متولد میشود؛ عاشق می شود؛ مادر می شود؛ پیر می شود و میمیرد...
سلام من که ساعت 9 صبح روزای تعطیل گوشیمو میزارم تا زنگ میخوره یه مشت میزنم روش خاموش میشه. ولی 11 بلند میشم.:yahoo (4)::yahoo (4):
تویی که یه دریا امیدی برام
مثل حسرتی بی کرانم نکن/
بگیر از من این زندگی رو ولی
دیگه با خودت امتحانم نکن
کنکورم سرکاریه هااا!
ساعت 7 رفتیم حوزه تا ساعت 7:45 داشتیم با دوستامون حرف میزدیم و خوراکی میخوردیم!
خسته شدیم واقعا! 1 ساعت بیکار باید بشینی رو صندلی! تازه بعضی ها بودن ساعت 7:55 اومدن!! (عجب آدمایی بودن اونا...!)
----
ولی من کلا نهایت چیزی که بیدار میشم 6 هس!
فقط تو تابستون برای دانلود رایگان و یا فیلم ساعت 4 پامیشدم...!![]()
دیروزو باید دید فردا رو باید ساخت / من یاد میگیرم دنیا رو باید ساخت
من همیشه 4-4.5 صبح بیدار میشم ینی عادت کردم و حتی از 2-3 سالگی هم همینطور بودم اما تنها مشکلی که واسه صبح دارم اینه که الکی صبح وقت تلف میکنم، همین
دیروزو باید دید فردا رو باید ساخت / من یاد میگیرم دنیا رو باید ساخت
خودتون نگاه کنید و قضاوت کنین.عصر ارتباطات عصر فیزیک عصر اختراعات.ببینید همه پیشرفت ها و موفقیت ها عصر بوده ن صبح:yahoo (4)::yahoo (4)::yahoo (4)::yahoo (4)::yahoo (4):
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
خودتون نگاه کنید و قضاوت کنین.عصر ارتباطات عصر فیزیک عصر اختراعات.ببینید همه پیشرفت ها و موفقیت ها عصر بوده ن صبح:yahoo (4)::yahoo (4)::yahoo (4)::yahoo (4)::yahoo (4):
سلامی دوباره . چند روزه که صبح ساعت 4 بیدار میشم و شب ساعت 10 میخوابم و اتلاف وقتم رو به حداقل رسوندم. شاید باورتون نشه اما روزای مدرسه 6-7 ساعت میخونم و روزهایی که خونه هستم امیدوارم بالای 10 ساعت بخونم (امروز اولین روز هستش)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)