خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

یه من=تن فوق العاده انگیزشی...حتما حتما حتما بخون

سلاااااااااااام . چطورین؟؟؟ اوضاع چطوره؟؟ امروز میخوام در مورد یه تصمیم باهاتون صحبت کنم :

" امروز تصميمي گرفته ام،تصميم گرفته ام تا فصل جديدي در زندگيم رقم بزنم . امروز ميخواهم زندگي جديدي را آغاز كنم كه با تمام زندگي گذشته ام زمين تا آسمان متفاوت باشد .

ديروزِ زندگيم، روزها و شبهايي سرشار از روزمرگي ، بي تفاوتي و باري به هر جهت بودن كه جز سفيدي روز و تاريكي شب هيچ اتفاقي ديگر در آن رخ نميداد گذشته است دیروزی که هيچ تازگي در هيچ يك از روز و ماه و هفته و سالش برايم اتفاق نمي افتاد ،جز گذشتن و از دست رفتن جوانيو غريبه تر شدن در دنيايي كه هر روزش با روز قبلش متفاوت تر و بهتر بود.
      امروز من از نو متولد مي شوم و ديگر مثل گذشته زندگی نخواهم کرد.امروز فقط فقط و فقط به اوج قله موفقيت و پيشرفت و زندگي و رويايي كه دوست دارم مي انديشم و براي رسيدن به ان از تمام وجود و قلب و دل و دست و افكار و لحظه لحظه زندگيم مايه مي گذارم .
      از اين پس هر بامداد قبل از طلوع خورشيد همگام با طلوع سپيده صبح زندگي و اميد با نيرويي كه تاكنون نميشناختم بيدار مي شوم . قدرت من افزايش مي يابد. جديت من آشكار مي شود تا هر لحظه و هر دقيقه زندگيم را همچون طلاي پر ارزشي در دستانم بگيرم و آنرا در مكاني نهم تا در آينده مرا ثروتمندترين و موفقترین كند و آن اينگونه است كه امروز شروعی است برای بی نظیر شدن و هر چه بیشتر نزدیکتر شدن به اهداف مقدسم.

بنابراين هر ساعت و دقيقه و لحظه امروز را گرامي خواهم داشت ، زيرا هرگز تكرار نخواهند شد . چه كسي ميتواند باد را در تور اندازد ؟ هر دقيقه اين روز را با هر دو دست خواهم گرفت و به آن از عشق خود خواهم دميد زيرا بهاي آن وراي قيمت گذاري است . فقط احمقها بين جواهرات نفيس و سنگ ريزه هاي بيابان تفاوتي نمي بينند و ساعات عمر را صرف كارهاي بيهوده و تكراري مي كنند . من اين ساعات را نفيستر خواهم كرد. امروز آرزوي من براي رويارويي با سختيها تنبليها نا اميديها خستگيها و نتوانستنها آنچنان رويايي است در وجودم ُ که هم اكنون و هر لحظه چنان قدرت و انرژي و شور و اشتياقي در من فوران مي كند كه تمام نااميديها و كسلي ها و خستگيها را در هم مي كوبم و با تلاشي خستگي ناپذير و پشتكاري آهنين دقايقم را براي رسيدن به آرزوها و خواسته هایم طلايي و افسانه اي مي كنم ...
      آرزوي من براي رويارويي با جهان بر هر ترسي كه با طلوع خورشيد پيدا شده بود غلبه كرده و من از آنچه مي انديشيدم زودتر به خواسته هايم خواهم رسيد .
      امروز زندگي جديد و پر از بزرگي را رقم مي زنم . وبا خود سوگند ياد مي كنم كه هيچ چيز زندگي جديد مرا به تعويق نيندازد. من حتي يك لحظه از زندگيم را هم تلف نخواهم كرد چون نه دوباره بدست مي آيدو نه دوباره ميتوانم لحظه اي را جايگزين آن كنم . اگر مي خواهم برترين باشم و مطمئنم هستم كه ميتوانم ، نمي گذارم هيچ چيز بي ارزشي لحظه اي مرا از رسيدن به روياهايم باز دارد . نميگويم عيب ندارد فوقش يك روز ديرتر هيچ وقت هيچ موقع و هيچ لحظه ....
      بزودي من با گامهاي بلند و استوار در ميان انسانها قدم بر مي دارم و آنها مرا نخواهند شناخت زيرا امروز من انسان خارق العاده اي هستم با توانائيها و استعداد هایی بی نظیر بزرگ وعظیم... "

پ ن :متن زیبایی بود از فاطمه خانم مرسی .امیدوارم از امروز یه زندگی جدید و پراز انرژی و تلاشو شروع کنید واسه ساختن یه آینده محشر

منبع:مرجع تخصصی کنکوریها

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلامـــــــــــــــــــــ ـــــــ سلامی به بزرگی خواسته هات..به قشنگی هدفات..یه سلام از جنس ناااااب ناب..

حال واحوالت؟خوبی شنگولی؟ عه چی گفتی نشنیدم !! تو گفتی خسته؟! خسته ای ..چیه؟نبینم گرفته باشی...نکنه یه وقت ناامیدباشی..نکنه تواناییهات یادت رفته باشه...همین الان چشماتو ببند هرچی از منفی ها و ناامیدی ها تو ذهنت بوده میخوام باهم بریزیمشون دور..همشونو خاک کنیم برای همیشه..تویی که انقدر هدفات نابن حیف این توانایی هات نیست که بخواد با این چیزا نادیده بشه وکمرنگ..ببین یه چیزی رو همیشه یادت باشه، " اگه خدا توانایی رسیدن به این هدف و خواسته هات رو توی وجود تو ندیده بود هیچ وقت بهت فکر همچین هدفی رو نمیداد" بنویس بزن به دیوار اتاقت تا هرشب که خواستی بخوابی و هر روز رو که خواستی شروع کنی نگاهت بهش بیوفته و با تک تک سلول هات لمسش کنی..بدون همه هدفات و آرزوهات حق و جایگاه تو رو توی دنیا میسازن..این هدف مال توهه پس برای بدست آوردنش بجنگ ..امروز میخوام بعد از اینکه از اینجا میری یه بمب انرژی غیرقابل کنترل باشی تا اخر اخرش..حالا بیا باهم از ته دلمون یه شعر بخونیم..فک کنم برات آشناست.. چه روز خوبیه امروز......چه بی اندازه خوشحالم مثه پروانه بی ترسم.......چقد شاد و سبک بالم
      چه روز خوبیه امروز.....امید و عشق ومیبینم
      آهان..حالا شد..بخند که هیچی مثه این لبخندهای قشنگت نمیشه..تصور کن سال دیگه این موقع ها رو صندلی دانشگاه مورد علاقه ات نشستی و داری به امروز که گذشته فکر میکنی...خیلی لذت بخشه دوباره این اهنگ بیاد تو ذهنت بخونیش..وای یه لحظه فکرش کن رسیدن به اون چیزی که ته دلته چقد میتونه لذت بخش باشه..یه چیزی خوندم چند روز پیش خیلی نظرمو جلب کرد خیلی برام جالب بود..بذار برای تو هم بگم.."سرعت آهو 90کیلومتر درساعته درحالیکه سرعت شیر 57 کیلومتر درساعته ولی در بیشتر موقع ها آهو طعمه شیر میشه"بهش فکرکن چرا با وجودیکه سرعت آهو بیشتره ولی شیر اون رو شکار میکنه..چی میشه که باعث میشه آهو شکارشه..تالا دیدی یا شنیدی که بعضی از بچه های کنکوری درحالیکه معدلشون عالیه و توی تاپ ترین مدرسه هستن ولی در برابر کنکور مغلوب میشن با وجودیکه همه تا قبل از اون میگفتند فلانی یکی از رتبه برترهاست..اصلا بهش فکر کردی چی باعث این میشه؟!شاید باخودتون بگید طرف شانس نداشته یا هرچیز دیگه ای..ولی این قضیه دقیقأ مثه اون آهو و شیر میمونه ..آهو با وجودیکه توانایی و سرعت دویدنش بیشتره ولی در حال فرار باور داره که شکار شیر هست و در برابر شیر ضعیف تره.ترس او از شکار شدن باعث میشه که برای اینکه بخواد فاصله اش رو بسنجه با شیر، مدام پشت سرشو نگاه کنه به همین خاطر سرعتش کم میشه تا جایی که شیر میتونه بهش برسه.ولی اگه آهو به سرعت و نیروی بیشتر خودش ایمان داشت همانطوری که شیر به خودش ایمان داره،هیچ وقت طعمه ی شیر نمیشد...این قصه ی خیلی از ما آدمهاست..مخصوصا توی بحثی مثله کنکور که برامون یکی از نقطه های مهم زندگیمونه..اون کسی که به توانایی هاش و رسیدن به هدفش ایمان داشته باشه هیچ وقت فکر مغلوب شدن دربرابر کنکور رو نمیکنه..حتی اگه تاالان درست استفاده نکرده باشه ولی خودشو باور داشته باشه با یه بسم الله محکم از همین حالا شروع میکنه..فکر کن کنکور مثه اون شیره هست اگه بجای واهمه داشتن ازش و اینکه برای خودت ازش یه غول بسازی، به توانایی ها و استعدادهات ایمان داشته باشی هیچ وقت بدون موفقیت مسیرت رو به پایان نمیرسونی..قبول دارم توی این راهی که داری شاید گاهی خسته بشی..ناامید بشی..گاهی ببری و لازم باشه خیلی زحمت بکشی ولی وقتی آخر مسیرت رو ببینی و تصور کنی که سال دیگه این موقع با پیروزی در برابرش گذشتی،دیگه همه این سختی ها و خستگی ها برات بی معنی میشه درحدی که بعضی وقتا کیف میکنی از این که داری برای رسیدن به خواسته هات میجنگی...فقط یه بــــــــــــاور لازمه..خودتو باور کن..یه رودخونه رو در نظر بگیر که هرچی سنگ و صخره هاش بیشتر باشه صدای آب توی اون قشنگ تر و دلنشین تره و برعکسش هرچی صخره هاش کمتر باشه صدای آب به دل نمیشینه..راه تو تا رسیدن به خواسته های نابت مثه یه مسیر رودخونه هست.زحمت و خستگی هات میشه صخره و سنگ های مسیرت..پس هرچی بیشتر باشه پیروزی رسیدن به هدفت خیلی لذت بخش تر و باارزش تر میشه برات...میخوام اینجا یه قول محکم به هم بدیم..تا اخر راهی که داریم مثه آهو نباشیم که اگه یه جاهایی شکست خوردیم یا کم آوردیم، دیگه اون قدرت و توانایی هامون یادمون بره و به جای فکر و تلاش برای پیروز شدنمون، اسیر پشت سرمون بشیم..
      زندگی فقط آبتنی کردن در حوضچه اکنون است نه غرق شدن. برای تغییر دادن اول باید باور کرد.

منبع:مرجع تخصصی کنکوریها

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن