تا آخر کلاس باهام حرف نزد ولی آخرش که اومد تستای جلسه پیشمون رو نگاه کنه بهم گفت کامل حل کردین ؟ گفتم بله ... بعد نگاه کرد گفت خوبه ... آفرین
One Day Someone Is Going To Hug You So Tight, That All Of Your Broken Pieces Will Stick Back Together
هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
درد تنها شدن نیســــــت..............
One Day Someone Is Going To Hug You So Tight, That All Of Your Broken Pieces Will Stick Back Together
کورش پس از فتح بابل به معبد مردوک رفت و برای ابراز محبت به بابلی ها به خدای آنان احترام گذاشت و در همان معبد که بیش از 1000 متر بلندی داشت برای اثبات حسن نیت خود به آنان تاج گذاری کرد .
در تاریخ کشور ما بسیاری از فرمانروایانِ ما احترام رو سر لوحه کار خودشون قرار دادند!
زمان های قدیم وقتی یک کشور رو تصرف میکردن به خدایان اون کشور توهین میکردن و تمام مردم رو قتل عام میکردن!
اما احترام در نزد ایرانیان باستان جایگاه ویژه ای داشت!
این هارو گفتم بگم که!
عذر خواهی یا احترام! هیچ چیز از شما کم نمیکنه! بر عکس روح شمارو تزکیه میکنه
شما باید اشتباهاتون رو قبول کنید و عذر خواهی کنید!
سما جون صبر کن اون معلمه. ان قدر بزرگواری می دونه که این حرفتو نادیده بگیره. نگران نباش. یک مدت بعد وسط کلاس یکدفعه ازش تعریف کن. خودش جبران میشه..... مثلا بگو استادد شما واقعا عالی درس میدید. اگه هم ازمون میدی و درصدت خوب باشه که دیگه خیلی خوشحال میشه.
اوکی دوستان من عذر خواهی میکنم ...
بحث من اصلن سر این نیست که من اشتباه نکردم ...
خودم اولش گفتم که نفهمیدم چی گفتم ... واقعا نفهمیدم ... واسه هر کسی ممکنه پیش بیاد ...
ولی اصن روم نمیشه بخوام باز ی بار دیگه برم اشتباه خودمو یاد آوری کنم ... خجالت میکشم ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)