هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
درد تنها شدن نیســــــت..............
چش نیس گوشه خخخ !
یکی از معایبش همین که باید با 3 4 نفر دیگه تو ی اتاق باشی که هرکسی ی اخلاق و رفتاری داره واای به اون روزی که هم اتاقیت بد باشه ... ترم 2 عذاب اورترین ترم واسه من بود ازبس هم اتاقیام بد بودن ...
دوران امتحانا همه مثل تو امتحان دارن ، اینجور نیست مثل خونه تو فقط درس بخونی مامان بپزه بزاره جلوت بشوره ..! باید اتاق جارو کنی ، ظرف بشوری ، بری غذا بگیری هروقت نوبتت بود یا اگه غذای دانشگاه رو رزرو نمیکنی غذا بپزی حالا بری اشپزخونه ببینی همه شعله ها پرن بمونی تا شعله خالی شه البته اگه خوابگاهت سوییتی نباشه، لباساتو خودت بشوری!! چون من از لباسشویی های خوابگاه استفاده نمیکنم بدم میاد ! و ...
خدایی ایام امتحانا فقط میگم خوش بحااااااااااال اونا که خونه ان یا خونشون نزدیکه میتونن برن و بیان ...
وای یبار ساعت 6 خسته و کوفته از کلاس اومدیم داشتم میمردم دیدم نوبت منه که هم برم غذارو بگیرم هم ظرفای شام رو بشورم اخه نوبت جارومو با ظرف یکی از بچه ها عوض کرده بودم!! میخواستم خودمو خفه کنم !! اونم زمستون ی هوای سرد و برف روی زمین برم بلوک کناری چون سلف اونجا بود وااای !!!
تو همه چیت تکمیله !
منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !
خیلی ممنون واقعا لطف داری:yahoo (4):
نه من کلا با هم سن های خودم خیلی بهم خوش میگذره
مثالش وقتی منو دختر خالم و دختر داییم 3تایی پیش هم باشیم دیگه زمین و زمانو بهم میریزیم
اینقدر میخندیم که دل درد و لپ درد میگریم:yahoo (4):
آخ دلم براشون تنگ شده
:yahoo (4):یه ماهه ندیدمشون![]()
پارسال این موقع اوج فعالیت من بقیه دوستان بود....تو همه تاپیک ها اثری از ما چند نفر بود...مریم ادیسون و امیر و شهید رجایی 24 ساعته ان بودن....خانوم دکتر هم ک روزی پنجاه بار با همه چپ می کرد...هی پ دوستی می داد،هی بر می داشت..الآن هم ک با من چپه...در هر حال این انجمن برا هرکس ی دوره ای داره...اون موقع دوره ما بود،الان دوره ی عده دیگه سال بعد هم همین طور...اینم عمر ماست ک داره اینجا می گذره...
A SONG OF ICE AND FIRE
A SONG OF ICE AND FIRE
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)