خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

یه متن کوتاه و پر انرژی از بهار عزیز "

یه متن کوتاه و پر انرژی از بهار عزیز "
      "کنکور یک رقابت نیست"
      به نام خدای خوبی ها/ دوست کنکوریم سلااااااام امروز به خودم این اجازه رو میدم که از حال خوبم برات بنویسم،حال خوبی رو که مدیون لطف خدا میدونم به خودم.کنکور برای من رقابت نبود که اعتقاد پیدا کردم تو دنیا چیزی برای رقابت وجود نداره.هر کس تو دنیا و پیش خدا جایگاه خودش رو داره،مثل این میمونه که هر کس واسه خودش یه کوه داشته باشه.پس هرکس باید بگرده و کوه خودش رو پیدا کنه و تلاش کنه از کوهش بره بالا تا به قله برسه.به قله رسیدن حس منحصر به فردیه که هر کس خودش باید تجربه کنه اما هرچی که هست حس خوبیه.من سال ها سردرگم بودم و از کوهم بی خبر،این خود خدا بود که اونو بهم نشون داد.وقتی رسیدم پای کوه به بالا که نگاه کردم ترسیدم گفتم خیلی بلنده،خدایا!یعنی من میتونم؟ خدا گفت:تو حرکت کن من به قدمات برکت میدم .مگه نه اینکه خودم کوهتو بهت نشون دادم.پس حرکت کن! هر قدمی که برمی داشتم آگاهیم بیشتر میشد و هرچی آگاهیم بیشتر میشد اشتیاقم برای بالا رفتن بیشتر.دیگه بلد نبودم خسته بشم،بلد نبودم غر بزنم.با دونستن اینکه تا به قله نرسم چیز زیبایی نمیبینم.

فایل پیوست 17534
      یکی از چیز هایی که به من انگیزه میداد نیتم بود،اینکه تو راهی که خدا برام درست کرده قدم برمی دارم دلخوشی بزرگی بود برام،یکی دیگه خوشحالی آدمایی بود که دوستشون داشتم،که به من و به تلاشم و به راهی که انتخاب کرده بودم احترام میذاشتن،دیگری مثال هایی بود که خدا برام میزد!آدمی که پا نداشت اما قهرمان دو بود،آدمی که دست نداشت و بهتر از آدمای سالم نقاشی می کرد، مورچه ای که تا غذاشو به لونش نرسونه متوقف نمیشه و هزارتا مثال دیگه که مهم نبودآدمن یا نه،مهم این بودکه میدونن دارن چکار میکنن و این حالشون رو خوب می کنه.حالا حال من خوبه حتی قبل از اینکه نتیجه نهایی بیاد .من حالم خوبه با اینکه رتبه یک،دو یا سه نشدم.که میدونم خدا تلاشم رو دید،که بیشتر از اون به من لطف کرد.خدا دید که دیگه واسه شب بیداری و کم خوابیدن دنبال وسیله نمی گردم و همین که یادم می افته یکی هست که حواسش همیشه به منه بیدارم نگه میداره.که دیگه 15و16و17و18 ساعت که سهله واسه جبران اشتباهاتم حاضرم تا آخر عمر بیدار بمونم!حالا نتیجه ی نهایی من!قله ی زیبای من!راهیه که اومدم،که فهمیدم اجازه دارم قدم بردارم،جایی که فهمیدم توی این دنیا همه چیز واسه ما آماده اس و ما تنها کاری که باید بکنیم اینه که انتخاب کنیم..... و انتخاب کنیم..... و انتخاب.....که انتخاب یعنی آگاهی.میدونی؟واسه من قدم برداشتن و تلاش کردن بدون آگاهی مثل دویدن روی ترد میله،آدم و خسته میکنه ازش انرژی میگیره،اما اونو به جایی نمیرسونه.دوست خوبم،حالا از خودت بپرس؟دوست داری رو ترد میل راه بری؟یا بری کوه نوردی؟!
      "دوست شما بهار"

منبع:مرجع تخصصی کنکوریها

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)