خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

کمک : از الان میخوام بخونم از چه کتابی شروع کنم؟

سلام

دوستان من از مهر تصمیم گرفته بودم بخونم اما موندم چی بزنم چی بخونم..تا الان الاف بودم تا اینکه یادم افتاد توی این انجمن میتونم به بهترین پاسخ برسم

بنده سال سوم ریاضی هستم و تا حالا هیچ تستی از کتاب نزدم لطفا بگین برای شروع چیکار کنم و اول سراغ کدوم کتاب برم؟

یا بهتره تست های دروس امسالمو بزنم یا نه سال های گذشته رو مرور کنم؟

اینم عرض کنم از الان برای تابستون کلاس ریاضی+شیمی+فیزیک میخوام برم

ممنون بخاطر خوندن

*اگه عنوان نامناسبه من نمیدونستم چی بزنم شرمنده

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سلام

شما اگه ازمونی شرکت نکردین اول ی ازمون شرکت کنین و طبق برنامه اون شروع کنید ..
      بهترین کارتون هم اینه که درس های سوم که امتحاناتشم نهایی هست رو امسال خوب خوب بخونید و جمع کنید چون معدل سوم 25% کنکور رو شامل میشه پس خیلی مهمه .. دروس سال قبل رو میتونید تابستون بخونید و جمع کنید ، الان فقط سال سوم مهم است و بس!
      تو همه چیت تکمیله !

منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !

3. Top | #3
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ازهرکتابی که بهتربلدید

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام ،
      برادر بهتره رو امتحانات نهاییت تمرکز کنی ، بعبارتی تشریحی کار کنی ..
      کسی که سوم میخونه اول باید رو تشریحیش فول فول باشه بعد بره سراغ تست .. چون بالفرض تو بخش استوکیومتری شیمی شما تو کنکور باید تناسب بزنی ولی تو تشریحی نمره نمیدن به تناسب !
      پس باید تو دروس تشریحیت کاملا مسلط باشی..
      حالا گیرم تسلط کافی رو داشتی باید چیکار کنی؟
      فقط دروس امسالتو تستی کار کن ..
      اینکه میگی از کدوم کتاب شروع کنم ایهام داره ، شما رو تشریحی میخوای کار کنی که تا حالا کار نکردی یا تشریحیرو کار کردی مونده چی تست بزنی؟ اینو روشن کن در خدمتیم

5. Top | #5
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط kimia18 نمایش پست ها
      ازهرکتابی که بهتربلدید
      اینطور انگیزتون بهتره

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام.
      اکثر کتاب های موجود در بازار مفاهیم یکسان رو با زبان متفاوت بیان مینن و میتونم با قاطعیت بگم که سطح 70 درصد کتاب های موجود در بازار یکیه.و فقط لحن در گفتنشون فرق داره.
      شما هم بررسی بکنید و ببینید که نگارش و لحن کدوم کتاب رو میپسندین و اون کتاب رو انتخاب کنید.البته دقت کنید که کتاب انتخابی شما یک کتاب مشهور باشه و نرین یک کتاب گم نام بخرین .در واقع بررسیتون بین کتاب های مطرح باشه تا حداکثر بازدهی رو دریافت کنید.

فروش سایت زیست پلاس با قیمت توافقی

برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Al I نمایش پست ها
      سلام ،
      برادر بهتره رو امتحانات نهاییت تمرکز کنی ، بعبارتی تشریحی کار کنی ..
      کسی که سوم میخونه اول باید رو تشریحیش فول فول باشه بعد بره سراغ تست .. چون بالفرض تو بخش استوکیومتری شیمی شما تو کنکور باید تناسب بزنی ولی تو تشریحی نمره نمیدن به تناسب !
      پس باید تو دروس تشریحیت کاملا مسلط باشی..
      حالا گیرم تسلط کافی رو داشتی باید چیکار کنی؟
      فقط دروس امسالتو تستی کار کن ..
      اینکه میگی از کدوم کتاب شروع کنم ایهام داره ، شما رو تشریحی میخوای کار کنی که تا حالا کار نکردی یا تشریحیرو کار کردی مونده چی تست بزنی؟ اینو روشن کن در خدمتیم
      خیلیی ممنون بابت پاسخ هات برادر..

برای تست میخوام

نقل قول نوشته اصلی توسط zist-konkur نمایش پست ها
      سلام.
      اکثر کتاب های موجود در بازار مفاهیم یکسان رو با زبان متفاوت بیان مینن و میتونم با قاطعیت بگم که سطح 70 درصد کتاب های موجود در بازار یکیه.و فقط لحن در گفتنشون فرق داره.
      شما هم بررسی بکنید و ببینید که نگارش و لحن کدوم کتاب رو میپسندین و اون کتاب رو انتخاب کنید.البته دقت کنید که کتاب انتخابی شما یک کتاب مشهور باشه و نرین یک کتاب گم نام بخرین .در واقع بررسیتون بین کتاب های مطرح باشه تا حداکثر بازدهی رو دریافت کنید.
      از شما هم ممنون حتما همین کارو انجام میدم

از بقیه دوستانی هم که راهنمایی کردن یا دیدن و رد شدن تشکر

8. Top | #8
      کاربر فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      درسایه عمومی رو هم تشریحی هم تستی کار کن . سعی کن عربی دوم و سوم رو تا آخر سال جمع کنی....
      بقیه درسا هم همون تشریحی خوبه, مثلا فیزیک تشریحی و تستی فرقی آنچنانی ای نداره....
      موفق باشی...

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن