اونو نمیشه کاملا تضمین کرد ولی میشه اینو گفت که مثلا کسی که یه سوال احتمال ساده رو نتونه حل کنه نمیتونه پزشک خوبی بشه!
اونو نمیشه کاملا تضمین کرد ولی میشه اینو گفت که مثلا کسی که یه سوال احتمال ساده رو نتونه حل کنه نمیتونه پزشک خوبی بشه!
ویرایش توسط Araz : 16 اسفند 1393 در ساعت 11:41 دلیل: به درخواست نویسنده ، نقل و قول ایشون از پست شما حذف شد
تشکر میکنم از احترامی که واسم قائل هستید
اما اگه توجه کرده باشید و هرگز سخنی از فرزندان جانبازان به میان نیاوردم فقط خواستم گوشزدی در مورد شهدا داشته باشم
حرف شما کاملا مصداق رئیس بنیاد شهید است :
"رئیس بنیاد شهید نوشت: در دوران تحصیل دانشآموزان شاهد و ایثارگر را به حال خود رها میکنیم و بعد سهمیه کنکور برایشان ایجاد میکنیم تا با سهمیه وارد دانشگاه شوند و یا بعد از اتمام درس دوباره آنها را رها میکنیم و با در نظر گرفتن سهمیه میخواهیم برای آنها اشتغال ایجاد کنیم.
طبق این گزارش رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: اختصاص سهمیههایی برای تحصیل و اشتغال فرزندان شاهد و ایثارگر موجب خدشهدار شدن کرامت ایثارگران در جامعه شده است."
هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
من حرفتون رو قبول دارم ، ولی ی سوال ، شما حاضر بودید خدای نکرده دور از جون پدرتون شهید میشد یا جانباز بود شما هم ازین سهمیه ها استفاده کنید ؟؟؟؟
بخدا من باهرکدوم از بچه های شاهد صحبت کردم قبلا میگفتن حاضرن همه زندگیشون رو بدن ولی پدرشون رو داشتن یا سالم بود ...
یادم نمیره دوستم برگشت بهم گفت تو چه میدونی وقتی پدرت تا بحال چهره تورو ندیده و فقط صداتو شنیده یعنی چی ....
تو چه میدونی وقتی پدرت موجی میشه ینی چی ...
اگه این افراد نمیرفتن الان من و شما اینجا راحت اینجور بحث نمیکردیم سر چیزایی که لازم نیست واقعا دربارشون حرف زد ...
این سهمیه ها اون خلا عاطفی رو پر نمیکنه ، اونایی که شما میگید بخاطر کسی وضعشون بد نیست ولی اینها بخاطر دیگران پدرشون رو از دست دادن یا جانبازه اینه فرقشون ...
تو همه چیت تکمیله !
منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !
اگه به این شکلی که الان دوستان من دارن از سهمیه استفاده میکنن و شرایط پدرشون رو میبینم ، باید بگم آره دوست داشتم جانباز بود
حرف شما درست ولی واقعا نباید به فرزاندنشون چیزی تعلق بگیره ...
ولی واقعا چند درصد کسایی که از سهمیه استفاده میکنن این شرایط رو دارن ؟
نمیگم نیستن ولی اکثرا در این حد نیستن
خیلیها هستن اصلا الکی رفتن یه سهمیه جانبازی جور کردن درصورتیکه چهارستون بدنشون سالمه !
خب دولت داره بیش از ظرفیت دانشگاه 5 نفر میگیره، تمام هزینه های اضافه ی اون پنج نفر رو قبول میکنه و میگه بیایید استفاده کنید
بچه ها لطفا جواب اینو بدید، اگه الان بهتون بگن شما باید 80 میلیون بپردازید تا پدرتون از یه مریضی خوب بشه وگرنه تا اخر عمر رو ویلچر خواهد موند چکار میکنید؟ درحالی که کل زندگی و داراییتون رو بفروشید 60 میلیون بیشتر نشه! از زیر سنگ هم شده جورش میکنید!!! چون سلامتی پدرتون بیش از هرچیزی ارزش داره
خنده رو لبای پدر ارزش داره
با خستگی از سرکار با اخلاق خیلی تند برگرده خونه و بهتون بد و بیراه و هم بگه بازم ارزش داره
حتی تنبیهش هم ارزش داره
ولی حاضری پدرت رو ویلچر باشه؟ تو که توی دلش نیسی، تک تک لحظات خودشو لعنت کنه که چرا نمیتونه از یه صندلی چرخ دار لعنتی بلند بشه، دستی بکشه به سر رو گوش بچه اش، خونواده اش رو بچرخونه... میدونی برای یه مرد چقدر سخته؟ اینکه تکیه گاه زن و بچه اش باشه ولی رو صندلی باشه؟
میدونی؟
خوبه گاهی هم قبل از پول و سهمیه و دانشگاه و... خودمون رو توی وضعیتش بذاریم
یک انسان باشیم...یک انسان... نه یک طمعکار...
(این قسمت از پیامم مربوط به شخص خاصی نیس، کلی گفتم، لازم نیس جبهه بگیرید...)
هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
درد تنها شدن نیســــــت..............
قبول دارم حرف شما رو ولی این برای همون کسایی هست که با سهمیه دانشگاه خوب میرن حداقل یکم درس خونده ولی برای بقیه چی؟
در ضمن قبول شدن با سهمیه تو دانشگاه های تهران کار خیلی سختی نیست. مثلا یکی از شهر ما امسال میانگین تراز کانونش 6600 بود و با سهمیه پزشکی شهید بهشتی قبول شد.در صورتیکه بدون سهمیه شاید یه شهرستان
ویرایش توسط Araz : 16 اسفند 1393 در ساعت 11:42 دلیل: به درخواست نویسنده ، نقل و قول ایشون از پست شما حذف شد
والا من تا الان هرکسی رو دیدم واقعا مشکلش حاد بوده .. یکی پدرش شهید ، یکی نابینا ، یکی موجی ، یکی شیمیایی و ...
شما از کجا میدونید چهارستون بدن پدرش سالمه؟؟شما تو زندگی اونا هستین ؟؟؟؟شاید بروی خودشون نمیارن !
بهرحال منم قبلا با شما هم نظر بودم ولی الان ترجیح میدم سکوت کنم چون قضاوت کار من نیست ...
تو همه چیت تکمیله !
منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !
ویرایش توسط nitah : 16 آذر 1393 در ساعت 02:00
چرخ یک گاری در حسرت واماندن اسب
اسب درحسرت خوابیدن گاریچی
ومرد گاریچی در حسرت مرگ
ما هر چی داریم مدیون امثال پدر شماییم
ولی بخدا این راهش نیست
من واقعا فکر نمیکنم همه ی کسایی که از این سهمیه استفاده میکنن دچار مشکلات حاد باشند ، بعضی ها هستند ولی اکثرا نه
در ضمن به نظرم پیدا کردن جایی برای چند ساعت مطالعه فکر نکنم کار سختی باشه
همه ی افراد مشکلات خودشون رو دارن
ویرایش توسط Araz : 16 اسفند 1393 در ساعت 11:42 دلیل: به درخواست نویسنده ، نقل و قول ایشون از پست شما حذف شد
این کار خداست نه اینا.
راهش اینه هرجا میرن بهشون نگن فرزند شهید یا جانباز که اعتماد به نفسشون از بین نره.
با ترحم نگاشون نکنن که اون وضع حالشون رو به هم نزنه.
اگه قراره براشون کاری انجام بشه یه کار اساسی باشه مثل مدارس بهتر، معلم های هزینه تحصیل رایگان و... که اگه قراره برن دانشگاه با سواد باشن رقابت رو براشون ساده نکنن بجاش اونا رو برای رقابت قوی تر بکنن.
ومرد گاریچی در حسرت مرگ
شما چ میدونید خونواده های ما چه مشکلی دارن؟؟؟
فک میکنید مشکلات فقط مال شماست.؟؟؟
تو دوران کنکور سه ماهش رو تو شهر غریب کارگری کردم میتونی درکش کنی؟؟؟
هی میخوام یه چیزایی رو نگم ولی نمیشه.
میتونی درک کنی بین فوریت پزشکی همدان و کشاورزی پیام نور مریوان کشاورزی رو انتخاب کردن بخاطر اینکه بتونی کنار درست کار کنی یعنی چی؟؟؟
ومرد گاریچی در حسرت مرگ
عذرمیخوام شما حاضری وضعیت پدر ایشون رو داشته باشی بعد حالا بری بگردی جایی پیدا کنی چند ساعت مطالعه داشته باشی؟!!!! اونم با چه تمرکزی اخه؟
بعد بگی این سهمیه کوفـتی مال خودتون...من بابامو میخوام...
اونی که تو این شرایط داره درس میخونه و با این وضعیت و خلا عاطفی پدر، رتبه میشه از بعضی رتبه برترهای بی سهمیه خیلی مردتره، اینکه 24 ساعت تو خونه و شرایط خوب و همه چیز مهیا و فقط بشینی بخونی...
قابل انکار هم نیس کسایی هستن معلوم نیس سهمیه رو از کجا آوردن! من دیدم طرف رنگ جبهه رو هم ندیده ولی سهمیه داره....
ولی ذات قضیه اینه ک شرایط براشون سخته، همین...
بازم این حق رو میدم که بعضیا واقعا سهمیه رو الکی اوردن و اگه بررسی بشه اون سهمیه باید ازشون گرفته بشه...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)