تو همه چیت تکمیله !
منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !
من همیشه به این معتقدم که اگه خودم مسئولیتم رو درست و کامل انجام بدم ، اونوقت میتونم توقع داشته باشم که بقیه هم مسئولیتشون رو نحو احسن انجام بدن !
هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
چرخ یک گاری در حسرت واماندن اسب
اسب درحسرت خوابیدن گاریچی
ومرد گاریچی در حسرت مرگ
این حرفتون رو مبنی بر این که آقای احمدی نژاد فعالیت داشتن بهترین جوک سال بود خداییش
خواهر من در زمان ایشون دلار از ۱۰۰۰تومان به ۹۰۰۰تومان کشیده
اختلاس های بزرگ چند هزار میلیاردی که ایران رو فلج کرد
تورم بالای ۴۵درصد
شما از کدوم فعالیت ایشون حرف میزنی؟
ایشون کل صندوق ارزی دولت رو فنا کرد
من طرفدار هیچ شخص خاصی نیستم و کلا از سیاست بی اطلاعم. 3-4 ماهی یه بار هم نمیشه که 5 مین اخبار گوش بدم. نه از شبکه دروغگوی خودی و نه از شبکه بیمار و مغرض غیر خودی ولی جدای از همه ی این حرفا یه نکته ای توی صحبتای دوستان توجهم رو جلب کرد و اونم قضیه گشت ارشاد و فضای امنیتی بود.
جالب بود که بعضی ها معتقد بودن که اوضاع بهتر از قبل شده!
من عادت دارم هر سال تابستون یه سفر کیش میرم. امسال بدترین سفر عمرم رو داشتم! هیچوقت به این اندازه توی کیش بهم بد نگذشته بود و اذیت نشده بود. هر 5 قدم که راه میرفتی بهت گیر میدادن! 30 مین یه بار میریختن تو پاساژا و بد و بیراه میگفتن به فروشنده و خریدار. برای هیچکس آسایش نذاشته بودن.
تو شهر خود ما هم که سر هر مرکز خرید یه ون امنیت اخلاقی یا گشت ارشاد وایساده. توی خیابون ساحلی هم که تا دلت بخواد!!!
تهران هم که انگار حکومت نظامیه! از یه ساعت خاصی خاموشی میزنن تو خیابونا! مغازه ها موظفن که سر یه ساعت خاصی تعطیل کنن و رستورانا اجازه ندارن تا دیروقت باز باشن.
بقیه شهرا رو هم که دیگه خودتون بهتر در جریانید...
به نظر من سیاست و شعار های رئیس جمهور جدید فقط بازی حکومت با ماست...
چرخ یک گاری در حسرت واماندن اسب
اسب درحسرت خوابیدن گاریچی
ومرد گاریچی در حسرت مرگ
تشکر از همه دوستان فهیم
به امیـــــــد فردایی بهتـــــر ...!
برای جلوگیری از حواشی و دردسر برای انجمن:
تایپک بسته
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)