خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

چگونه عقب افتادن از برنامه آزمون رو جبران کنیم؟

نکته 1) شما اول باید تمام تلاشتونو بکنید که از برنامه عقب نیوفتید! اگه شما یه روز درس نخونید( 10 ساعت) واسه جبرانش باید 10 روز ، روزی 1 ساعت علاوه بر برنامه عادی خودتون بخونید تا تازه این نخوندنه جبران بشه! چند روز و هفته و .. نخوندن که دیگه بماند !
      نکته2) یه سری از بچه ها تا یه کم از برنامه عقب میوفتن بجا اینکه مث عادم بشینن فکر کنن که چطوری اینو جبران کنن میشنن گریه میکنن! شروع میکنن ناامید شدن و .. اخه عزیز دل من که اگه اینجا بودی یک عدد لنگه کفش نثارت میکردم . با اینکار نه تنها اون عقب افتادگیه جبران نمیشه بلکه روزای بعدشم از دست میدی و دوباره باز ناراحت و ناامیدی و این روند تا خود کنکور ادامه داره . ادمی که هدفای بزرگی داره مدیریت این مسئله های کوچولو که براش کاری نداره نکته3) ایا لازمه نگران باشیم؟ نه اصلا و ابدا من اینجا یه نسخه واستون میپیچم که هر عقب افتادگی! حتی عقب افتادگی ذهنی رو هم میشه باش درمان کرد یعنی حتی کسی بخواد تازه از آزمون 9 آبان شروع به درس خوندن کنه بازم میتونه خودشو برسونه . واقعا ؟؟؟ چ خووووووووووووووب ...
      نکته4)خب نسخه من چیه حالا؟ نکته خیلی مهمه اینه که خیلی از بچه ها ( به وفور دیده میشن) وقتی عقب میوفتن سعی میکنن برنامه آزمون رو ول کنن و دنبال جبران عقب مونده هاش باشه . و این قضیه باز تا خود کنکور ادامه داره و همش از برنامه عقبن این کار خیلی خیلی اشتباهه! خب پس چیکار کنیم ؟ من میگمااا ولی اگه کامل و مو به مو اجرا کنی موفق میشی وگرنه تضمینی نمیدم . شما عقب افتادگی هاتون رو باید به دو دسته تقسیم کنید . دسته اول : یکسری از مباحث هست تو برنامه که اینا پیوسته هستن . مثلا فیزیک پیش، شما برای اینکه بتونید شتاب و سقوط ازاد و ... بخونید باید اول مباحث اولیه حرکت مثل سرعت و اینا رو خونده باشین! خب اینایی که پیشنیاز دارن رو تو اولویت جبران قرار بدید . دروس اختصاصی هم تو اولویت جبران قرار دارن .
      نکته 5) خب پس بقیه درسا چی؟! خب بقیه درس ها رو در صورتی که بتونید تو برنامتون بگنجونید که خیلی عالیه ولی اگه نتونستید فعلا( البته فعلا) بیخیال اینا میشید تا زمانی که فرصت بشه(مثلا هر هفته یه قسمت کمیشو میذارید تو برنامتون یا اگرم نشد میذارید تو دوران جمع بندی) یعنی شما میاین برنامه همین ازمون پیش رو رو اجرا میکنید بیخیال عقب مونده ها (بازم میگم البته فعلا)نکته6)خب اینارو حالا چطوری تو برنامه بگنجونیم؟ من روز جمعه ها رو برای جبران خالی گذاشتم . اول اینکه باید روز جمعه کامل به جبرانی اختصاص داده بشه اگر بازم نیاز به جبرانی داشتید میتونید روزی یک ساعت علاوه بر برنامه عادی به جبرانی ها اختصاص بدید . اگر باز هم جبرانی نیاز داشتید فعلا برنامه عمومی رو یه کم فشرده تر و محدود مطالعه میکنید(یعنی در حد روزی نیم ساعت) برای دو هفته حدودا تا برنامه اختصاصی رو برسونید . حتما میدونید برنامه اختصاصی خیلی مهمتره . عمومی ها جبرانش خیلی راحت تره .نکته7) خب یه نکته دیگه اینکه وقتی قراره یه چی عقب افتاده رو بخونید و وقتتون محدوده دیگه نیازی نیست از چندتا منبع و کتاب و جزوه و کلی تست استفاده کنید . اولویت با خوندن و یادگیری اون بخشه در حدی که ادامه برنامه ازمون براتون مقدور باشه . خب این بدین معنا نیست که کلا بیخیال تست اون بخش ها بشید بلکه اینو علامت میذارید زمانی که وقت کردین یا تو دوران جمع بندی براش وقت کافی رو میذارین .به همین راحتی میتونین به برنامه ازمون برسین با خیاااال راحت .. حالا میدونم خیلی هاتون گوش نمیدین و فقط یه عده کمی گوش میدن! همون یه عده کمه میشن یه عده کمی که تو کنکور موفق میشن . حالا دیگه اختیار با خودته بخوای جزو کدوم دسته باشی ..
      لحظه هات گیلاسی

منبع:مرجع تخصصی کنکوریها

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      UP

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      با کلیت حرف های شما موافقم ولی راجع جزئیات باهاتون مشکل دارم اونم شدید d:

این راهکار برای کسی خوبه که نهاتیش از یک یا دو آزمون عقب موند باشه.برای کسی که بیشتر از این مقدار عقب مونده راهکار مناسبی نیس.

برای مثال در درس شیمی آزمون بعدی قلمچی ادامه اسید وباز هستش که پیش نیازش فصل5 دوم و همچنین قسمت های اول همون فصل اسید و باز هستش.مطالعه فصل 5 دوم و اوایل فصل اسید و باز به اندازه کافی میتونن وقت برنامه داوطلب رو پر کنن طوری که اصلا نتونه به شیمی پایه آزمون یا حتی خود شیمی پیش(بطور کامل)برسه.

درمورد فیزیک هم همینطور.صوت داریم که پیش نیاز اون موج هستش.پیش نیاز خود موج هم تاحدودی حرکت نوسانی هستش و اونم تاحدودی به حرکت دایره ای مربوط میشه! البته این درصورتی هستش که دانش آموز بخاد بطور کاملا مسلط جلو بره.وگرنه با سرسری خوندن همه میتونن به برنامه آزمون برسن و یه تراز6000بزارن!

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

با کلیت حرف های شما موافقم ولی راجع جزئیات باهاتون مشکل دارم اونم شدید D:

این راهکار برای کسی خوبه که نهاتیش از یک یا دو آزمون عقب موند باشه.برای کسی که بیشتر از این مقدار عقب مونده راهکار مناسبی نیس.

برای مثال در درس شیمی آزمون بعدی قلمچی ادامه اسید وباز هستش که پیش نیازش فصل5 دوم و همچنین قسمت های اول همون فصل اسید و باز هستش.مطالعه فصل 5 دوم و اوایل فصل اسید و باز به اندازه کافی میتونن وقت برنامه داوطلب رو پر کنن طوری که اصلا نتونه به شیمی پایه آزمون یا حتی خود شیمی پیش(بطور کامل)برسه.

درمورد فیزیک هم همینطور.صوت داریم که پیش نیاز اون موج هستش.پیش نیاز خود موج هم تاحدودی حرکت نوسانی هستش و اونم تاحدودی به حرکت دایره ای مربوط میشه! البته این درصورتی هستش که دانش آموز بخاد بطور کاملا مسلط جلو بره.وگرنه با سرسری خوندن همه میتونن به برنامه آزمون برسن و یه تراز6000بزارن!

Live In The Moment

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن